Odahviing Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Pij ovo, dizajnirao moj bata (da malo pravim reklamu za njega ).. http://www.fugaenergy.com/ Ja ovo nigde nisam video. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Zašto bi ti plaćao duplo skuplji Domesto, ne vidim šta ti je toliko smešno Kока кола- два у једном, тј. двадесет. Што значи да је прејефтина, је ли, кад се погледа за шта све може да се користи. Управо слушах једно предавање сестрино, distance learning, и баш је ова што је предавала поменула да акције кока коле, због имиџа које она има, не би пале ни за један долар, па чак и да изгоре све фабрике за производњу исте??? Što se pijenja Coca Cole tiče, pijem je retko, ono kad mi dođe (jednom mesečno). Ali zato koristim druge njihove proizvode na redovnoj bazi: Него, ја не пијем кафу, а пошто сам имао баш финих ексурзија са вожњом, па и да возим по 30 и кусур сати без прекида, те сам пио све што ми је пало под руку од ових енергетских, помажу ли вама она или кафа(због кофеина) да не заспите, тј. да вам се разбије сан? Ја нешто то нисам осјетио, него сам се прилично намучио. Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Него, ја не пијем кафу, а пошто сам имао баш финих ексурзија са вожњом, па и да возим по 30 и кусур сати без прекида, те сам пио све што ми је пало под руку од ових енергетских, помажу ли вама она или кафа(због кофеина) да не заспите, тј. да вам се разбије сан? Ја нешто то нисам осјетио, него сам се прилично намучио. Ja lično nemam nekih problema da ostanem budan, problem je kad zaspim da ustanem. Ali meni lično pomaže, kafu ni ja ne pijem. A što se ovih pića tiče, Red Bull je po meni najbolji, ali je ono skup, pa se to samo ispita pije. A od ovih ostalih, recimo guarana meni ne pomaže ništa, popijem je i mogu da zaspem u roku od odmah. Ovo me razbudi i ovo često pijem, i po neki put kupim Burn, ali obavezno onaj od 0.5l ni on nije loš. E sad nešto od ovoga obavezno pijem kada imam obaveze po fakultetu u 7 ujutru, kao što rekoh ustajanje mi je proble. A kada treba da ostanem budan preko noći ne treba mi ništa. Ali pijem onako preko dana ne znam ni ja zašto. Evo npr juče sam legao oko 2:30 ustao u 5:30, pa onda legao u 4 i jutros ustao 8 sati, nisam spavao preko dana uopšte, a od energetskih pića popio sam samo ujutru po jedan Ultra Energy, sad od tih stvari nemam ništa kod sebe, a baš mi se ni ne izlazi da kupujem, pa ću da vidim dokle ću da ostanem budan. Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 @@Жељко, Што ти добар аватар, чое' ЧЕ Живи споменик српске културе Ма то мењо због овог дела форума за упознавање па да неком не пане нешто на памет, вако сам поново аватар са брци. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 I jedan savet nikada nemojte da pijete energetsko piće i čokoladno mleko jedno za drugim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Prosto ne shvatam zašto ljudi u opšte i piju ta gazirana pića? Da li bi ljudi prestali da piju kolu i ostala gazirana pića kad ne bi bila gazirana? Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Prosto ne shvatam zašto ljudi u opšte i piju ta gazirana pića? Da li bi ljudi prestali da piju kolu i ostala gazirana pića kad ne bi bila gazirana? Da, ja lično više volim gazirano, nego ne gazirano. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 E da i svi bi prestali da bio recimo rakiju koja bi bila bezalkoholna, a sa istim ukusom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Nemo' da piješ rujno vino i jedeš salatu, ovo sam ja naučio. Laksativ i tablete za spavanje I slatko ne ide dobro sa alkoholom (u većim količinama). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Salata, ne slatko, ali slatka crna Dafina grčka.. Bila je greška. Tad sam naučio: Dafina hoće debelo meso, ne tanku salatu. ZNam da si na salatu mislio, nego ni slatko nešto ne ide, barem ne meni, nešto me mnogo brže 'vata, ali ne u glavu, nego u stomak. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko123 Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Кока кола је ефикасно средство за подригнут послије порције ћевапа ! Пг and Млађони је реаговао/ла на ово 2 http://glasistine.ml Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Сад, нека вес' ту од летос ( http://bif.rs/2013/09/coca-cola-hbc-medu-svetskim-liderima-odrzivosti/ )... "indeks Dau Džons za 2013. godinu", држ - не дај (DJSI)... међутим, илустрације:http://s11.postimg.org/fqtq2n0vn/Coca_Cola_Podeli_radost_10_boca.jpghttp://s15.postimg.org/uegdbxcdn/Coca_Cola_Podeli_radost_10_boca.jpgДа ли још неко уочава разлику? Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jovana0910 Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 f Драган Јашић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Ма за избегавање ! Неволим газиране сокове а и против сам Нато пића у сваком погледу ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 31, 2013 Гости Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 Šta se događa u našem telu kad popijemo koka-kolu? Da li ste se zapitali zašto koka-kolu (pepsi-kolu ili neki drugu kolu) popijemo s osmehom? To je zato što se njom zapravo drogiramo, iako su kokain iz koka-kole izbacili još pre sto godina. Zašto su izbacili kokain iz kole? Zato što je bio sasvim suvišan. 10 minuta nakon što smo popili kolu: 10 kafenih kašičica šećera dospeva u naš organizam. Mi ipak zbog tolikog šećera nećamo odmah da povratimo jer fosforna kiselina u koli ublažava sladak ukus.20 minuta nakon što smo popili kolu: Količina šećera u krvi naglo skače, uzrokujući insulinsku eksploziju. Naša jetra tada odgovara tako što sve šećere koje nađe u krvi pretvara u masnoće. (U tom trenutku jetra ima mnogo toga da pretvori u masnoće.)40 minuta nakon što smo popili kolu: Kofein iz kole je u potpunosti apsorbovan. Šire nam se zenice; raste nam krvni pritisak; kao reakcija na sve to, naša jetra pumpa još više šećera u naš krvotok. Receptori adenozina u mozgu su sada blokirani, što sprečava osećaj vrtoglavice.45 minuta nakon što smo popili kolu: Naše telo povećava proizvodnju dopamina, stimulišući centre za osećaj prijatnosti u mozgu. Ovo je, važno je pomenuti, isti način na koji na nas deluje i heroin.1 sat nakon što smo popili kolu: Fosforna kiselina reaguje s kalcijumom, magnezijumom i cinkom u debelom crevu, osiguravajući dodatnu eksploziju u našem metabolizmu. Ovo se dodatno komplikuje velikim dozama šećera i veštačkih zaslađivača koji dodatno povećavaju izlučivanje kalcijuma putem mokraće.Više od 1 sat nakon što smo popili kolu: Diuretička svojstva kofeina počinju da utiču na naše telo. (Imamo potrebu da mokrimo.) Tada sav kalcijum, magnezijum i cink koji su bili namenjeni našim kostima i telu, kao i elektroliti natrijuma i voda izlaze iz tela.Blizu 2 sata nakon što smo popili kolu: Kako se haos u našem telu stišava, počinjemo da osećamo nedostatak šećera. Možemo da postanemo lako razdražljivi i usporeni. Do sada smo već izmokrili svu vodu iz kole. Ali ta voda se prethodno sjedinila s najvažnijim hranjivim materijama iz našeg tela važnih za izgradnju naših kostiju, zuba, mišića i nerava, taksmo i te materije izbacilii.Nekoliko sati nakon što smo popili kolu: Zbog stvorene navike, organizam oseća nedostatak kofeina, i javlja se želja za još jednom dozom kole. Izvor зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука