Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 29, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2012 Добио сам једно питање које се тиче родова, тј. који смо род са неким. "Ne znam dal cu umeti lepo da vam objasnim. Cukundeda i cukunbaba su bili muz i zena. Pradeda njegov se zvao Ilija,moja prababa Zivka. Ilija je imao cerku stanu,a zivka cerku jelicu. Stana je imala cerku Dzanu,a jelica cerku Dostu. Dzana sad ima sina Gorana,a dosta mene. Nadam se da sam lepo objasnila. Ako vam nije nesto jasno,pitaj me ponovo. Znaci,sve je zenska linija." Можете овде да постављате та питања па да рачунамо. Имамо негде постављену књигу са начином израчунавања ових родова. Тако ће се знати да ли је неко са неким род или не. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Фебруар 29, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2012 Фали најважније, заједнички предак. Да ли су Илија и Живка рођени брат и сестра ? Ако јесу онда су ово двоје у 8. степену крвног сродства и могу се узети Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 29, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2012 Оцо, је л можеш овде да поставиш како се то рачуња? Има то у књизи, али мислим да нисам успео да је поставим online. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Фебруар 29, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2012 Не знам како да нацртам, тј. који програм. чукудеда и баба су на врху пирамиде повезани средњом цртом , а онда се грана на две стране 0 чукундеда- Д бака Илија Живка Стана Јелица Стана Доста Горан Она Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 29, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 29, 2012 Мислим да то иде по броју рођења који их деле од заједничких предака. dusha је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука