marko_13 Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 (измењено) Јасно објављивање рата Цркви. Измењено Април 17, 2012 од Дејан Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dusan Mancic Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 delom su i nasi krivi... mercedesi nisu neophodni, a bodu oci..... a ceda je komunjarsko dete, dosta je i to reci..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Најјачи је део када говори, најопуштеније, да је два пута крштен (Хајде да видим и то...) и како слави славу... Наравно и његово објашњење каква Црква треба бити. Класични бољшевик! Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Не разумем какво је ово објављивање рата цркви? Ја слушам овај први део и скроз је ок. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Врло перфидно, али коме није јасно нека сачека да прође Ђурђевдан и избори, па кад уђе Чеда у Владу видећете каква ће артирељија кренути, кад са оваквих речи пређе на дела. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Врло перфидно, али коме није јасно нека сачека да прође Ђурђевдан и избори, па кад уђе Чеда у Владу видећете каква ће артирељија кренути, кад са оваквих речи пређе на дела. Па каквих речи? Ево већ пола сата слушам још нисам чуо никакве тешке речи? Није рекао ништа увредљиво човек рекао да тражи већи смисао али да га није нашао кроз крштење које му је амфилохије предложио. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Део када говори о Цркви почиње негде од 11 мин, а ово интересантније за нас је од 14, 15. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Siguran sam da će svakodnevno otvaranje tema o ČJ na jednom od najposećenijih pravoslavnih foruma, gde se on naziva 'praškom', 'đavoimanim', 'neonacistom' i da treba da 'promeni snabdevača', uz prikladne klipove, uticati da on drastično promeni svoj stav o Crkvi. Mislim, ovde ga verovatno češće spominju nego na sajtu LDP-a... Бојан, nishizawa and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Он сигурно неће променити став, али смо дужни упозорити људе на опасност од једног перфидног црквеномрзитеља. Поготово јер Црква има изузетну историјску свест и са оваквим људима смо се сусретали од римске, преко персијске, арапске, османске, црно-жуте, наполеонове, комунистичке итд. империје све до наших дана, кад се успоставља империја са Њу ејџ филосфијом. poelbuster, nedeljko, Благовесник and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Фебруар 13, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 "Нећемо Цркву која хејтује" .... каква мисао на 20:58 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2012 Интелектуалац. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 17, 2012 Сад сам разочаран. Крстио га је други највећи духовник у Србији и Црног Гори, човек који од детињства није направио никакав гријех и који даноноћно ради за спас душа наших. Кад води литију око Цетиња, они га Мирашевићи гађају камењем, а он их кади и моли се Богу, да им Бог дадне памети. Кад он није успео да истера ђавола, онда само једно преостаје. Него, да ли је сваки став против СПЦ-а симптом који недвосмислено указује на ђаволоиманство? Шта ако је то само обична предизборна демагогија и испразно чантрање дрогаша, што сам врло уверен да јесте, јер као што не верујем да постоји Бог, исто тако не верујем ни да постоји Ђаво. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Април 17, 2012 Пријави Подели Написано Април 17, 2012 Сад сам разочаран. Крстио га је други највећи духовник у Србији и Црног Гори, човек који од детињства није направио никакав гријех и који даноноћно ради за спас душа наших. Кад води литију око Цетиња, они га Мирашевићи гађају камењем, а он их кади и моли се Богу, да им Бог дадне памети. Кад он није успео да истера ђавола, онда само једно преостаје. Него, да ли је сваки став против СПЦ-а симптом који недвосмислено указује на ђаволоиманство? Шта ако је то само обична предизборна демагогија и испразно чантрање дрогаша, што сам врло уверен да јесте, јер као што не верујем да постоји Бог, исто тако не верујем ни да постоји Ђаво. Tu uopste ne kapiras sta je slobodna volja koju je Bog dao.Djavola izabiras kao i Boga a Ceda je izabrao ovo prvo jer mu vise lezi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 17, 2012 Пријави Подели Написано Април 17, 2012 Сад сам разочаран. Крстио га је други највећи духовник у Србији и Црног Гори, човек који од детињства није направио никакав гријех и који даноноћно ради за спас душа наших. Кад води литију око Цетиња, они га Мирашевићи гађају камењем, а он их кади и моли се Богу, да им Бог дадне памети. Кад он није успео да истера ђавола, онда само једно преостаје. Него, да ли је сваки став против СПЦ-а симптом који недвосмислено указује на ђаволоиманство? Шта ако је то само обична предизборна демагогија и испразно чантрање дрогаша, што сам врло уверен да јесте, јер као што не верујем да постоји Бог, исто тако не верујем ни да постоји Ђаво. Види поптуно си у праву .А оно последње је твоја вера, али у овом случају и причи небитна. Наравно Чеди је ово само предизборни маркетинг. Он је екстремно крило жутократије.Дакле оно што жути мисле Чеда говори. Као што су радикали екстренмо крило томиста, дакле оно што томисти мисле радикали говоре. Boba, Благовесник and nedeljko је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 17, 2012 Пријави Подели Написано Април 17, 2012 Tu uopste ne kapiras sta je slobodna volja koju je Bog dao. Meni ta "slobodna volja" nije bas najjasnija... ako sam dobro razumeo Bog daje slobodnu volju da sami biramo stagod mislimo da je za nas najbolje ali nam jasno porucuje da "kuku ga nama ako izaberemo bilo sta osim njega"? Pa to nije slobodna volja... to je pasivna agresija...? ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука