Jump to content

Кога бисте волели да гледате и слушате на ЖРУ предавањима?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Јел поменуо већ неко + Атанасија? :) Ако треба, разлог, написаћу :)

Ja sam `teo, ali nisam, da ne kazu ljudi da sam pristras`an...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Гости

За све оне који су желели да чују проф. Дарка Ђога имам одличне вести: Ускоро проф. Дарко на ЖРУ видео каналу :)

Подели на овим сајтовима

За све оне који су желели да чују проф. Дарка Ђога имам одличне вести: Ускоро проф. Дарко на ЖРУ видео каналу :)

clapc clapc clapc

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Pa valjda se podrazumeva da bi voleli da vidimo našeg predsenika(mutave dece) :)

grin.gif

Подели на овим сајтовима

Волео бих да чујем кога бисте то ви волели и желели да чујете а ми да се потрудимо да га доведемо. Наравно, баш ћемо им показати ову тему :)

П.С.

Немојте одмах да тражите Патријарха :)

Изволите...

Епископа западноамеричког Максима. Он је предивни човек,њега треба обавезно довести.

Ако се неко сећа Агапе где је он гостовао,знаће о чему причам. Знам га и са факултета,са предавања и могу да кажем о њему да нам је свима част што живимо у оваквом времену са њим.

Такође могли би сте довести архимандрита Јована Радосављевића,а и епископ Атанасије Јевтић би био сјајан избор...

Подели на овим сајтовима

Епископа западноамеричког Максима. Он је предивни човек,њега треба обавезно довести.

Ако се неко сећа Агапе где је он гостовао,знаће о чему причам. Знам га и са факултета,са предавања и могу да кажем о њему да нам је свима част што живимо у оваквом времену са њим.

Kod njega sam svojevremeno polagao patrologiju... super cova... :)

Подели на овим сајтовима

Супер ? Човек је геније. Изузетно образован,а при томе и духовит,велики стручњак за свете оце. И човек који жели да помогне студентима,и спреман је да одвоји макар мало свог ионако пребукираног распореда.

Подели на овим сајтовима

о. Рафаило Бољевић, игуман ман. Подмаине. Невероватна духовна снага која избија из сваке његове речи и много тога практичног што нам може послужити, опитно тестирано.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

A je l' vazi samo za svestenstvo i monastvo ili i mirjane ?

Ja sam predlozio Pena i Djoga, oni nisu svestenici...

Подели на овим сајтовима

Obi neozbiljan si a ja ozbiljno pitala :D

Pa stvarno nisu svestenici... 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...