JESSY Написано Март 22, 2012 Пријави Подели Написано Март 22, 2012 не постим на води, и то је разлог... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Март 22, 2012 Пријави Подели Написано Март 22, 2012 Ahaaaa, pa zato sam se ja ovoliko ugojila. :rolleyes: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pink panter Написано Март 22, 2012 Пријави Подели Написано Март 22, 2012 Ja i ako smršam to nadoknadim u prva tri mrsna dana . A ne jedem mnogo tada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 22, 2012 Пријави Подели Написано Март 22, 2012 По мени је Петровски пост тежи од Васкршњег и ако је доста разрешен али налази се у периоду када се организам доста троши на било које начине и зато Петровски па и Госпоински који кратко траје доста напорнији од овог тренутног поста. За ова сва поста углавном ми поврће и воће главна исхрана , поготово поврће јер сам већи љубитељ овога него воћа Cudno, meni je tad bas mnogo lakse nego sad... ne samo zbog duzine (a i to je, naravno, mislim skoro 50 dana posta - nije malo), nego i zato sto u leto prosto imas obilje sveze hrane, tako da je mnogo lakse napraviti bilo koje posno jelo, ili prosto moze da se jede i sveze... Ne znam kako se to onda organizam trozi mnogo vise nego sad? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 22, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 22, 2012 Cudno, meni je tad bas mnogo lakse nego sad... ne samo zbog duzine (a i to je, naravno, mislim skoro 50 dana posta - nije malo), nego i zato sto u leto prosto imas obilje sveze hrane, tako da je mnogo lakse napraviti bilo koje posno jelo, ili prosto moze da se jede i sveze... Ne znam kako se to onda organizam trozi mnogo vise nego sad? hehehe pa sada u ovom period dok je post telo još miruje plus manje pizičkih obaveza a dok u periodu Petrovskog posta tada se telo više troši , više fizičke obaveze i zato nekada ume da bude teži post. Činjenica je da su Sveti Oci o svemu ovome još onda sve predvideli te zato i ublažen Petrovski post , tj. najblaži od svih postova . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука