Rayela Написано Октобар 10, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2009 ???? ???? ?? ??????? ?? ??? ... ?? ??? ????????? ???????? ?????? ???? ???? ??????? ... ?? ??? ?? ???? ????? ??????? ?? ???, ????? ??????? ?? ???????? ? ????? ... ??? ???? ????? ?? ????? ???? ????? ... ? ? ?? ?? ?????? ? ?????? ??????? ???????? ... A sto bash uze Dalaj Lamu za primer? P a on barem nije vodio ratove.Meni je strashno da su Begin,Arafat,Kisindzer dobijali Nobelove nagrade za mir. Zapocnu rat i teror -horor, onda potpisu kao neki mirovni ugovor i oma Nobelova nagrada za mir. Karter ,Gorbachov i Vili Brant su je zasluzili i dobili. Ali se sa njima pricha i zavrshava. ??, ?? ??? ?? ?????? ?? ?? ? ????????? ???????????? ?????? ?? ?????? ???? ??????? ?? ??? ????? ??????????? ???????.....???...... Izvini, a jel ti citash postove na koje odgovarash? Ja sam samo pitala Medu sto se uskopistio protiv Dalaj Lame, a ti sada ovde pominjesh to djubre od coveka. Secam se da su njemu ( SMradu) omiljeni mediji to objavljivali, ali se ne secam da je o tome iko normalan ikada godvorio. Verovatno bi je delili na tri dela. Alija, Slob(o) i Franj(o). Uostalom, ako je Medvedev nashao za shodno,pametno i potrebno da na licu mesta odrzi konferenciju za stampu, da najsrdachnije cestita Obami i da pri tome, naravno, iskoristi priliku" da pozdravi Ziku" zasto i zbog cega bi trebalo da mi iz Srbije gundjamo protiv ove nagrade Obami. Nije ni njemu prijatno da je dobio nagradu jer sada nece moci bash tako da zapocinje ratove. A verovatno je to i bila ideja ovog Nobelovog komiteta. I stvarno bih molila da se Miloshevic ( covek koji je unistio srpski narod kao sto to ni Osmanlije nisu za 500 godina uspeli) ne pominje u istim rechenicima sa ovim Dalaj Lamom koga valjda ne podnosite samo zato sto nije pravoslavac ili zato sto je morao da ide u egzil jer su komunisticki Kinezi to tako zeleli. ?? ??? ?? ??????? ?? ??????? ????? ?? ????? ????????? ???????, ??? ?????? ?? ???? ?????. ?? ????? ?? ???????? ??? ?? ????? ????? ???? ?????? ???? ??? ?? ???????, ???? ???? ??? ?? ?? ????????? ??????? ? ????? ?????????? ?????? ???? ?????????? ???????? ... ???????, ???????????? ???????? ???? ???????? ????? ????? ?????????? ?? ?????? ???????????? ?????, ???? ?? ???????????? ???????? ???? ??????? ????. ?????? ?? ??? ???? ??????? ?????? ? ??? ????? ?? ????????? ???????, ? ????? ??? ???????? ????. Budizam se i ne smatra religijim ( barem bi ti tako budisti rekli) nego filozofijim i nachinom zivljenja. Ta Nobelova nagrada za mir jeste politicka konstrukcija, ali sta sada mi tu mozemo da radimo?Taj covek je morao Ja nisam sklona ksenofobiji i misljenju da je sve sto dolazi iz Srbije jedino dobro,ispravno i lepo. Sluacaj je tako hteo da smo rodjeni tamo gde jesmo. Ja ne mogu da budem ponosna na to sto sam Srpkinja nego samo na ono sto sam ja licno uradila ili radim. Human sam covek i smatram da imam prava da kritikujem ono sto mislim da nije dobro pa cak ako je to zlo i u Srbiji. Vojtila ( poc.papa) je iz crkve izbacio dva najveca nemacka katolicka teologa jer se jedan usuduio da kritikuje crkvu, usput je izgovorio i cuvenu rechenicu: BUDIMO BUDISTI DA BI BILI DOBRI HRISCANI. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 10, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2009 ???? ???? ?? ??????? ?? ??? ... ?? ??? ????????? ???????? ?????? ???? ???? ??????? ... ?? ??? ?? ???? ????? ??????? ?? ???, ????? ??????? ?? ???????? ? ????? ... ??? ???? ????? ?? ????? ???? ????? ... ? ? ?? ?? ?????? ? ?????? ??????? ???????? ... A sto bash uze Dalaj Lamu za primer? P a on barem nije vodio ratove.Meni je strashno da su Begin,Arafat,Kisindzer dobijali Nobelove nagrade za mir. Zapocnu rat i teror -horor, onda potpisu kao neki mirovni ugovor i oma Nobelova nagrada za mir. Karter ,Gorbachov i Vili Brant su je zasluzili i dobili. Ali se sa njima pricha i zavrshava. ??, ?? ??? ?? ?????? ?? ?? ? ????????? ???????????? ?????? ?? ?????? ???? ??????? ?? ??? ????? ??????????? ???????.....???...... Izvini, a jel ti citash postove na koje odgovarash? Ja sam samo pitala Medu sto se uskopistio protiv Dalaj Lame, a ti sada ovde pominjesh to djubre od coveka. Secam se da su njemu ( SMradu) omiljeni mediji to objavljivali, ali se ne secam da je o tome iko normalan ikada godvorio. Verovatno bi je delili na tri dela. Alija, Slob(o) i Franj(o). Uostalom, ako je Medvedev nashao za shodno,pametno i potrebno da na licu mesta odrzi konferenciju za stampu, da najsrdachnije cestita Obami i da pri tome, naravno, iskoristi priliku" da pozdravi Ziku" zasto i zbog cega bi trebalo da mi iz Srbije gundjamo protiv ove nagrade Obami. Nije ni njemu prijatno da je dobio nagradu jer sada nece moci bash tako da zapocinje ratove. A verovatno je to i bila ideja ovog Nobelovog komiteta. I stvarno bih molila da se Miloshevic ( covek koji je unistio srpski narod kao sto to ni Osmanlije nisu za 500 godina uspeli) ne pominje u istim rechenicima sa ovim Dalaj Lamom koga valjda ne podnosite samo zato sto nije pravoslavac ili zato sto je morao da ide u egzil jer su komunisticki Kinezi to tako zeleli. ?? ??? ?? ??????? ?? ??????? ????? ?? ????? ????????? ???????, ??? ?????? ?? ???? ?????. ?? ????? ?? ???????? ??? ?? ????? ????? ???? ?????? ???? ??? ?? ???????, ???? ???? ??? ?? ?? ????????? ??????? ? ????? ?????????? ?????? ???? ?????????? ???????? ... ???????, ???????????? ???????? ???? ???????? ????? ????? ?????????? ?? ?????? ???????????? ?????, ???? ?? ???????????? ???????? ???? ??????? ????. ?????? ?? ??? ???? ??????? ?????? ? ??? ????? ?? ????????? ???????, ? ????? ??? ???????? ????. Budizam se i ne smatra religijim ( barem bi ti tako budisti rekli) nego filozofijim i nachinom zivljenja. Ta Nobelova nagrada za mir jeste politicka konstrukcija, ali sta sada mi tu mozemo da radimo?Taj covek je morao Ja nisam sklona ksenofobiji i misljenju da je sve sto dolazi iz Srbije jedino dobro,ispravno i lepo. Sluacaj je tako hteo da smo rodjeni tamo gde jesmo. Ja ne mogu da budem ponosna na to sto sam Srpkinja nego samo na ono sto sam ja licno uradila ili radim. Human sam covek i smatram da imam prava da kritikujem ono sto mislim da nije dobro pa cak ako je to zlo i u Srbiji. Vojtila ( poc.papa) je iz crkve izbacio dva najveca nemacka katolicka teologa jer se jedan usuduio da kritikuje crkvu, usput je izgovorio i cuvenu rechenicu: BUDIMO BUDISTI DA BI BILI DOBRI HRISCANI. ??? ?? ?? ??? ?? ???????? ?? ?? ????????? ??? ?? ?????? ???? ??????? ?????: ?? ??? ??????, ??? ? ?????. ??? ??? ??? ??? ?????? ???? ?????, ????? ?? ?? ?? ???? ???? ????????? ??????? ?? ?? ???? ? ?????? ??? ???-??? ??? ?? ???? ???????????? ? ??????? ???????, ????? ??? ?? ?? ??????? ??? ?????? ?????????. ??? ?? ????? ??????? ''??????????''? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Октобар 10, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 10, 2009 Tebe niko i ne tera da ga vredjash, a nesto ne vidim ni gde ga ja tako duboko uvredih. Ali, dozvolicesh mogucnost da je ovo forum gde svaki covek iznosi svoje misljenje. Meni, a narocito mojoj porodici u Srbiji nije Ratzinger ( rimski papa) razorio sve vrednosti nego bash taj Milosevic. I sada treba da budem fina i obazriva prema njemu? Zasto? Imash neko objasnjenje? Bash bi me zanimalo. Zasto ne bih smela ovde o njemu da pishem sta mislim? Napravite bre spisak pre nego sto dozvolite registraciju na forum i napishite da je pozeljno vredjanje i blacenje Dalaj Lame Pape nekih islamista svakog Amerikanca katolika i protestanata , principijelno a da srpski zlotvori ( jer su kao srpski) mora da se dizu u nebesa. ????, ???? ??????? ?????? ?? ?? ?????? ??????? ? ???? ????, ???? ??? ?????? ???? ?? ?????? ????? ????????? ? ???????? ??????? ???????? ?????? ???? ?? ??????? ???????????. ??? ??? ??????? ? ????? ????? ???. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rayela Написано Октобар 10, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2009 ???????? ??????? ?? ????? ? ?????? ????? ????, ????? ??????? ?????, ???? ?? ??????? ?? ???? ?? ???? ?? ?????? ?????? ?? ??????. ????? ???? ?? ???? ??? ???? ????????? ????? ??? ???????. ?? ????? ?? ????? ??? ?? ????? ????? ????? ???? ?? ??? ??????????, ????? ?? ??? ?????? ? ??? ???? ??? ?????????? ????. :smiley: ????? ???? ?? ??? ??????? ?????????, ? ?????? ?? ?????? ????, ? ????????? ? ????? ?????? ? ?????. ??? ??? ?? ???????? ?? ?? ??? ??? ???????? ???? ?? ?? ???? ??? ??????? ?? ?? ???? ??? ??. ??? ?? ????? ??????? ????????? ?? ??? ??? ???? ?? ?? ?????? ?? ??? ?????????? ??????? ???? ? ??????? ???? ???? ?? ???? ?? ??????. Pa sigurno je da je cinjenica da su Srbi stradali na prostoru cele bivshe Jugoslavije, ali to sada i nije tema topika. A dobro si se setio tog dobitnika od prosle godina. 0104_cheesy To je stvarno dno,dna. A Obami nece sada bash da bude jednostavno, narocito ne sa Iranom. Ne znam koliku mu je uslugu uchinio taj nobelovski komitet sa tom nagradom. Ko zna, mozda je svetu ipak uchinio uslugu. Pitam se samo da li ce jednog dana ( a dan se blizi) kada Kina postane prva svetska sila da daju svakom novom izabranam sefu KP Kine unapred Nobelovu nagradu za mir.Onako, za svaki slucaj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Октобар 10, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 10, 2009 Pitam se samo da li ce jednog dana ( a dan se blizi) kada Kina postane prva svetska sila da daju svakom novom izabranam sefu KP Kine unapred Nobelovu nagradu za mir.Onako, za svaki slucaj. 0110_hahaha klapklap https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif 0110_hahaha Ова ти је добра! dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 11, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2009 Pitam se samo da li ce jednog dana ( a dan se blizi) kada Kina postane prva svetska sila da daju svakom novom izabranam sefu KP Kine unapred Nobelovu nagradu za mir.Onako, za svaki slucaj. ??? ????, ?? ?????? ?? ???????? ''?? ???????? ??'' 0102_laugh 319.gif 1405_love zru клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 11, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2009 морам да поделим са вама један шаљив снимак на који сам набасао 319.gif 1405_love zru http://www.maniacworld.com/He-Objects-to-Obama-Nobel-Peace-Prize.html клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Април 22, 2010 Пријави Подели Написано Април 22, 2010 После Ал Гора, Мартија Ахтисарија, Барака Обаме и њима сличних, Нобелова награда губи сваки кредибилитет и више не сматрам успехом добити је....чиста политика 0202_238 4chsmu1 klapklap http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Април 22, 2010 Пријави Подели Написано Април 22, 2010 Још један доказ да је Нобелова награда исполитизована. Не знам чиме је Обама могао да је заслужи. Морам признати да зрачи позитивног енергијом,али док се јасно не обрачуна са некадашњом Бушовом администрацијом која је пустила корење,док не смени Хилари,док заиста не повуче војску из Авганистана и са целог Блиског Истока (као што је и обећао),док не смањи ниво корупције у судству,и док коначно не реши проблем здравственог система на коме је добио изборе-не могу да му верујем! А до тада нам остаје да се надамо да ће се променити на боље. Јер су ултрадесничарски републиканци знатно свирепији од Обаминих демократа. "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 22, 2010 Пријави Подели Написано Април 22, 2010 E moj Stefi, samo ja i ti ostali bez nagrade... hm 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Април 23, 2010 Пријави Подели Написано Април 23, 2010 Полако,следаћа година је наша! Побеђујемо загарантовано 0104_cheesy 0110_hahaha 0110_hahaha "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 23, 2010 Пријави Подели Написано Април 23, 2010 Још један доказ да је Нобелова награда исполитизована. Не знам чиме је Обама могао да је заслужи. Морам признати да зрачи позитивног енергијом,али док се јасно не обрачуна са некадашњом Бушовом администрацијом која је пустила корење,док не смени Хилари,док заиста не повуче војску из Авганистана и са целог Блиског Истока (као што је и обећао),док не смањи ниво корупције у судству,и док коначно не реши проблем здравственог система на коме је добио изборе-не могу да му верујем! Ма да ли се шалиш? bliss jeeee А до тада нам остаје да се надамо да ће се променити на боље. Јер су ултрадесничарски републиканци знатно свирепији од Обаминих демократа. Србију је бомбардовао Обамин демократа Клинтон, а не "свиреппи ултрадесничарски републиканци". ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Април 23, 2010 Пријави Подели Написано Април 23, 2010 Знам,Србију су бомбардовале већински левичарске владе...било је само две десничарске. Како год,мислим да су у овом тренутку демократе боље од републиканаца. Наравно,обе опције су поприлично катастрофалне за Србију и српски народ,али када бих морао да бирам-изабрао бих пре демократе,јер колико год да су лоши,бољи су и мање екстремни од републиканаца. "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 23, 2010 Пријави Подели Написано Април 23, 2010 Чуди ме што често наилазим на такво мишљење код наших људи. Демократе су нешто слично као ЛДП у Србији - либерални до бесмисла, ако би неког назвао "есктремним" онда су то они. Подржавају све најгоре - настране "бракове", абортусе итд. Републиканци су конзервативни, подржавају (бар на речима) основне хришћанске принципе итд. Што се спољне политике тиче, ту постоји проблем што када се нешто једном уради онда нема назад. Политика према нама постављена је на "ауто-пилот" од оног идиота Клинтона и не може сада неки председник да то одједном промени без обзира на партију. Уосталом, већа је вероватноћа била да то уради Буш него Обама, јер демократе генерално подржавају те "хуманитарне интервенције". Конкретно, републиканци су били против интервенције на Балкану. Ако те не мрзи напиши мало више на основу чега доносиш закључке, баш ме интересује како си дошао то таквог става. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Април 23, 2010 Пријави Подели Написано Април 23, 2010 Ја не могу да поредим демократе и републиканце! Једино у чему је њихова разлика јесте у њиховом називу. Не зна се од које смо администације више патили, а не морамо ићи далеко у историју и видети да 1999.год смо бомбардовани од стране демократа а 2008. републиканци су признали независност Косова! Сад, ако се бавимо историјом српско-америчких односа, та историја креће од 1884.године када је Краљевина Србија потписала споразум са америчким председником, мислим да је био Честер Артур! Али, опет понављам, нису донели добро ни свом а камоли нашем народу! http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука