DYNABLASTER Написано Март 16, 2012 Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Жене у исламу? Мислиш на оне прилике у црном што иду 2 метра иза мушкарца и гледају у земљу сво време? ja sam vido to u nemackoj al je distanca ipak bila oko 3-4m Manolis је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 16, 2012 Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Čovjek da bi moga sa nekim komunicirati uslov je da obje strane budu iskrene.Međutim , ti poštovani prijatelju vadiš riječi iz konteksta.To ti je izgleda jača strana. Pa bolan ne treba ti bolji primjer od Turske , živjeli ste u sastavu te države stolječima. A danas ja tražim da mi muslimani imamo prava u Evropi kao što vi imate u arapskom svijetu. Da, Izraelci ne ubijaju kao što to čine muslimani.Muslimani ubijaju vojnike, dok Izraelci ubijaju djecu žene stare mlade sve one koje im se čejfne da ubiju.Ne samo to trguju palestinskim organima(čitaj malo više).Izrael je država u kojoj se i maloljetni muslimani zatvaraju. Ali takvi poput tebe nemogu to razuimjeti. A ove kvalifikacije koje si iznio o islamskom vjerniku na sramotu da ti je. Znaci, to sto su nasi preci nabijani na kolac je jedna od povoljnosti slobodoumne Turske? I to sto su spaljivali nase svetinje svih tih vekova? Sto su nam kao potpuni dosljaci cinili zulume prakticno non-stop? Neverovatno, kakav mrak ti cuvas u sebi, covece... -Владимир- and Manolis је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 16, 2012 Пријави Подели Написано Март 16, 2012 osvestice se kad tad, sto pre to bolje a posto smo spominjali muza i zenu, evo beseda Manolis је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Март 16, 2012 Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Pa život je i u hrišćanstvu svetinja, i u budizmu, i kod ateista,i u drugim mnogobrojnim religijama, pa čak i u nekim sektama. Iskreno, ne vidim razlog pokretanja ove teme. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Март 16, 2012 Пријави Подели Написано Март 16, 2012 DIIIING! :lol: Dobar si , svaka čast. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Март 16, 2012 Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Жене у исламу? Мислиш на оне прилике у црном што иду 2 метра иза мушкарца и гледају у земљу сво време? Izgleda da ti voliš gologuze gledati.Boli te što muslimanke drže do sebe i svoga dostojanstva,Samo da ti kažem prijatelju moj, da i u tvojoj vjeri ima propis o pokrivanju žena i da i po tvojoj vjeri se pristojnost u odijevanju nalaže.Naše je pravo da živimo po propisima naše vjere.A to što tebi to smeta ,uzmi antidepresiv, nemogu ti više pomoći od toga. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Март 16, 2012 Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Каже ми један другар који је често у Сарајеву: "Има лепих муслиманки али никада не бих могао да будем са неком од њих." Ја му кажем: "Братееее, како ниси помислио да оне пате у тој робовласничкој религији и култури? Можда многе од њих једва чекају да упознају неког другог и да се испале одатле." Генерално говорећи, не верујем да постоји култура у којој је жена више третирана као идиот и безвредна хрпа меса и костију. Prijatelju ovo što si napisao o odnosu islama prema ženi je ili plod tvog neznanja ili namjerno govoriš izvrčući istinu ili ti je kakav idiot svašta nalagao.Ali ako sebe hoćeš da kritikuješ postavi sebi pitanje;Što si pročitao o islamu ili konkretno o temi koju si spomenuo i ubjeđen sam ako budeš iskren prema sebi da ćeš sebi priznati da sam sebe obmanjuješ.Koliko je odnos islama prema ženi loš govori i činjenica o djevojkama iz Srbije koje se udaju za muslimane i ostavljaju svoje porodice i idu nerijetko i u arapski svijet tamo žive,Moja supruga porijeklom je iz Srbije-konvertit u islam.Supruga od njenog brata dr,opšte prakse iz Pančeva je.Živi ovdje u Bosni konvertirala je u islam da ti ne govorim podatak da je oko tri hiljade žena iz ex -Xuge udato u Jordanu.Večina su hriščanke udate za muslimane.Čudno islam se tako loše ponaša prema ženama a podaci govore da žene krščanke udaju se za muslimane. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Март 16, 2012 Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Izgleda da ti voliš gologuze gledati.Boli te što muslimanke drže do sebe i svoga dostojanstva,Samo da ti kažem prijatelju moj, da i u tvojoj vjeri ima propis o pokrivanju žena i da i po tvojoj vjeri se pristojnost u odijevanju nalaže.Naše je pravo da živimo po propisima naše vjere.A to što tebi to smeta ,uzmi antidepresiv, nemogu ti više pomoći od toga. Не бих рекао да муслиманке држе до свог достојанства, већ више да муслиманке из страха облаче врсту одеће коју је прописао неко пре 1400 година. У ствари, то је одличан пример како ислам функционише - ви сматрате да сте робови Бога, и да сте бића која нису у стању да сами размишљају својом глвом, те због тога слепо од слова до слова следите оно што пише у курану. Наравно, пошто је куран написао смртан човек, та књига је препуна глупости, претеривања, лажног морала, и уопште онога што су људи пре 1400 година сматрали за корисно и добро, а што је данас застарело, непотребно и деструктивно. Због тога данас следити куран је тотални самозаглупљивање и својеврсна само-осуда на губљење интелигенције. Дакле, облачење бурке није повратак достајанства, већ управо супротно - губљење достојанства и одустајање од своје личности. Manolis and Margareta је реаговао/ла на ово 2 www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 16, 2012 Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Neverovatno, kakav mrak ti cuvas u sebi, covece... Може он то још горе, немој сумњати у то... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Март 16, 2012 Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Prijatelju ovo što si napisao o odnosu islama prema ženi je ili plod tvog neznanja ili namjerno govoriš izvrčući istinu ili ti je kakav idiot svašta nalagao.Ali ako sebe hoćeš da kritikuješ postavi sebi pitanje;Što si pročitao o islamu ili konkretno o temi koju si spomenuo i ubjeđen sam ako budeš iskren prema sebi da ćeš sebi priznati da sam sebe obmanjuješ. Koliko je odnos islama prema ženi loš govori i činjenica o djevojkama iz Srbije koje se udaju za muslimane i ostavljaju svoje porodice i idu nerijetko i u arapski svijet tamo žive,Moja supruga porijeklom je iz Srbije-konvertit u islam.Supruga od njenog brata dr,opšte prakse iz Pančeva je.Živi ovdje u Bosni konvertirala je u islam da ti ne govorim podatak da je oko tri hiljade žena iz ex -Xuge udato u Jordanu.Večina su hriščanke udate za muslimane.Čudno islam se tako loše ponaša prema ženama a podaci govore da žene krščanke udaju se za muslimane. Па слушај, свако има право и да направи идиота од себе ако жели. То је слобода коју нам је Бог дао. (У ствари не верујем да ти ово разумеш, јер код вас не постоји појам слободе појединаца, ви себе сматрате робовима и тиме се поносите). Тако на пример чак овде на форуму има људи који су православни а заступају једну подједнако деструктивну религију - социјализам. Али то је њихово право, као што је и право било које девојке да се уда за кога хоће, промени веру, име, земљи и шта већ. Али све то не мења основну полазну чињеницу, а то је да је ислам религија робова који се заснива на пуком и беспоговорном слеђењу правила која је пре 1400 година написао смртан човек, те претварању људи од интелигентних, креативних Божијих створова у исфрустриране и параноичне фанатике. www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Март 16, 2012 Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Evo ga opet, nedoljiva zelja muslimana da objasne kako svi prelazimo u islam a sve iz potrebe da sami sebe ubede da postoji razlog zasto zive kao pecinski ljudi. Ja dragi bosanac znam gomilu muslimanki koje su se udale za hriscane i dan danas zive u strahu od vasih budala; ali isto tako govore da im je to najbolja odluka koju su u zivotu doneli i govore kao u islamu zene nemaju nikakva prav itd itd... Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 16, 2012 Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Када шетам са својом женом по граду хоћу да је загрлим, да је ухватим за руку, да је пољубим а не да је сакривам у чаршаве и да је одгурнем као најобичнијег пса од себе... Margareta је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 16, 2012 Пријави Подели Написано Март 16, 2012 И њему је изгледа дозлогрдило: http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/210979/Ubio-coveka-bejzbolkom-u-dzamiji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Март 16, 2012 Пријави Подели Написано Март 16, 2012 Када шетам са својом женом по граду хоћу да је загрлим, да је ухватим за руку, да је пољубим а не да је сакривам у чаршаве и да је одгурнем као најобичнијег пса од себе... Муслимани су религија која убедљиво користи неистине и петљање на планети. То је зато што их куран учи да су они одабрани Божији робови и да не само да имају право. већ треба да лажу и петљају и користе сва друга гнусна средства да би постигли свој једини циљ (а то је привођење целе планете у робовање алаху). То користе и овде код питања жена. Мање је важно питање колико је покривање жене корисно у сврху скривања полних атрибута, већ је много важније питање какав је остали однос муслимана према својим женама. И посебно да ли је њихов однос према женама последица ислама. А однос муслимана према женама је благо речено однос газде према свом псу. Жена не сам ода је ниже биће, већ муслимани сматрају да мушкарац и жена нису иста врста. Разумете? Нешто као носорог и жирафа. Жена је друга врста која личи на мушкарца (човека) и њена једина улога је да задовољи мушкарца. Има ту још једна ствар - ми муслимане посматрамо кроз призму ових наших домаћих, који још увек нису примили толико исламског учења. Они су још увек под великим утицајем наше српске слободарске и човекољубиве културе. Још увек нису постали хард кор поклоници књиге, као нпр у Оману или Судану. у неку, руку ову су благи, либерлани муслимани, који се у суштини не држе нешто много курана. На сву срећу, рекао бих, али нажалост све више клизе ка таласима фанатизма и шовинизма. Manolis је реаговао/ла на ово 1 www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Март 17, 2012 Пријави Подели Написано Март 17, 2012 Може он то још горе, немој сумњати у то... Kada bih prepisivao od tebe što napišeš u toj situaciji bi jedino bio to u stanju. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука