Jump to content

"Атеисти Србије" покушавају да оборе сајт Поуке.орг

Оцени ову тему

Препоручена порука

a propo teologa, osim svega što je Aca reko

51210309.jpg

situacija je prosta... bilo ko ko ume može da proba da hakuje forum - to naravno ne znači da će forum nestati jer, koliko mi je poznato, ima odličan bekap i ozbiljan server. problem je što su ateisti, pa dobro-mogli su i neki drugi, već su hakovali pa su skapirali da je džaba. ako smatrate da ima osnova za krivičnu prijavu-prijaviti i molim lepo

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Његови ставови су јако опасни. Пази, озбиљно ти ово говорим - јако опасни. Читао сам "Данас" и немам коментара на његове ставове попут оног да "нема (и не треба да буде) дијалога између верника и атеиста" или "да су теолози непотребни друштву". Ја се питам да ли нас онда треба побити? Наравно, ти ћеш рећи није он то рекао, није тако мислио. Можда и није, мада се ја не бих заклео у то. Чак и да није мислио да нас треба побити, његова изјава да су теолози (свештеници, уопште верски службеници) непотребни друштву је јако опасна изјава. То може лако да буде поклич, идејни темељ за евентуално насиље. Није ни Лутер мислио да убија неистомишљенике, па ипак су га његови следбеници тако растумачили и кренули да убијају. Сам Лутер када је видео куда је кренула његова идеја рекао је: да је знао како ће се ствари одвијати не би почињао са реформацијом "ни да су га вукли са два пара волова".

Razne ideje su zloupotrebljavane za nasilje...

Elem, Maldoran ima netolerantne stavove prema vernicima, sa njima se svakako ne slazem... ali nije nasilnik... cisto sumnjam i da je bio obiljan u ovoj prici... ali sta da se radi... prosuto mleko... nek se sam brani ako uopste zeli...

Jos jednom bih zamolio da se naslov teme promeni tako da odgovara istini, posto ovaj ne odgovara... a nase Udruzenje ne moze da se izvinjava za nesto sto nije uradilo...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Ovo shto pishu ovi ateisti (shta li je to ???), su ortodoksne gluposti. Nemojte se primati na takve stvari.

Da mogu da ga srushe, srushili bi ga i to se zna kako se radi i chime se radi...

Ma da.... sedi mladi ateista u sobici, radi sa windowsom i hackuje do mile volje, pazi molim te ... hahahahahahahaha

ajte ljudi.... kakav izvorni kod, kakvi bakrachi. Ovo su vicevi za obdanishte.

Majstor koji je radio ovaj sajt, zna na kojoj je platformi radjen, zna kako da ga zashtiti, kako da zashtitu obnavlja, zna koje skripte sme a koje ne da implementira, zna gde je shupalj, onako po srpski da kazem. Moze ga uvek precheshljati online protiv shellova raznih vrsta....

Had ljudi na pametnije teme, a admini znaju vec shta treba :D

Подели на овим сајтовима

Ми се и не секирамо да је сајт у проблему. Тема је ту да раскринка лицемерје и криминалне радње, оних који критикују друге, а не виде смеће у својој кући.

izvini ne zvucis tako

ali ako tako kazes onda OK

:)

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Razne ideje su zloupotrebljavane za nasilje...

Elem, Maldoran ima netolerantne stavove prema vernicima, sa njima se svakako ne slazem... ali nije nasilnik... cisto sumnjam i da je bio obiljan u ovoj prici... ali sta da se radi... prosuto mleko... nek se sam brani ako uopste zeli...

Jos jednom bih zamolio da se naslov teme promeni tako da odgovara istini, posto ovaj ne odgovara... a nase Udruzenje ne moze da se izvinjava za nesto sto nije uradilo...

Није ни Лутер био насилан, али су његове идеје произвеле насиље. Малдоран је опасан не зато што је физички насилан (то не би мога бити, чак и да хоће), већ што шири опасне идеје. Свако физичко насиље почиње идејним насиљем. Нико не узима мотке и каме док га не понесе идеја, нечија реч и мисао.

