Jump to content

Драма породице Трифуновић

Оцени ову тему

Milan Savic

Препоручена порука

On 7. 3. 2012. at 20:01, DYNABLASTER рече

pa ako ti je rasprava draza i natucanje sta je istina oket

Не ради се о томе шта је мени драже, него се ради о томе да могу нпр да изгубим посао ако поверљиве податке о странкама износим у јавност. Да, можемо да добијемо отказе због тога.

Подели на овим сајтовима

Цитат
Кажу правилници,који се објављују у Службеном гласнику.

Већ сам одговорила Ратку на ово питање, ал пошто се овде прелеће преко одговора,ево и теби да одговорим - питај државу зашто је то тако.

Znaci, jasno je - prsli smo kao letva. Kod nas ocigledno za mnogo vaznih stvari jednostavno ne postoji sistem.

Nema novca da se porodica pomogne, ali ima da se kazni zato sto joj nije pomognuto!

Jezivo! Jezivo, kad vam kazem!

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 7. 3. 2012. at 20:01, Магдалена рече

Да ти ниси можда из Надзора при Министарству рада и социјалне политике, кад си тако упућен и са сигурношћу тврдиш тако нешто ?

А ти иначе радиш из чисте љубави свој посао ? Одрекни се плате, или боље, неколико плата, и дај овој породици, кад си тако великодушан и имаш жељу да им помогнеш.

Ne radim ali imam iskustva sa nasim sluzbama i sa ovim na zapadu pa sam uocio ralziku u odnosu izmedju drzavnih sluzbenika prema strankama kod nas i ovde. Ovde ljudi po komunama, opstinama itd. rade za onoga koji je dosao na salter, jer on ih i placa i oni su svesni toga a i on kao klijent zna da je on taj koji im kupuje odecu i hranu. Pa se salterski sluzbenici ovde i ponasaju kao sluzbenici a ne tripuju se da su "drzava" i "drzavni sluzbenici".

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

On 7. 3. 2012. at 20:19, Жељко Билбија рече

Ne radim ali imam iskustva sa nasim sluzbama i sa ovim na zapadu pa sam uocio ralziku u odnosu izmedju drzavnih sluzbenika prema strankama kod nas i ovde. Ovde ljudi po komunama, opstinama itd. rade za onoga koji je dosao na salter, jer on ih i placa i oni su svesni toga a i on kao klijent zna da je on taj koji im kupuje odecu i hranu. Pa se salterski sluzbenici ovde i ponasaju kao sluzbenici a ne tripuju se da su "drzava" i "drzavni sluzbenici".

Имаш искуства баш са социјалним службама ? Што, јеси ли направио неко wc joj ?

Или си нас помешао са шалтерским службама других установа ?

Ми немамо шалтере у Центру, имамо канцеларије.

Подели на овим сајтовима

On 7. 3. 2012. at 20:25, Магдалена рече

Имаш искуства баш са социјалним службама ? Што, јеси ли направио неко wc joj ?

Или си нас помешао са шалтерским службама других установа ?

Ми немамо шалтере у Центру, имамо канцеларије.

Ne pricam o socijalnoj sluzbi ali ne verujem da je su sluzbenici u socijalnom drugaciji od opstinskih ili nekih drugih.

Подели на овим сајтовима

On 7. 3. 2012. at 20:38, Жељко Билбија рече

Ne pricam o socijalnoj sluzbi ali ne verujem da je su sluzbenici u socijalnom drugaciji od opstinskih ili nekih drugih.

Значи, уствари немаш представу о социјалним службама, а тако самоуверено коментаришеш њихов рад ?

Храбро, храбро, али и лудо...

Да, разликују се итекако, јер ми нисмо шалтерски службеници, почев од тога да морамо да имамо завршен факултет да би радили свој посао, па до тога да проблематика којом се ми бавимо заиста нема никакве везе са радом за шалтером у општини и сл.

Подели на овим сајтовима

On 7. 3. 2012. at 20:40, Магдалена рече

Значи, уствари немаш представу о социјалним службама, а тако самоуверено коментаришеш њихов рад ?

Храбро, храбро, али и лудо...

Да, разликују се итекако, јер ми нисмо шалтерски службеници, почев од тога да морамо да имамо завршен факултет да би радили свој посао, па до тога да проблематика којом се ми бавимо заиста нема никакве везе са радом за шалтером у општини и сл.

Pa evo jedan primer, bez obzira na zavrsen fakultet, kada ovde udjes u kancelariju ili u lekarsku ordinaciju, ne gledaju te preko solje za kafu vec ustanu i rukuju se sa tobom i pozele ti dobar dan i onda te super ljubaznim glasom pitaju sta mogu da ucine za tebe.

Подели на овим сајтовима

On 7. 3. 2012. at 20:47, Жељко Билбија рече

Pa evo jedan primer, bez obzira na zavrsen fakultet, kada ovde udjes u kancelariju ili u lekarsku ordinaciju, ne gledaju te kroz duvanski dim preko solje za kafu vec ustanu i rukuju se sa tobom i pozele ti dobar dan i onda te super ljubaznim glasom pitaju sta mogu da ucine za tebe.

Е,замисли ,и овде исто !

То што ти причаш ти је неки заостатак у сећању иу неког домаћег филма из '80-тих.

Вероватно замишљаш и да нам по досијеима сијају флеке од сланине, да миришу на бели лук и да се виде кругови од соца... Ауууу....одустајем.... кад почнеш да размишљаш у реалном времену, онда можемо да наставимо дискусију.

Подели на овим сајтовима

On 7. 3. 2012. at 20:47, Жељко Билбија рече

Pa evo jedan primer, bez obzira na zavrsen fakultet, kada ovde udjes u kancelariju ili u lekarsku ordinaciju, ne gledaju te preko solje za kafu vec ustanu i rukuju se sa tobom i pozele ti dobar dan i onda te super ljubaznim glasom pitaju sta mogu da ucine za tebe.

a ti se lecis u Sbiji pa znas da se tako ponasaju lekari ?

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

On 7. 3. 2012. at 20:40, Магдалена рече

И проблематика којом се шалтерски службеници баве нема никакве везе са радом за шалтером. greengrin

Подели на овим сајтовима

On 7. 3. 2012. at 20:51, -Владимир- рече

И проблематика којом се шалтерски службеници баве нема никакве везе са радом за шалтером. greengrin

Па,види, немам искуство рада на шалтеру, али знам да мој посао мора да ради особа која је завршила Факултет политичких наука, смер Социјални рад и социјална политика, и да је то врло деликатан посао који најмање везе има са папирима.

А на шалтерима могу да раде и људи са средњом школом.

Подели на овим сајтовима

On 7. 3. 2012. at 20:54, Магдалена рече

Па,види, немам искуство рада на шалтеру, али знам да мој посао мора да ради особа која је завршила Факултет политичких наука, смер Социјални рад и социјална политика, и да је то врло деликатан посао који најмање везе има са папирима.

А на шалтерима могу да раде и људи са средњом школом.

Шала мала, немој да примаш све к срцу тако.

Подели на овим сајтовима

Знаш како, "на тапету" сам већ други дан због ове теме, па ми иде некако тешко да не примам к срцу, јер видим да се агресија усмерила на мене, па се просто овде утркујете ко ће да ме заскочи и изпрозове, ваљда да се посредно осветите мојим колегама из ваљевачког центра.

Једино уствари не схватам себе што се више и трудим да ишта објасним, јер многи су одлучили у старту да на моје одговоре ударају контру.

Подели на овим сајтовима

nije, to si umislila jer se identifikujes sa socijalnom ustanovom, niko tebe ne napada, megalomanija jeeeeeeeeeeeij :D

PS: najagresivnija si na temi al ne primecujes ;)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...