Лидија Миленковић Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 https://www.pouke.org/forum/topic/18028-%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%BE-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D1%81%D0%B0-%D0%BB%D0%B5%D1%88%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BC/ p.s. firma koja ga pravi je iz vranja Врањанци, јавите сеееее... eheeeej 0205_whistling 0202_238 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 u Vranje nema laganje 4chsmu1 4chsmu1 https://www.facebook.com/pages/u-VRANjE-nema-LAGANjE/111451758895038?fref=ts keka је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 И ја сам га нашао у једној продавници у Чачку која форсира мање познате брендове. Ушао сам код колеге са-посника у канцеларију, држећи у руци крем и победнички рекао: "Било је питање тренутка када ће се појавити ово" Фоловер, Драшко, w.a.mozart and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Само Нада Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Сада је избор посне хране толико разноврстан, да је питање тренутка када ће се појавити посно прасе. Драшко, nedeljko, obi-wan and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Цветковић Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Драгана, сестро слатка, о, Ти, дивна жено... Пиши где се налази та продавница? Ima ga u nekoliko prodavnica. Konkretno ovde meni najbliza ,je odmah u ulici koja vodi ka autobuskoj stanici( silazi se stepenicama) u toj ulici ima 2 prodavnice zdrave hrane i tu je cena krema 400din. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Цветковић Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Ево је Драгана сада на форуму нека она каже... и замолио бих моју дивну жену да је ипак боље да купимо овај крем него да га прави... некако је јефтиније а и поједе се... Hm jeftinije nije. Zato smo i probali da napravimo ovaj krem. A sto se ukusa tice, videcmo hoce li danas da se pojede, kada budem spremala posne palacinke?! мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 у Чачку Аман, кажи где у Чачку? gringrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 16, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 A sto se ukusa tice, videcmo hoce li danas da se pojede, kada budem spremala posne palacinke?! Зашто вичеш на мене драга? Па, појешћу их па макар биле и загореле... То се зове љубав зар не? Иван, ПЧЕЛИЦА, Mилена КШ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Зашто вичеш на мене драга? Па, појешћу их па макар биле и загореле... То се зове љубав зар не? Prema palacincima. Јадранка-Дервента and Juan Valdez је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Ima ga u nekoliko prodavnica. Konkretno ovde meni najbliza ,je odmah u ulici koja vodi ka autobuskoj stanici( silazi se stepenicama) u toj ulici ima 2 prodavnice zdrave hrane i tu je cena krema 400din. Фала, сестро, фала :smile: Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Зашто вичеш на мене драга? Па, појешћу их па макар биле и загореле... То се зове љубав зар не? Да Вас исправим, не каже се (никад, али никад) загореле, него тамно румене. Николa, pink panter, Пг and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Зашто вичеш на мене драга? Па, појешћу их па макар биле и загореле... То се зове љубав зар не? To je pravi stav, oce! Svjati mučenici, iže dobrje, stradalčevstvovavše i vjenčavšsja Ne peva se to na vencanju za dzabe мирођија, Anette, Драгана Милошевић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 U prodavnici "kod Radise" To je samoposluga kod Slobodine raskrsnice Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 U prodavnici "kod Radise" To je samoposluga kod Slobodine raskrsnice Тако, брате, реци! Сад одо' да га купим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ел Нињо Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Где се ово може наћи у БГ-у? animal030 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука