Jump to content

Spisak neaktivnih (ugašenih) servera za postavljanje datoteka

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ovo su serveri koji su ugašeni i sa kojih su obrisane datoteke (filmovi, muzika, programi...) koji su se na njima nalazili. Očigledno strah da se ne ponovi isto što i vlasniku Megaaplouda, kao i famozni zakoni o zaštiti od piraterije, imali su ploda, tako da ovo su serveri koji više ne postoje.... U principu najbolji :(

Ako naiđete na datoteke koje želite da skinete, a link upućuje na neki od ovih servera, bolje potražite nešto drugo...

Koliko sam video, oni koji su opstali (rapidshare, upload.to) su toliko nepovoljni za neregistrovane članove, da se ne isplati išta i skidati, sem ako nije baš hitnja. Vratili su se na staru politiku da neregistrovani članovi skidaju satima neku datoteku.

Jedino da se vrati starim dobrim torrentima, ali je problem što su oni dobri samo za popularne datoteke, a ono što je retkost teško će se naći... to jest skinuti

ONI VIšE NE POSTOJE

R.I.P.

- Duckload

- Hotfile

-X7

- Uploadbox

- Megaupload

- Fileserve

- Filesonic

- Filejungle

- Uploadstation

- Wupload

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

ја сам убеђена да су погасили те сајтове због огромног процента преузимања за џабе а не због вируса.

иначе што се не ангажују да испроверавају колико има фалш сајтова и заражених сајтова?

сваки пут кад тражим нешто да скинем с нета дрхтим има ли вируса или не.

Подели на овим сајтовима

Није ништа угашено од оних горе сајтова осим мегааплода. Истина, неки су ограничили на приступ фајловима које је неко лично ставио, и није дозвољено ново аплодовање.

Дотком је мало погрешио и није баш 100% чист, да су били пажљивији можда би и опстали.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...