Биће промењен наслов теме када се Удружње јасно огради од свог члана. Ипак, он није било ко, веома је цењен код вас. Председник АС га просто обожава. Дакле, оградите се јасним саопштењем (иаонако пишете саопштења за све и свашта) и наслов теме ће бити измењен.

Подели на овим сајтовима

izvini ne zvucis tako

ali ako tako kazes onda OK

:)

Па како могу да "звучим" кад ме нечујеш, кад само пишем? :D

Шалим се. Не, сајту не могу наудити. Не секирамо се због тога, нити је проблем у безбедности сајта. Проблем је у намери, у очигледној мржњи. То је оно што нас највише брине.

Подели на овим сајтовима

Биће промењен наслов теме када се Удружње јасно огради од свог члана. Ипак, он није било ко, веома је цењен код вас. Председник АС га просто обожава. Дакле, оградите се јасним саопштењем (иаонако пишете саопштења за све и свашта) и наслов теме ће бити измењен.

Sad bi ja trebalo da kazem: hocemo cimo se zru javno ogradi od Pahomija i izda saopstenje da je zru protiv polnog opstenja sa malim decacima? Uozbiljite se...

uostalom, nek ostane naslov teme... vama na cast...

donekle postaje jasniji cilj ovolikog dizanja frke oko tinejdzerskog hvalisanja...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Дошао сам сада до чврстих сазнања да малац већ дуже време покушава да хакује сајт. Наравно, слабо му иде и ако га лицемери из Удружења хушкају на то (мислим да оне који га хушкају, не на све). Нажалост, клинац овако гради своју репутацију што је у старту грешка. Постављам опет питање: знају ли његови родитељи шта он ради? Знају ли његови родитељи да поједини атеисти манипулишу њиховим дететом? Заста бих волео да се његови родитељи овде јаве па да мало поразговарамо. Мени је искрено жао овог малца. То је дете од 12 година. Наводно, он је био љут што је некада Моци покренуо тему о њему (која је иначе била у новинама) и сама тема је била веома позитивна и ако се клинац веома непристојно изражавао о вери. Наравно, има право на то. А ово сада је већ озбиљно. Родитељи треба да знају где су границе. Објављивање кода Поука ЈАВНО на страници је против законито и још позивање да се сајт хакује и уништи. Наравно, АС једва чека да ухвати клинца и да га хушка на криминал (када кажем АС мислим на чланове који су се тамо јављали). Још Авокдао каже да је он "близак Удружењу". Ух, какви су ти остали онда када је овај "блики Удружењу" овакав? Јесте ли се питали некада где ће ово одвести? Мислите да ћу благонаклоно?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Sad bi ja trebalo da kazem: hocemo cimo se zru javno ogradi od Pahomija i izda saopstenje da je zru protiv polnog opstenja sa malim decacima? Uozbiljite se...

donekle postaje jasniji cilj ovolikog dizanja frke oko tinejdzerskog hvalisanja...

Не, није више питање тинејџерког хвалисања, него ЈАСНОГ и НЕДВОСМИСЛЕНОГ терања клинца на криминалну радњу! Писмен си човек, прочитај шта је написао човек који је "близак Удружењу" и чије ставове цениш.

Ја ако сам луд, нисам глуп...

Подели на овим сајтовима

Авокадо, том тинејџеру је ваш човек говорио ово:

Srdjan Jovanovic Maldoran srusi im sajt, sta cekas

пре 5 ч.

Ту је проблем. Мали врши кривично дело, вама "блиска" персона га соколи на то дело. Ти си правник, сигурно знаш боље од мене шта значи подстицање малолетника на кривично дело.

Подели на овим сајтовима

ma ja verujem da roditelje ovog balavca ni ne interesuje sta im dete radi.

a otkud znate da li je to stvarno balavac?Ljudi mogu da otvaraju i lazne naloge.

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...