Гости Guest - . . .- Написано Март 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Волео бих да чујем кога бисте то ви волели и желели да чујете а ми да се потрудимо да га доведемо. Наравно, баш ћемо им показати ову тему П.С. Немојте одмах да тражите Патријарха Изволите... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Оца Гаврила. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Немојте одмах да тражите Патријарха A Mitropolita "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 о. Ивана Цветковића Boba је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 оца Петра Лукића из Саборне цркве у Београду. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Dr. Zdravka Pena, Dr. Darka Djoga... Edit: o. Nikolu iz Arandjelovca, izuzetan pop! Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 о. Ивана Цветковића Ko ti je taj? poelbuster је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Лазара Нешића са нашег форума Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Напишите разлог... Мислим да знате да сада у среду одговара на ваша питања Владика крушевачки Давид. Марта 20-ог имамо једног специјалног госта који ће вам сигурно бити веома интересантан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Mitropolita nema potrebe da navodim razlog A slažem se sa Obijem za dr Darka-jedan od mladih teologa koji ima iskustva sa forumima a izuzetan je u onome što radi drugim riječima idealan za gostovanje obi-wan је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Mitropolita nema potrebe da navodim razlog A slažem se sa Obijem za dr Darka-jedan od mladih teologa koji ima iskustva sa forumima a izuzetan je u onome što radi drugim riječima idealan za gostovanje Upravo... Djogo je kiler kad je jasnoca u pitanju, a izuzetno obrazovan teolog... Za Zdravka Pena mislim da svakako ne treba da se navodi nikakav razlog... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 vladiku Grigorija oca Vaju Jovica staresinu hrama Sv.Aleksandra Nevskog u Beogradu није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Март 10, 2012 ЗНАМ да нема потребе да наодимо посебан разлог, АЛИ ипак га наведите јер мислим да свакако има разлог да некога од овоих изузетних људи доведемо. Верујем да и сами знате да није тако лако организовати све ово. Ево, ја бих много волео да нам једно предавање одржи о. Вукашин Милићевић кога веома поштујем и ценим, који има фантастичан стил излагања, веома занимљиво, ново, целовито... ма врхунски! Boba је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Ajde, navedite razloge brzo, `ste culi sta kaze o. Ivan... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 10, 2012 Пријави Подели Написано Март 10, 2012 Јел поменуо већ неко + Атанасија? Ако треба, разлог, написаћу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука