Jump to content

I zemlja koja će blokirati kandidaturu Srbije za EU je...

Оцени ову тему

GeniusAtWork

Препоручена порука

kakve veze sad to ima, ne interesuje me sta je bilo posle uletanja aviona, prati malo o cemu se prica da ne spamujemo

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

kakve veze sad to ima, ne interesuje me sta je bilo posle uletanja aviona, prati malo o cemu se prica da ne spamujemo

Улетање авиона је један од главних аргумената, остали и не држе воду.

Посебно те бајке, пустили су они да удари.. нико се није ни надо да ће да удари нико није имао појма шта раде ти авиони.

Забави се погледај другу страну..... или настави да верујеш слепо у све што чујеш што ти иде уз твоју парадигму стварности :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

tvoja i moja stvarnost se razlikuju, a ko je u pravu pitaj nekog tamo Dokinsa ili sta znam vidi imali toga u udzbenicima ili na wikipedijici :)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...