Crveni Baron Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Ameri nasli ruske Biljane Srbljanovic, Natase Kandic i platili im da uznemiravaju pristojan svet. Vec vidjeno.... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 ne nego rusi prekopirali 9/11 u stilu jel vidite kakve su to barabe...glasajte za nas Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 анти-Христи и масони,комунисти ови они шире сатанске фразе... Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Фебруар 21, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2012 Е глупи преводиоци... Није "Свето с...", него "С... Господње" Какве дебилке. "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Фебруар 22, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2012 Ma ovo ima veze sa ovim protivljenjem Putinu Какве то има везе са Литургијом и РПЦ? коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 22, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2012 Феминисткиње прекинуле службу у Храму Христа Спаса у Москви са перформансом! I glasaće protiv Putina ! Crveni Baron and nedeljko је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 22, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2012 Какве то има везе са Литургијом и РПЦ? Добро питање. Зар је тешко схватити одговор? Па за другорусијанце, Путин је све оно што је Русија, а то значи Путин је и православље. Смета им , зато што оће човек да чува своје, а они би то да разваљују, ето о томе се ради. Увек је руски цар био на мети и оних који су противу православља. nedeljko, Sasa Kolbas and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Фебруар 22, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2012 Добро питање. Зар је тешко схватити одговор? Па за другорусијанце, Путин је све оно што је Русија, а то значи Путин је и православље. Смета им , зато што оће човек да чува своје, а они би то да разваљују, ето о томе се ради. Увек је руски цар био на мети и оних који су противу православља. А што је у свему најсмешније, реално Путин је у Руској Цркви замало као Понтије у Вјерују. Није баш, али замало. Барем је то став огромног броја верника РПЦ "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 22, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2012 А што је у свему најсмешније, реално Путин је у Руској Цркви замало као Понтије у Вјерују. Није баш, али замало. Барем је то став огромног броја верника РПЦ Па јесте , али опет видиш колико он задржава овакве, замисли сад да није Путина који би био циркус код тијех Руса. Код нас би попиле таке батине да би то било за један нови филм Анђелине Жоли о јадним силованим и превибеним феминисткињама које су ето само изводиле свој културноуметнички програм у сред Цркве. Тако смо и за Слобу мислили да је акрап , али кад погледаш каки су дошли после њега све ти је јасно. Само се бојим и да после Тадије не дођу неки још гори ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Фебруар 22, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2012 Шта ја знам, младе жене, траже себе... Мени је ово, Боже ме опрости, некако безазлено. Боре се на свој начин за неку своју ствар. Не буди ми ни бес, ни мржњу, па ни жаљење. Никога нису угрозили. Када се сетим оних лудака што су убијали монахе, свештенике...делују ми чак и коректно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Фебруар 22, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2012 Што се тиче недостатка секса...па што се тиче Русије и нарочито Москве је могуће. Уствари тога има, али да ли је баш са овим везано. Него...како сам ко зна колико пута био у храму Христа Спаситеља и знам како ради обезбеђење, баш ме интересује како су ушли... а гитаре свирају у неком другом храму и овом споту. И ми смо Срби криви за овакво нешто. Ево како. Уместо да се неожењени упуте пут Москве , па да сретну овако фине цуре, па да испадне нешто. А оно ми ћутимо, оне се лудирају, иде неки лом...Види какао су пуне снаге, што би то музло и копало... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 22, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2012 ... што би то музло и копало... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Фебруар 22, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2012 И нису прекинуле службу. Незнам , одакле им то. и нису једине http://www.ridus.ru/news/14086/ Мислим да су ове исте биле недавно и у Ватикану. А ево шта мисли ђакон Курајев http://diak-kuraev.livejournal.com/ Он каже да је та провокација усмерена , на реакцију нас верујућих. Па јес' хтели би д асе ми "исрчимо", да реагујемо као , например муслимани, како каже овај ђакон и да их просто растргнемо. И још пише, да је у Русији Масленица, да у време Петра Великог било то нормално ( само у овом случају је питање норме културне). Каже да би он, њих нахранио "блинами" , врстом палачинки, које се сад ове недеље једу у Русији, и напојио медовухом. Каже да би на растанку, кад би он био, председник црквеног одбора овог храма уштипнуо за ... Не, не видећи речи на јутубе, оно је куме, за батине...кад не би била провокација. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Фебруар 22, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2012 ovo je smesno koliko je providno i ocigledno. pogledajte snimak jos jednom. Него...како сам ко зна колико пута био у храму Христа Спаситеља и знам како ради обезбеђење, баш ме интересује како су ушли... Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука