Jump to content

Добри сејачи на овој њиви

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

Читате ли дугачке постове и текстове на форуму?  

26 члановâ је гласало

1. 1. Читате ли дугачке постове и текстове на форуму?

• Углавном читам
    • Углавном не читам
    • Прелетим очима, не читам детаљно
    • Никада не читам
    • Само одређених чланова
    • Читам само ако нису прекопирани са других сајтова

Препоручена порука

• Гости

zna?i ?itaš ono što napišem...jeeeeeeee 319.gif 319.gif 319.gif

najja?i si...volim te.....ili najja?a

Uvek tebe procitam a i avatar ti je smesan. Tako da mi je dovoljno da pogledam u avatar i padnem od smeha.

Btw znas li da je humor stvar inteligencije?

Подели на овим сајтовима

Ја   пре свега кад укључим комп. прво прочитам своје поруке ма колико да су дугачке биле.

Углавном их не мењам после читања и затим са задовољством што сам тако све добро написао искључим комп.

Када други пут у току дана укључим комп. тада прочитам све што је писано на мојим ПДФ-овима, такође поново прочитам своје поруке и са још већим задовољством закључим како су врло паметне.Понекад цитирам самога себе са форума са речима :"Ето на форуму има један млого паметан човек који на то каже то и то".

0202_238

Подели на овим сајтовима

А сад да речем истину, даклем осим самог себе и обавезног по задатку читања својих пдф-ова , најволијем да читам поруке од о.Ивана и о.Алефа то је на првом месту, затим од И.Стојковића пошто ми се некако чини моје мишљење и његово потпуно супротно, а Моцарта избегавам у последње време ( нешто ми чука прескаче , па да не ризикујем) .

Углавном све што модерација јавно пише (сем на женском ћошету-тамо не залазим из принципа) то прочитам, па чак и дугачке текстове.

Од чланова који нису модерација , обавезно читам све што костадин напише а нарочито на мојим пдф-овима из простог разлога да видим шта треба а шта не да бришем.

Затим веома ценим оног мађара Hidegkuti Nándor мислим не велим да се слажем са оним што он пише , али морам да приметим да је човек паматан, као да се познајемо од некуд, trapa ми је такође интересантан , мислим да је искрена особа до краја па и то пропратим, и тако читам углавном оне који су редовни членови и посетиоци , ове који су ређи( док не постану чешћи )углавно не.

Подели на овим сајтовима

ranije sam najviše čitala postove novih članova, prvo pregledam članove, ap onda njihove poruke, pa onda obaveštavala kome šta gde treba odgovoriti 0205_whistling

a onda redom...nije ni čudo što sam 0205_whistling.gif' class='bbc_emoticon' alt='0205_whistling' /> 0205_whistling

0205_whistling

još uvel iščitavam sve, mada nije preporučljivo za nerve 0104_cheesy

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

??????? ??? ?? ??? ???? ?? ??????? ????????....

"??????" ?? ???? ??????????, ??? ??????????, ??? "??? ?? ?????", ??? ??? ???? ?????????? ?? ???? ??????, ???????? ?? ????????? ?? ?? ??? ????, ???? ????? ??? ?????????? "?????".....

??????, ?? ?? ??? ????????, ??????? ?? ??? ? ? ??? ?????????? ?????????, ????? ???????? ? ???????...

0205_whistling

????? ???????. 0205_whistling

??? ?? ?? ???? ?????: ???? ?? ?? ??????!

??????, ?? ??? ?????????? ???? ???? ???????????. ?? ???? ? ?????? ????? ????? ??????? ?? ?????...

0205_whistling

? ?? ??? ?? ????? ?????????, ?? ?? ???? ???? ??? ?? ????? ??????? ?????????.  0205_whistling

????? ????? ???, ???? ?? ??? ?? ???? ??? ???? ?? ???????? ?????????? ?? ?????????? ?? ????? ????? ? ????? ??????? ???????? ???? ??? ?? ??? ???? ????????...

Подели на овим сајтовима

??????, ?? ??? ?????????? ???? ???? ???????????. ?? ???? ? ?????? ????? ????? ??????? ?? ?????...

crvenilo

? ?? ??? ?? ????? ?????????, ?? ?? ???? ???? ??? ?? ????? ??????? ?????????.  crvenilo

????? ????? ???, ???? ?? ??? ?? ???? ??? ???? ?? ???????? ?????????? ?? ?????????? ?? ????? ????? ? ????? ??????? ???????? ???? ??? ?? ??? ???? ????????...

????? ??? ? ??????,

???? ???????, ???? ?????? ?? ?? ?????? ?????, ????? ?? ?????????? ????? ? ??????? ? ???? ??? ??????, ?? ??? ?? ???????.??? ?? ????????? ??????????, ??? ??? ?? ??? ????? ?????? ? ??????. ? ??? ?????????, ?? ?????? ?? ????? ??????, ?? ?????? ????. ?? ??????? ???? ??????? ?????????? ?? ?????, ??? ? ??? ? ?????, ????? ????, ?????????, ? ?????? ?? "???????", ??? ????????? ? ???? ???? ?????? ????!!!

??? ?? ???? ???? ?? ??????????, ???????? ?? ?? ????????, ?? ??? ?? ?????? ???? ? ??????? ??? ????, ?????? ?? ??, ????? ?? ?? ???

0409_feel :drugarstvo: confused

joooj 0202_238 crvenilo

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

zna?i ?itaš ono što napišem...jeeeeeeee crvenilo crvenilo crvenilo

najja?i si...volim te.....ili najja?a

Uvek tebe procitam a i avatar ti je smesan. Tako da mi je dovoljno da pogledam u avatar i padnem od smeha.

Btw znas li da je humor stvar inteligencije?

???? ???????? ????? ??????  0409_feel :drugarstvo: confused joooj 0202_238

Подели на овим сајтовима

????? ????? ????? ???? ?????? Hidegkuti Nándor ?????? ?? ????? ?? ?? ?????? ?? ???? ??? ?? ???? , ??? ????? ?? ???????? ?? ?? ????? ???????, ??? ?? ?? ????????? ?? ?????

:cmizdrenje: ???? ?? ??? ??? ?? ???? ???? ????? - ???????? ?? ?????? ??????.

????? ????? ????? ?????.

ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова.

Подели на овим сајтовима

????? ??? ? ??????,

???? ???????, ???? ?????? ?? ?? ?????? ?????, ????? ?? ?????????? ????? ? ??????? ? ???? ??? ??????, ?? ??? ?? ???????.

?????? ?? ?? ????, ???? ?? ??????? ???????? ??????? ?? ???????.

??????? ? ????? ???? ??????? ?? ????????????: ???????????? (????????), ??????????? (???????????????), ????? ??????? (?? ????? ????) ???.

??????? ??????? ??? ???? ? ?????, ?? ?? ???????? ? ????? ????????

Подели на овим сајтовима

Највише ишчитавам поруке свештеника Ивана Цветковића, АлефШина, карађорђа, деде, Изиде,Александра,Лазарице... мада,наравно, сви чланови имају врло квалитетне постове, тако да се на сваком задржим, у принципу. :smiley:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...