Jump to content

Добри сејачи на овој њиви

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

Читате ли дугачке постове и текстове на форуму?  

26 члановâ је гласало

1. 1. Читате ли дугачке постове и текстове на форуму?

• Углавном читам
    • Углавном не читам
    • Прелетим очима, не читам детаљно
    • Никада не читам
    • Само одређених чланова
    • Читам само ако нису прекопирани са других сајтова

Препоручена порука

Читам Оливеру, Мирођију, Моцарта, Меду, Жељка, али баш волим да се бавим Смилеовим постовима, диван рјечник и стил писања има овај наш Смиле  0110_hahaha.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Nicije, ako su duge. Taj copy paste fazon uopste nema smisla. Nemam vremena za to.. 0203_cool Ako je bas neki pametnjakovic, kopiram i pestiram njegovu poruku kod mene u komp i procitam kasnije, mnogo kasnije, npr.kad mi iskljuce internet jednom u tri meseca, sto se redovno desava, kad ne platim na vreme.. 0203_cool

"Μακαριοι εστε οταν ονιδισωσιν υμας, και διωξωσι και ειποσι παν πονηρον ριμα καθ υμων ψευδομενοι ενεκεν εμου.Χαιρετε και αγαλλιασθε, οτι ο μισθος υμον πολυς εν τοις ουρανοις"!!

Подели на овим сајтовима

Ја   пре свега кад укључим комп. прво прочитам своје поруке ма колико да су дугачке биле.

Углавном их не мењам после читања и затим са задовољством што сам тако све добро написао искључим комп.

Када други пут у току дана укључим комп. тада прочитам све што је писано на мојим ПДФ-овима, такође поново прочитам своје поруке и са још већим задовољством закључим како су врло паметне.Понекад цитирам самога себе са форума са речима :"Ето на форуму има један млого паметан човек који на то каже то и то".

dobrodosli

8086.gif

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

мисим, оче, ови те сви изигнорисали  navijanje

јесте...

ако ти је за утеху, ја сам један од оних који су после вишегодишњег добровољно изгнанства кренули опет да се причешћују  navijanje

а читао си на шта ми личе снови  navijanje

Подели на овим сајтовима

Мислим да може, али под једним условом, да свако ко овде дође буде спреман да учи. Јер ако неко дође и тврдоглаво мисли за себе да све зна... томе тешко да неко помогне.

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Мислим да може, али под једним условом, да свако ко овде дође буде спреман да учи. Јер ако неко дође и тврдоглаво мисли за себе да све зна... томе тешко да неко помогне.

0202_238 пуна чаша се не може допунити.
Подели на овим сајтовима

0202_238 пуна чаша се не може допунити.

joooj

Мој одговор: неких ставова да, неких опет не. Углавном моје мишљење о овом форуму је позитивно.

"Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15)

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm

Подели на овим сајтовима

Тешко, мада има неколико људи чије постове волим да прочитам и мислим да имају шта да корисно да кажу и они могу на неки начин утицати на моје ставове. А опет има неких мрачних и умишљених људи који би да намећу своје ставове а то тако не иде...

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Овај форум може много учинити за општу слику Цркве, ако људи који овде долазе и пишу (нарочито мислим да оне који су заиста активни) имају љубави према другим људима. Ту наравно смештам и оне који нису верници и оне који су других верских опредељења. Сви могу допринети да се пронесе једна глобална позитивна слика о животу. Зато овај форум одише радошћу и разиграношћу иако је, опет, врло озбиљан.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...