Odahviing Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Какве су то новотарије?! Пиво и кока кола?! Ја као стари традиционалиста признајем једино пиво и ракију, илити у наорду познато пиће под именом бетон. Нема тога масона, овај зидара, који ће то да "разбије". Sad su počeli da piju žestinu sa energetskim pićimao nako pomešano, e sad ja nisam probao, ali kontam da je mnogo dobro za srce. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Какве су то новотарије?! Пиво и кока кола?! To нам је још остало од Њемаца Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 E ali stvarno pivo i koka kola? WTF? E jedva mogu da razumem vino i koka kolu, ali ono ajde neki ljudi vole da pokvare ukus vinu. Ali pivo, mislim kakav li to ukus ima? Пг and Anette је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Sad su počeli da piju žestinu sa energetskim pićimao nako pomešano, e sad ja nisam probao, ali kontam da je mnogo dobro za srce. Супер. На једном семинару нам је докторка објаснила отприлике да та комбинација доводи до "пеглања" тј изједначавања горњег и доњег притиска, јер алкохол и таурин делују антагонистички али на различите притиске, тј један повисује доњи а други снижава горњи. Резултат је од вртоглавице или несвестице (ако се нису потпуно изједначили) до коме или крајњег исхода-смрти... Па ко воли нек изволи... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 E ali stvarno pivo i koka kola? WTF? E jedva mogu da razumem vino i koka kolu, ali ono ajde neki ljudi vole da pokvare ukus vinu. Ali pivo, mislim kakav li to ukus ima? Ја се све надам да ће неко да ми каже да је скривена камера у питању или тако нешто, а људи мртви озбиљни.Добићете један орден из мућкологије, ја ви се кунем. Чуо сам за те изуме са енергетским пића. Ја кад пијем кока колу или онај енерџи-батерију, ја је попијем из цуга. То је баш, оно, здраво. Али, баш. Не требају ми никакве новотарије. Трујем ја сам себе квалитетно. Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Ја се све надам да ће неко да ми каже да је скривена камера у питању или тако нешто, а људи мртви озбиљни. Добићете један орден из мућкологије, ја ви се кунем. Чуо сам за те изуме са енергетским пића. Ја кад пијем кока колу или онај енерџи-батерију, ја је попијем из цуга. То је баш, оно, здраво. Али, баш. Не требају ми никакве новотарије. Трујем ја сам себе квалитетно. Trujem i ja sebe kvalitetno, ustvari sad sam prestao evo već skoro mesec dana pijem samo čajeve NEgo meni nije jasna kombinacija, ono kakvog je ukusa, predpostavljam groznog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Ustvari lažem nema mesec dana ima 2 sedmice od kada ništa alkoholno, i gazirano nisam pio, a čaj svaki dan, neki put i po dva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Sve će to ionako ilovača da izleči jednog dana ! Deki992 је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Фебруар 10, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2014 E ali stvarno pivo i koka kola? WTF? E jedva mogu da razumem vino i koka kolu, ali ono ajde neki ljudi vole da pokvare ukus vinu. Ali pivo, mislim kakav li to ukus ima? То су ми давне '86 продала 2 американца средњошколца које сам упознао у Бечићима. Ја осмак био преко школе на мору, упознамо се на плажи - људи бацају фризби, а другарице начуле одакле су и хоће да се упознају а слабе са енглеским... Елем, тад је на тераси хотела свирала нека нова група "Хари Мата Хари" Момци су имали у Америкама свој бенд Oxygen и ја одем и питам на паузи могу ли браћа амери да одсвирају једну-две на гитарама, док је пауза. Харијевци кажу што да не. Прво одсвирали неку баладу, а онда крене "Johnny B Good"! Лудило, сви играју, наравно да је ту био крај паузе И тако, часте ме пиће, ја колу, они пиво, и покажу ми напитак...Од тада до сада волим да га с времена на време направим... У размери 1:2 за пиво ако је горко, до 1:3 ако је слађе, зависи од врсте пива. Вреди пробати, као и Јелен са брусницом, чини ми се (то је готов производ). verum est in beer and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 10, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2014 То су ми давне '86 продала 2 американца средњошколца које сам упознао у Бечићима. Ја осмак био преко школе на мору, упознамо се на плажи - људи бацају фризби, а другарице начуле одакле су и хоће да се упознају а слабе са енглеским... Елем, тад је на тераси хотела свирала нека нова група "Хари Мата Хари" Момци су имали у Америкама свој бенд Oxygen и ја одем и питам на паузи могу ли браћа амери да одсвирају једну-две на гитарама, док је пауза. Харијевци кажу што да не. Прво одсвирали неку баладу, а онда крене "Johnny B Good"! Лудило, сви играју, наравно да је ту био крај паузе И тако, часте ме пиће, ја колу, они пиво, и покажу ми напитак...Од тада до сада волим да га с времена на време направим... У размери 1:2 за пиво ако је горко, до 1:3 ако је слађе, зависи од врсте пива. Вреди пробати, као и Јелен са брусницом, чини ми се (то је готов производ). Ustvari te podseca na mladost i bezbrizna vremena . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Фебруар 10, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2014 Ustvari te podseca na mladost i bezbrizna vremena .Сигурно, али се и пар људи који су пробали од мене навукло, тако да - биће да ту има нешто...Кажем, ево сада и пиваре праве такве мешавине као готов производ, неке мање а неке више успешне. Си пробала са брусницом? Моја супруга мисли да је супер. "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Фебруар 10, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2014 Инстант сурутка! Екстра! Пг and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Фебруар 10, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2014 То су ми давне '86 продала 2 американца средњошколца које сам упознао у Бечићима. Ја осмак био преко школе на мору, упознамо се на плажи - људи бацају фризби, а другарице начуле одакле су и хоће да се упознају а слабе са енглеским... Ustvari lažem nema mesec dana ima 2 sedmice od kada ništa alkoholno, i gazirano nisam pio, a čaj svaki dan, neki put i po dva Умијем и ја да заборавими по мјесец дана на њу, али чим ме неко понуди... Не претјерујем ја нешто са количином, него са начином на који је пијем. Људи ме у чуду гледају кад је искапим као да је вода у питању. Мораћу да је, са све фантом и пепсимјем, избацим са дневног реда. Него, само мало озбиљније. Јесте ли примјетили да је ово, после Украјине, Босне и геј тема, коначно једна тема у којој нема ни мало тензије, свађе? Што даље значи да можемо увјек нормално да причамо. Што даље значи да: COCA COLA CONNECTING PEOPLE. verum est in beer and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Фебруар 10, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2014 ... COCA COLA CONNECTING PEOPLE. Теоретичари завере ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ !!! ЕВО ДОКАЗА да нам није запад увалио кока-колу. Ако у горњем тексту оставите само иницијална слова појављује се решење ко је прави творац овог напитка, који га је подметнуо Америма да их потрује: C...C...C...P... verum est in beer, Ignjatije and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 10, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2014 Теоретичари завере ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ !!! ЕВО ДОКАЗА да нам није запад увалио кока-колу. Ако у горњем тексту оставите само иницијална слова појављује се решење ко је прави творац овог напитка, који га је подметнуо Америма да их потрује: C...C...C...P... Кaко то раније нисам видо? Саћу да је пием сваки дан по пет кила, само да финансирам свецку револуцију! Јанко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука