Jump to content

Православни сајт Агапе.рс у саставу портала Поуке.орг

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Гости

Мислим да сам већ рекао да је сајт Агапе.рс (сајт који сигурно има највише аудио и текстуалних материјала) од сада у саставу портала Поуке.орг

http://www.agape.rs

Ако Бог да, за неки дан прелазимо на нов и само наш сервер! То је највећа ствар коју смо икада урадили. То ће да донесе огромне погодности и предности и још дубљу сарадњу са осталим црквеним институцијама које ће у будућности моћи код нас да одлажу свој материјал...

Јавите нам како вам се допада сајт Агапе.рс и шта би мењали? Иначе, тај сајт ћемо специјализовати само за аудио, видео и текстуалне духовне (поучне ) материјале.

Подели на овим сајтовима

Агапе је нешто што нам је дефинитивно било преко потребно.Хвала оцу Ивану и свима који учествују у креирању сајта bendoff

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Оно што је нека моја идеја јесте да се сајт организује тако да буде нека врста претраживача, са поједностављеним дизајном и модулима за преузимање и линковање.

Подели на овим сајтовима

Да , да Агапе .рс је изванредан сајт који посећујем дугачки низ времена , тако да ми је изузетно драго да ће бити у саставу ЖРУ-а ! Свака част оче Иване за овај потез !

Подели на овим сајтовима

• Гости

Хвала брате. Одрадићемо Агапе да буде као нека врста претраживача и uploadera слика, аудио и видео садржаја на коме ће моћи све то да постављају одабрани чланови. Надам се да ћемо успети са нашим црквеним радио станицама да направимо договор да своје материјале постављају код нас, те да све т постане једна од највећих аудиотека икада.

Подели на овим сајтовима

Све је то екстра само још када би се заједничким снагама са свим православним сајтовима а зашто и не са осталим конфесијама и њиховим сајтовима покренула нека телевизијска станица на нивоу целе нам лепе земље е онда би то био прави потез ! Мада претпостављам да је то крупан корак и јако скуп пројекат па још и дозвола од РРА ....... можда би таква иницијатива и уродила плодом ко зна ?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Наравно! Ми одавно о томе говоримо и имамо идеје како то спровести. То би значило повезаност интернета, радија и телевизије у један велики пројекат. Наравно, потребно је да буде подржано од стране Цркве, у смислу да се донесе одлука да се оснује једна национална црквена телевизија. За кориснике који користе интернет урадили би stream.

Но... за сада је добро да пређемо и на наш сервер и да обезбедимо заједничким снагама средстава за одржавање веч постојећих ствари које никако нису занемарљиве.

Подели на овим сајтовима

Оче Иване да ли би то било у току наредних пет до шест месеца ? Слушам редовно словољубве али ми је потребна и телевизија . Највише због мојих укућана немогу ништа да гледам од силних турских индиских и разноразних серија и проклетог Пинк ТВ и Пре Српске ( турске ) телевизије .

Подели на овим сајтовима

• Гости

Нисам упућен да ли уопште постоји икаква иницијатива за покретање црквене телевизије националнг карактера. Мислим да је то нешто што ће веома тешко код нас да иде. Опет, ми можемо да правимо уз благослов наших епископа разне програме који могу да буду постављани на интернет. Наравно, за то такође треба финансијска подршка, а научен досадашњом праксом да су нам увек за било које питање помоћи врата била затворена сумњам да ће ишта од тога бити сем ретких појединаца који су спремни да подрже тако нешто.

Иначе, видим да Беседа има телевизијски програм у саставу РТС-а.

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • Гости

Драги пријатељи,

Данас смо мало средили Агапе.рс, освежили дизајн, редили неке опције и још радимо на томе.

Сада Агапе.рс можете наћи на адреси www.agape.rs или директно на www.pouke.org/agape

Јавите нам како вам се допада.

Хвала нашој браћи Сретену и Мирославу што се брину за овај сајт.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...