Лидија Миленковић Написано Јун 23, 2014 Пријави Подели Написано Јун 23, 2014 трипујем д ви који пљујете по рекламам трипујете да су људи идиоти који нису способни да процене да ли желе кокаколу или не, већ им реклама некако испере глупави мозак и они онда морају то.. Да, трипујеш. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 23, 2014 Пријави Подели Написано Јун 23, 2014 Да, трипујеш. Очигледно људи који прозивају рекламе и маркентинг мисле да су људи идиоти којим је могуће рекламом увалити нешто што не желе...Не постоји друго објашњење за овакво прозивање реклам и маркентинга.... zuti car је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 23, 2014 Пријави Подели Написано Јун 23, 2014 Очигледно људи који прозивају рекламе и маркентинг . Има нас који нисмо прозивали рекламу и маркетинг, већ беду у којој људи из рекламе живе. мисле да су људи идиоти којим је могуће рекламом увалити нешто што не желе.. Наравно да нису сви људи такви, али да их има - има их ( 16 година сам радила у трговини, те ово аргументовано тврдим) Не постоји друго објашњење за овакво прозивање реклам и маркентинга.... Можда и постоји, само га ти не знаш :bleh: Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јун 23, 2014 Пријави Подели Написано Јун 23, 2014 Очигледно људи који прозивају рекламе и маркентинг мисле да су људи идиоти којим је могуће рекламом увалити нешто што не желе...Не постоји друго објашњење за овакво прозивање реклам и маркентинга.... U fazonu , ja sam mnogo pametan i znam "istinu" iza reklama a vi glupaci ne znate i slusajte sta vam ja pametan pricam jer to je za vase dobro . Veci je problem u Srbiji rakija , duvan i narkotici nego sto ce koka kola ikad da bude ali o tome se ne prica . мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 23, 2014 Пријави Подели Написано Јун 23, 2014 су људи идиоти којим је могуће рекламом увалити нешто што im ne treba Ovo bi bilo apsolutno tacno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јун 23, 2014 Пријави Подели Написано Јун 23, 2014 Обилазио сам неколико градилишта прошле године у Абу Дабију и каквих сам се сцена нагледао не бисте веровали... Радници из Пакистана, Тајланда, Кине и Индије, буквално спавају на градилиштима у шуту и прашини. Ево једне фотке са градилишта да видите где људи спавају и једу... Иако не волим Кока Колу, како ни због тог јевтиног бућкуриша који пакују а тако ни због њихове масовно психо - филозофије коју фурају, морам рећи да је овим људима оваква идеја сигурно улепшала дан, месец, годину..... Нека само направе довољан број тих говорница, да човек који је уморан од рада у прашини и врућини не мора да стоји сат времена и буљи у њихов лого... И стварно би била фора да за један чеп могу да разговарају бар пет минута, јер минут разговора је ништа... Наши радници који монтирају ентеријере тамо, не бораве у тако лошим условима. Увек добијају смештај у пристојним хотелима...бар што се тиче оних из моје фирме... Данче* and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 23, 2014 Пријави Подели Написано Јун 23, 2014 Не морају да купе колу, могу да скину чеп са празне боце коју нађу на улици. Добро је да се скреће пажња на бедне услове под којима раде људи у једној од најбогатијих земаља света, макар то било због рекламирања нездравог производа. facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јун 23, 2014 Пријави Подели Написано Јун 23, 2014 Сад сам мало прочешљао цене... Вероватно би се свет још више одушевио кад флашица Кока Коле од 500 mL у Емиратима не би коштала 0,68 $... У односу на 0,91 $ по минуту разговора не може се рећи да је велика уштеда а продаја њиховог бућкуриша може скочити до неба, јер ових радника има јако, јако пуно....иначе, Емираћана у Емиратима има 15%, све остало су дошљаци радници.... Но, с обзиром на то да им је плата 6$ на дан, вероватно им је уштеда од 0,23 $ врло значајна... Вешт маркетинг али маните ме приче о саосећајности... Натан, obi-wan, -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јун 23, 2014 Пријави Подели Написано Јун 23, 2014 Не морају да купе колу, могу да скину чеп са празне боце коју нађу на улици. Добро је да се скреће пажња на бедне услове под којима раде људи у једној од најбогатијих земаља света, макар то било због рекламирања нездравог производа. Пре него што изјавиш тако нешто...у Емиратима неће нико пронаћи празну флашицу Кока Коле на улици, јер тамо народ баца отпад у канте за отпадке....ако препоручујеш људима да копају по смећу да би телефонирали у тим говорницама онда би их сигурно више одушевио/ла него саме говорнице... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 23, 2014 Пријави Подели Написано Јун 23, 2014 Сад сам мало прочешљао цене... Вероватно би се свет још више одушевио кад флашица Кока Коле од 500 mL у Емиратима не би коштала 0,68 $... У односу на 0,91 $ по минуту разговора не може се рећи да је велика уштеда а продаја њиховог бућкуриша може скочити до неба, јер ових радника има јако, јако пуно....иначе, Емираћана у Емиратима има 15%, све остало су дошљаци радници.... Но, с обзиром на то да им је плата 6$ на дан, вероватно им је уштеда од 0,23 $ врло значајна... Вешт маркетинг али маните ме приче о саосећајности... Талин и Естонија-"рај" за илуминате... По` литре овог "нектара" за само 8,34 динара... Непроцењиво Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 23, 2014 Пријави Подели Написано Јун 23, 2014 Ipak, ne zarade mnogo. Oko 6 dolara dnevno Pazi kad cak i kod nas prosti fizikalci na divljaka zarade duplo vise za dan... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јун 23, 2014 Пријави Подели Написано Јун 23, 2014 Pazi kad cak i kod nas prosti fizikalci na divljaka zarade duplo vise za dan... Да не будемо у заблуди...не раде тамо сви легално...или барем раде илегално док се не среде дозволе. што зна бити и по месец дана... Знам кад смо ми улазили на градилиште, куцаш и мораш сачекати једно 5 минута да се они ситни Тајланђани посакривају у вентилационе шупљине јер им још нису биле готове званичне дозволе... Вероватно ова цифра од 6$ на дан јесте нека званична... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 23, 2014 Пријави Подели Написано Јун 23, 2014 Pa to kazem, ako je zvanicna cena ta, na crno moze da bude samo jos niza. Sto je grozno nisko za takve radove i uslove rada... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 23, 2014 Пријави Подели Написано Јун 23, 2014 Па није кока-кола крива што ти људи живе бедно. Они (да, из сасвим себичних разлога - то је поента) покушавају да нешто ураде, за разлику од нас осталих који гледамо и паметујемо... Млађони, Ђуро Станивук and Данче* је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јун 23, 2014 Пријави Подели Написано Јун 23, 2014 Па није кока-кола крива што ти људи живе бедно. Они (да, из сасвим себичних разлога - то је поента) покушавају да нешто ураде, за разлику од нас осталих који гледамо и паметујемо... Управо тако...људи раде посао и ту нема места емоцијама.... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука