Jump to content

За кога ћете гласати?

Оцени ову тему

За кога ћете гласати 2012?  

157 члановâ је гласало

1. 1. Гласаћу за:

• СНС (Томислав Николић)
      4
    • ДС (Борис Тадић)
      16
    • ЛДП (Преокрет, Чеда Јовановић)
      7
    • УРС (Млађан Динкић)
      2
    • СПС (Ивица Дачић)
      1
    • ДСС (Војислав Коштуница)
      17
    • СРС (Војислав Шешељ)
      12
    • "Двери"
      50
    • Остали
      4
    • Не знам
      10
    • Нећу гласати
      25
    • Још се нисам одлучио- ЖРУ ће да ми помогне :)
      9

Препоручена порука

• Одговори 1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

То што ти не верујеш у " наци удбашке тековине Двери " никако и нипошто не значи да си " издајник ".

Ти изгледа, политички, функционишеш по систему " што себи дозвољавам другоме не допуштам " .

Прави демократа.

Moj svaki dodir sa Zverima srpskim se sveo na njihov pokusaj da mi objasne ko je bio Ljotic i kakva je uloga sprkih nacista; da mi dokazu ko su aktuleni srpski izdajnici koje jednog dana treba proterati i slicno.Iz istih razloga vec odavno se klonim istih.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Па ми Срби умало се не поубијасмо због двери (отварања/затварања). Двери су нам очигледно "слаба тачка". :D

da slaba tacka upravo zbog maloverja

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Moj svaki dodir sa Zverima srpskim se sveo na njihov pokusaj da mi objasne ko je bio Ljotic i kakva je uloga sprkih nacista; da mi dokazu ko su aktuleni srpski izdajnici koje jednog dana treba proterati i slicno.Iz istih razloga vec odavno se klonim istih.

Опомена.

Подели на овим сајтовима

mislio sam da ću imati za koga da glasam, mislim na dveri, ali skoro im je ušao DB u stranku tako da sam odustao, i verovatno nizakoga neću glasati, možda stranku pokojnog generala obradovića, čisto da ne propadne listić

Prijatelj Hinda... nema brate stranke bez "sluzhbe" mislim na "sluzhbu"... pitanje je samo koliko je to "skoro bilo"...

;)

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

hehe smesna tema 0110_hahaha

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Нигде нисам чуо, а ни прочитао да је неко из Двери рекао било шта позитивно о Љотићу.

Оног ко хвали нацисте и треба се клонити - уколико увидиш да контрааргументација не даје резултате.

Поред небројено протераних Срба само би нам фалило да почнемо и сами да се протерујемо.

Подели на овим сајтовима

zalosno je da postoje ljudi koji ce da glasaju za "Dveri, pokret za zivot Srbije" ! Srbija je zemlja iz koje ze ne odlazi nego iz koje se BEZI ,Srbija je zemlja u kojoj se deca u skoli ne tuku nego lincuju medjusobno ,Srbija je zemlja koja nezna gde se nalazi u svom ovom metezu a zalosno je kad se vidi da i na ovom sajtu medju ljudima koji su vernici ima i dalje mracnih stremljenja ! ako je Crkva jednog naroda zatvorena kako ocekivati da se ljudi otvore

Ovo je naziv pokreta. Onako kako si napisao se moze pogresno protumaciti. Marko

Подели на овим сајтовима

А за све су то криве Двери или они који владају већ двадесет година Србијом!? Јооој! Како сте смешни. Да, наравно и Црква је крива зато што си неспособан и што су ти идоли изневерили снове.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Иначе, ја нећу гласати за њих, али ме нервирају те замене теза оних који су нас бацили у блато у којем смо.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

ako si pao u blato iz njega ustani a nemoj i dalje da se u njemu valjas ! Crkva i politika nisu isto al su im isti cinioci (ljudi) ! Ratari na njive,radnici u fabrike,politicari u skupstinu a Svestenici u Crkve ! to je kod tita bilo uredjeno samo je sad izmaklo kontroli

Подели на овим сајтовима

ja se evo upravo cudim kako odjednom imamo nove clanove kojima je prvi post upravo u ovoj temi

Подели на овим сајтовима

Та замена теза је, донекле, кривица самих Двери, будући да они управо и играју на карту поистовећивања њихове странке са Црквом. А то је оно што мени код њих највише и смета...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

a da ja tebe pitam(opet) kako bi ti to izveo?

da se razumemo, ja ne idealizujem ljude u Dveri, kolko sam video ima tamo par pogresnih ljudi na pravom mestu, ali verujem u spas, a uvek imas izbor

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...