Jump to content

Драма породице Трифуновић

Оцени ову тему

Milan Savic

Препоручена порука

Trece, iskreno se nadam da si bar malo umerenija i manje ostrascena u radu sa klijentima nego sto si u komunikaciji sa mnom jer u protivnom pocinjem da sumnjam i u tvoju profesionalnost.

Пази кад ноћас нећу моћи да спавам због ове твоје изјаве...

Моје странке много пре схвате оно што причам него већина људи на овој теми. Њима не морам да цртам оволико...ваљда зато што СЛУШАЈУ шта им говорим.

Подели на овим сајтовима

Моје странке много пре схвате оно што причам него већина људи на овој теми. Њима не морам да цртам оволико...ваљда зато што СЛУШАЈУ шта им говорим.

Nije mi cilj da ne spavas nego da shvatis da preispitivanje odredjenih odluka i procesa bilo kog organa, pa i CZSR Valjevo nije nesto sto ti ide na stetu nego u korist, kako tebi tako i svima nama. U zemlji u kojoj je korupcija pre pravilo nego izuzetak, ljude treba podsticati da reaguju, naravno ukoliko to rade "u dobroj veri" i s razlogom...

Подели на овим сајтовима

Драли поелбустер, имам и ја децу, не знам да ли видиш мој потпис.

Већ сам све објаснила,.ко је хтео да схвати како треба, схватио је. Нећу да се понављам, прочитај поново целу тему пажљиво, и видећеш одговоре на своја питања.

I ne rece mi za one dve cifre - 8000 za petoro dece ne moze, a moze 34000 po detetu kad se daju hraniteljskoj porodici?

Da li tako zakon kod nas kaze ili ne?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Жива истина, и ја кад треба да извадим неки документ, само климам главом и кезим се и све разумем само да не буде ФТ1П.

Подели на овим сајтовима

Magdalena posto ti radis u socijalnom, mogla si vec da obrnes koji broj telefona i da vidis o cemu se radi, mesto sto spamujemo forum i tripujemo

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Жива истина, и ја кад треба да извадим неки документ, само климам главом и кезим се и све разумем само да не буде ФТ1П.

Дуг је пут до ФТ1П. :)

Шалтерски радници = зла коб српског народа.

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Не верујем да овде постоји нека зла намера, али капирам да је фазон у мозговима ситних апаратчика, којима је лакше да испуне неку норму и испадну лепо, него да стварно помогну породици.

Много пута се десе овакве ствари, и онда се крене са свакаквим теоријама завере, злим намерама, корумпираности... А доста пута сам виђао сличне ствари и увек је у питању била бирократска ситничавост.

Nije u pitanju birokratska sitnicavost vec nesposobnost, nekompetentnost. A i ne moze se ocekivati kompetentnost o ovim pitanjima od ljudi koji su , vecinom, na tom poslu zbog plate i drzavne sluzbe a ne zato sto im je bi.la zelja kada su bili mali da pomazu ljudima. To su sluzbenici koji rade svoj posao za platu a ne iz zelje da pomazu. Potpuno pogresni ljudi na tom mestu.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Magdalena posto ti radis u socijalnom, mogla si vec da obrnes koji broj telefona i da vidis o cemu se radi, mesto sto spamujemo forum i tripujemo

Ма да, специјално, да задовољим радозналост форумаша Just_Cuz_19

Подели на овим сајтовима

pa ako ti je rasprava draza i natucanje sta je istina oket

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Nije u pitanju birokratska sitnicavost vec nesposobnost, nekompetentnost. A i ne moze se ocekivati kompetentnost o ovim pitanjima od ljudi koji su , vecinom, na tom poslu zbog plate i drzavne sluzbe a ne zato sto im je bi.la zelja kada su bili mali da pomazu ljudima. To su sluzbenici koji rade svoj posao za platu a ne iz zelje da pomazu. Potpuno pogresni ljudi na tom mestu.

Да ти ниси можда из Надзора при Министарству рада и социјалне политике, кад си тако упућен и са сигурношћу тврдиш тако нешто ?

А ти иначе радиш из чисте љубави свој посао ? Одрекни се плате, или боље, неколико плата, и дај овој породици, кад си тако великодушан и имаш жељу да им помогнеш.

Подели на овим сајтовима

Истина можда да си ти онда непажљив слушалац, додуше, и ми у Центру предајемо нуклеарну физику и причамо на јапанском, па ко схвати... Just_Cuz_19

Подели на овим сајтовима

Mozes li samo da mi odgovoris na pitanje sto sam postavio gore?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

I ne rece mi za one dve cifre - 8000 za petoro dece ne moze, a moze 34000 po detetu kad se daju hraniteljskoj porodici?

Da li tako zakon kod nas kaze ili ne?

Кажу правилници,који се објављују у Службеном гласнику.

Већ сам одговорила Ратку на ово питање, ал пошто се овде прелеће преко одговора,ево и теби да одговорим - питај државу зашто је то тако.

Иначе, не даје се хранитељима ПО детету 34 000 дин. него је за једно дете тај износ, за два то плус још неки постотак од тога (а не додатних 34 000), од тога један део тог новца се даје хранитељима за издржавање дететам а један део им је плата за рад, јер хранитељство је,са правне тачке, ипак посао, иако хуман,али ипак посао.

Подели на овим сајтовима

За специјализовано хранитељство (за хранитеље који узму на смештај дете са посебним потребама) износ накнаде је мало већи. При том, хранитељи најчешће много више финансирају ту децу од својих пара, које не добијају на име храснитељства. А носилац хранитељства је само један члан породице, најчешће жена.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...