Deki992 Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Moj drugar je pio Koka Kolu kao nezdrav. Shvativsi da to nije dobro za njegovo zdravlje odlucio je da prestane sa Koka Kolom i.....presao je na Pepsi Милан Ракић, RYLAH, Пг and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Ко меша кокаколу и млеко ? Свашта ...... Исти они који слушају плоче унатрашке... Зато сам и ја ставио фолију на главу и не може ми амер и еу ништа. RYLAH, Deki992 and verum est in beer је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Moj drugar je pio Koka Kolu kao nezdrav. Shvativsi da to nije dobro za njegovo zdravlje odlucio je da prestane sa Koka Kolom i.....presao je na Pepsi E, i moj drug se odrekao koka kole zbog zdravlja... Posle ga omandao voz kod Ćićevca... DankaM, verum est in beer and Deki992 је реаговао/ла на ово 3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Koka kola je crna. Medjutim kad prodje kroz organizam, ona izadje kao providna zuckasta tecnost. Gde je otislo ono crno? Ajde da razvijemo tu teoriju... Dakle gde odlazi crno iz koka kole kad prodje kroz nas? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Не бих се сложио да ти треба неко знање пре него се машиш флаше. Чак супротно Ма треба знање . Шта мислиш да треба да отвориш флашу са лименим затварачем , а немаш отварач . Треба се снаћи. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Nacuo sam da je KK dobra da se popije kod klasicne prehlade (grlo i to).Ali jedna casa,ne vise...Ima te kiseline,te otrove valjda koji ubijaju te bakterije sto upale grlo.Nije sala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Ма треба знање . Шта мислиш да треба да отвориш флашу са лименим затварачем , а немаш отварач . Треба се снаћи. Zato nosiš svugde otvaraš (kao privezak za ključeve ili nešto slično) i nikada nećeš imati tih problema. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Zato nosiš svugde otvaraš (kao privezak za ključeve ili nešto slično) i nikada nećeš imati tih problema. Пих! Ако не знаш флашу дотвориш било чиме што ти је при руци, немош се жениш још увек! Шта би радио да си на пустом острву а заборавио си своје кључеве са отварачем као привеском за кључеве, како би се ту снашао? DankaM, Милан Ракић and verum est in beer је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Ne vidim šta je ovde čudno. Koka kola sadrži kiseline. Mleko je emulzija, neki proteini iz mleka stabilizuju emulziju. Bilo kakva kiselina će da izmeni te proteine i izdvojiće se komponente mleka na slojeve. Isto ovo se dešava u želucu, gde je sredina kiselija nego koka kola, al' nema ko da snimi. Sigurno da nije dobro preterivati sa koka kolom, ali ovo je smešno, kao i ono sa džigericom, mesom i ko zna čime još. Драгана Милошевић, Милан Ракић, verum est in beer and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Пих! Ако не знаш флашу дотвориш било чиме што ти је при руци, немош се жениш још увек! Шта би радио да си на пустом острву а заборавио си своје кључеве са отварачем као привеском за кључеве, како би се ту снашао? E pazi nisam rekao da ne enam ono o astal i oštre ivice da otvaram, ali ipak je lakše imati uvekotvarač pri ruci, mada ja ga iskreno nemam, ali većina drugova ima jedan pa nikada nije problem. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 A i nisam rekao da hoću da se ženim RYLAH and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Управо сам помешао Пиво и Пепси, њам њам Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Пих! Ако не знаш флашу дотвориш било чиме што ти је при руци, немош се жениш још увек! Шта би радио да си на пустом острву а заборавио си своје кључеве са отварачем као привеском за кључеве, како би се ту снашао? baš tako..sadrži fosfornu kiselinu i tanine, od kojih i jedna i druga komponenta razaraju emulziju i denaturišu i talože proteine iz mleka. Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Upropasti sasvim dobru flašicu kole... Natasa. је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Какве су то новотарије?! Пиво и кока кола?! Ја као стари традиционалиста признајем једино пиво и ракију, илити у наорду познато пиће под именом бетон. Нема тога масона, овај зидара, који ће то да "разбије". verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука