Jump to content

Кога бисте волели да гледате и слушате на ЖРУ предавањима?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Волео бих да чујем кога бисте то ви волели и желели да чујете а ми да се потрудимо да га доведемо. Наравно, баш ћемо им показати ову тему :)

П.С.

Немојте одмах да тражите Патријарха :)

Изволите...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Dr. Zdravka Pena, Dr. Darka Djoga...

Edit: o. Nikolu iz Arandjelovca, izuzetan pop!

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

о. Ивана Цветковића

Ko ti je taj? grin.gif

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Гости

Напишите разлог...

Мислим да знате да сада у среду одговара на ваша питања Владика крушевачки Давид. Марта 20-ог имамо једног специјалног госта који ће вам сигурно бити веома интересантан.

Подели на овим сајтовима

Mitropolita nema potrebe da navodim razlog

A slažem se sa Obijem za dr Darka-jedan od mladih teologa koji ima iskustva sa forumima a izuzetan je u onome što radi drugim riječima idealan za gostovanje

• Волим 1

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Mitropolita nema potrebe da navodim razlog

A slažem se sa Obijem za dr Darka-jedan od mladih teologa koji ima iskustva sa forumima a izuzetan je u onome što radi drugim riječima idealan za gostovanje

Upravo... Djogo je kiler kad je jasnoca u pitanju, a izuzetno obrazovan teolog...

Za Zdravka Pena mislim da svakako ne treba da se navodi nikakav razlog...

Подели на овим сајтовима

• Гости

ЗНАМ да нема потребе да наодимо посебан разлог, АЛИ ипак га наведите јер мислим да свакако има разлог да некога од овоих изузетних људи доведемо. Верујем да и сами знате да није тако лако организовати све ово.

Ево, ја бих много волео да нам једно предавање одржи о. Вукашин Милићевић кога веома поштујем и ценим, који има фантастичан стил излагања, веома занимљиво, ново, целовито... ма врхунски!

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ajde, navedite razloge brzo, `ste culi sta kaze o. Ivan... grin.gif

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...