Jump to content

За кога ћете гласати?

Оцени ову тему

За кога ћете гласати 2012?  

157 члановâ је гласало

1. 1. Гласаћу за:

• СНС (Томислав Николић)
      4
    • ДС (Борис Тадић)
      16
    • ЛДП (Преокрет, Чеда Јовановић)
      7
    • УРС (Млађан Динкић)
      2
    • СПС (Ивица Дачић)
      1
    • ДСС (Војислав Коштуница)
      17
    • СРС (Војислав Шешељ)
      12
    • "Двери"
      50
    • Остали
      4
    • Не знам
      10
    • Нећу гласати
      25
    • Још се нисам одлучио- ЖРУ ће да ми помогне :)
      9

Препоручена порука

mi se ovde igramo zivota a ne zivimo ga ! kod nas je svako glasanje evropa ili ne pa onda Jasenovac ili protiv pa onda Kosovo ili protiv a nigde nema dodira sa zivotom i sa realnoscu ! Jasenovac se desio i to je bolna i strasna rana al se desio i Dahau i Ausvic pa Jevreji i dalje zive u Nemackoj , desilo se Kosovo i ono se desavalo mnogo puta kroz istoriju al mora da se zivi dalje ! Covek koji se ne bori on kao da ne zivi a mi izgleda ka tome idemo ! Dok su Albanci pravili decu nasa Crkva je proizvodila monahe pa to nam se i vraca ! daleko od toga da mislim da je Crkva kriva za sve al deo ogovornosti svakako ima

Која ли је тебе служба истесала..таквога јунака...

Што думаш о стварима које нити познајеш нити волиш ...

знаш ти шта је ''производила'' наша Црква... /твоја?..па да је ''твоја'' имао би мало више и поштовања и знања о Њој... А тек с еу ''оно'' што су ''радили Албанци'' изгледа ни мало не разумеш...

зато књигу у шаке... али не Марксизам... за почетак ''Алан Форда''... па онда полако илустровану библију..неку протестантску ..па се видимо... :)

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

zalosno je da postoje ljudi koji ce da glasaju za "Dveri, pokret za zivot Srbije" ! Srbija je zemlja iz koje ze ne odlazi nego iz koje se BEZI ,Srbija je zemlja u kojoj se deca u skoli ne tuku nego lincuju medjusobno ,Srbija je zemlja koja nezna gde se nalazi u svom ovom metezu a zalosno je kad se vidi da i na ovom sajtu medju ljudima koji su vernici ima i dalje mracnih stremljenja ! ako je Crkva jednog naroda zatvorena kako ocekivati da se ljudi otvore

Ovo je naziv pokreta. Onako kako si napisao se moze pogresno protumaciti. Marko

Ako beze ne beze od Dveri vec od bagera i onih koje je taj bager doneo.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Двери, колико год то теби звучало неприхватљиво, нису странка.

Нисам бивши ДСС - овац....

То су приче за малу децу. Шта су онда? Удружење књижевника? Народни ансамбл? Чим се баве политиком и излазе на изборе, онда су странка, партија, како хоћеш.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

ja zivim u Srbiji i nisam pobegao ni od tigrova ni od bagera a drugo svako ko zivi van granica republike Srbije ne treba da ima pravo glasa u vezi buducnosti iste ! Zasto recimo Hr nije do sad usla u Eu i ako su jedini katolici van iste a usle su Rumunija i Bugarska ! E zato sto nas gledaju za isto ,zato sto vide gomilu problema koji nisu reseni i za koje ne postoji volja da se rese ! citajte Andrica i Pisma iz 1925

Подели на овим сајтовима

• Гости

Искрено, ја немам појма за кога да гласам...

Ево, гласаћу за онога ко да сервер за Поуке у наредних 4 године :) таман до следећих избора. И администрација ће за такве да гласа а они ће да покажу да су вољни да бар мало помогну Цркву.

Ако има таквих политичара нека се јаве одмах :)

Подели на овим сајтовима

ja zivim u Srbiji i nisam pobegao ni od tigrova ni od bagera a drugo svako ko zivi van granica republike Srbije ne treba da ima pravo glasa u vezi buducnosti iste ! Zasto recimo Hr nije do sad usla u Eu i ako su jedini katolici van iste a usle su Rumunija i Bugarska ! E zato sto nas gledaju za isto ,zato sto vide gomilu problema koji nisu reseni i za koje ne postoji volja da se rese ! citajte Andrica i Pisma iz 1925

Позната је од давнина, пословична Бугарска демократија, и некорумпираност... па и румунСКа да.. Чаушескуа ми...

То су два бисера демократије, правне државе, социјалне стабилности, некорумпираног судства, толеранције и суживота.. како они само воле националне мањине... поготову Цигане.. румуни их толико воле да их ПО ЗАКОНУ не зову Ромима него Циганима...

што ли се мучиш да пишеш уопште...

Подели на овим сајтовима

nikom u Srbiji nije lako ni radnicima ni svestenicima al zato ovi drugi ne treba da traze da budu posebna kasta ! Samo slep ne vidi da je Srbija zemlja opela a ne Krstenja ! A od cega ce ti svestenici da zive za 5 godina ako i dalje imaju vise opela nego Krstenja

Подели на овим сајтовима

Ево, гласаћу за онога ко да сервер за Поуке у наредних 4 године :) таман до следећих избора. И администрација ће за такве да гласа а они ће да покажу да су вољни да бар мало помогну Цркву.

Хахаха, тешко, једино ако њихов банер ставиш на насловну, под условом да знају шта је банер.

Подели на овим сајтовима

Да ли Двери подржавају Артемија?

Ако не зашто ?

Ако да зашто ?

Е ..право питање.. брависимо Жељко...

Посебно вред за ''дверјане'' из ''дијаспоре''... оно мис'им Канада, Немачка .. посебице Берлин ( љотићевски ;) )

Подели на овим сајтовима

• Гости

Хахаха, тешко, једино ако њихов банер ставиш на насловну, под условом да знају шта је банер.

Слабо...

Овај сајт је вредан сајт са преко 20,000 униката дневно, не бих га користио за политику, али би их ставио у донаторе сајта и веома похвалио. Сигирно је да би многи гасали за њих.

Овако, сајт служи само за Цркву и људе који за Цркву раде.

Подели на овим сајтовима

А, не. Ја за Чеду не бих гласао ни да ми поклони Мајкрсофт, а не сервер. :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...