SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 16, 2013 Пријави Подели Написано Април 16, 2013 Da je deo moje kulture, sto ne bih?To ne znaci da gajis seksualne tenzije prema drugom muskarcu... Mozda ti gajis pa bi te to uzbudilo (: izgleda da jeste....deo tvoje kulture..samo se vi celivajte......ja jedino celivam zene u usta... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Април 16, 2013 Пријави Подели Написано Април 16, 2013 Отворите посебну тему о томе...спамујете, бре Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 16, 2013 Пријави Подели Написано Април 16, 2013 neka nema potrebe.....dovoljno ste izpederizovali Isusa.....ne treba jos jedna tema... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 14, 2014 Пријави Подели Написано Август 14, 2014 neka nema potrebe.....dovoljno ste izpederizovali Isusa.....ne treba jos jedna tema... A sto tebi toliko smeta cinjenica da su pre 2000 godina imali potpuno drugaciju kulturu i obicaje nego mi sad? Ko sto se ti sad sablaznjavas sto su se (neerotski) ljubili u usta tako bi se isus sablaznio da te vidi kako si utego noge i genitalije u tesne farmerke... Moras da vezbas sirinu u pogledu... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 4, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 4, 2015 Канда застала мало ова тема Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука