angst Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Беле расе?Колико сам ја схватио Микорист је велики зезаџија, а његов поуст иронија... "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Takvi ljudi (kao ove devojke), u svojoj nemogućnosti da artikulišu vlastitu energiju u nešto korisno i produktivno, gotovo po pravilu postaju destruktivni i tu destrukciju usmeravaju prema pravoslavnoj crkvi. Umom lutanju po nekom svom unutrašnjem mraku, ubeđeni da su sve shvatili, a nisu ni svesni koliko su izgubljeni. Žalosno. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Диана Ђорђевић Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Sve gore i gore vrijeme dolazi ,dzbe bacati bisere pred svinje ,cuvajte duse svoje i porodicu ,djecu i mladez vratiti u crkvu ,jeste tesko ali treba se truditi,meni je jako zao sto se sve to desava ,ZLO :huh: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Шиле Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Ја ћу рећи само Боже сачувај! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Nedostatak sexa <_< . Хахаха... Катарина царице!!! (не знам шта друго да кажем). То је то Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Хахаха... Катарина царице!!! (не знам шта друго да кажем). То је то Tuzno, zar ne? Toliko ocigledno sta je u pitanju... http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Има и код нас перформанса, кад врачаре пошаљу некога у цркву да уради ово или оно Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Nedostatak sexa <_< . Al naziv im je vrhunski - Pussy Riot greengrin greengrin greengrin Грешиш,те алтер-уметнице се убијају од истог... коЖељ њацИ , Sasa Kolbas and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Ma ovo ima veze sa ovim protivljenjem Putinu "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 али коментари пар људи су врхунски клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Грешиш,те алтер-уметнице се убијају од истог... Onda je tata negde gadno zezn'o stvar, jer ovo nije normalno. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгољуб Марјановић Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Човеку мало треба да буде будала, где ћеш бољег доказа од овога! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ranko kovac Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Господе! Опрости им не знају шта чине! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Ко ли их финансира....а још упадају несанкционисане у храмове. Чега се неће сетити да дигну популарност.... dragisa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Ко ли их финансира....а још упадају несанкционисане у храмове. Чега се неће сетити да дигну популарност.... brate dibidusrus, jos smo mi ne iskusni i lakoverni....ali interesantno kako to nikom ne pada na pamet ljudi bre jel ne primecujete da je sve izrezirano? ne garantujem 100% ali ako saberete 2+2 videcete zast neko tako lako moze da izvede 'performans". pa oni cepaju one gitare, ovi ih kao nesto sklanjaju, one kao nesto se otmu pa se opet vrate..i sve sa maskama..? sto bi se urbano reklo: "mislite o tome" sta mislite koliko miliona bakica i dekica ima internet da pazljivo pogleda ove snimke i donese neki zakljucak? vrlo malo. ali je zato verovatno stampa i tv tu da ih upozori na "nastupajucu opasnost". rusi samo kopiraju metode zapada, koje ocigledno odlicno zavrsavaju posao. Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука