Гости Guest - . . .- Написано Децембар 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 Моја жена је данас донела, не знам одакле и где је набавила, овај крем. Морам да признам да лепши крем нисам јео. Још ми се посебно допада што нема конзерванса и вештачке боје. Ако сте пробали или намеравате, јавите како вам се допада. obi-wan, Ignjatije, keka and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 Moze da prodje i pekmez od krusaka domaci. :10900: Александар С, Manolis, tanjabg80 and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 I bre, od kad jos mi ovo koristimo... krem je ekstremno super. Na nekoj temi je mozart i pisao o njemu jos pre. Inace, kod mene kantica od kila kosta 420, a casa od 200 gr 105 din. Kantica se svakako vise isplati... w.a.mozart, YOKA, keka and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 Znam i ja za njega,ali ga nema već duže vreme...zna li neko gde sigurna ima,koji market? "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 Има и посни сладолед који је "боли глава" фрикомов, не знам дал га још праве, прошле године је било Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 Где има да се купи? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 У проданици код нас у КШ кошта 400 динара, а моја супруга је набавила за неких 360. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 Има и посни сладолед који је "боли глава" фрикомов Да, са пистаћима, али је прошле године коштао ко ови породични ове године... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 Zanimljivo da kod mene ovog krema nema u velikim marketima, osim u jednom, i to povremeno. Ali ga ima u mojoj maloj prodavnici, i u zdravoj hrani... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 У проданици код нас у КШ кошта 400 динара, а моја супруга је набавила за неких 360. Која продавница, причајте Уодма` kriminalac pink panter, Драгана Цветковић and Виктор Станојевић је реаговао/ла на ово 3 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Ево је Драгана сада на форуму нека она каже... и замолио бих моју дивну жену да је ипак боље да купимо овај крем него да га прави... некако је јефтиније а и поједе се... Gordana ., Ignjatije and Boba је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Драгана, сестро слатка, о, Ти, дивна жено... Пиши где се налази та продавница? YOKA је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Ево је Драгана сада на форуму нека она каже... и замолио бих моју дивну жену да је ипак боље да купимо овај крем него да га прави... некако је јефтиније а и поједе се... greengrin greengrin greengrin Драгана Цветковић је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 https://www.pouke.org/forum/topic/18028-%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%BE-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D1%81%D0%B0-%D0%BB%D0%B5%D1%88%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BC/ evo teme pa molim admine da spoje... inače, imam rodjaka u vranju koji je išo direktno u fabriku da mu pune u njegovo bure... šalim se za bure al stvarno-poneseš posudu i cena je neka ludačka tipa 50 din kilogram.... ludilo p.s. firma koja ga pravi je iz vranja Пг је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 p.s. firma koja ga pravi je iz vranja u Vranje nema laganje 4chsmu1 4chsmu1 Пг је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука