Jump to content

Добри сејачи на овој њиви

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

Читате ли дугачке постове и текстове на форуму?  

26 члановâ је гласало

1. 1. Читате ли дугачке постове и текстове на форуму?

• Углавном читам
    • Углавном не читам
    • Прелетим очима, не читам детаљно
    • Никада не читам
    • Само одређених чланова
    • Читам само ако нису прекопирани са других сајтова

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

Чије поруке прочитате од почетка до краја и зашто?Читате ли дугачке постове и текстове на форуму?

Ја увек прочитам све што напише Моцарт, Жељко и Аца Милојков. Наравно, читам и све остале, а дугачке и предугачке постове само прелетим очима и задржавам се на битним детаљима. Да, читам све што ми стигне на ПП..

Подели на овим сајтовима

?? ???? ???????? ??? ??? ?????? ??????, ????? ? ??? ????????. ???????, ????? ? ??? ??????, ? ??????? ? ?????????? ??????? ???? ???????? ????? ? ????????? ?? ?? ?????? ????????. ??, ????? ??? ??? ?? ?????? ?? ??..

? ????? ????????? ? ??????? ??? ?????? ??????? ??? ?????. ????? ???????? ??????. ??? ???????? ?? ?????? ?????? ??????? ?? ?????? ?? ??????? ????.  :smiley:

ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова.

Подели на овим сајтовима

ne čitam preduge citate, a uglavnom pročitam sve poruke članova, mada ej za to ponekad potrebno dosta strpljenja i smirenja 0205_whistling

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Све зависи. Ако знам да неко углавном понавља стално исто па још предугачко, онда само прелетим да видим, има ли неких помака...Највише волим да пратим теме где има различитих аргумената па се развије права дискусија и онда ме то натера да размишљам и о свом ставу. Ипак највише волим поруке у којима сазнам нешто ново, што раније нисам знала. Мислим да ми највише недостаје дух праве дискусије....

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Само Лазарица и Меда читају постове. 0110_hahaha

Ја пратим одређене теме, а ако нешто желим да напишем, прочитам још једном претходнике.

Сигуран сам да клир међу уредништвом не чита форум у целости, јер сам ја имао неколико догматских лупетања и неколико питања, али нико није на то обратио пажњу.

Претпостављам да се читају само међусобно.  0110_hahaha

У реду је то - не смета ми...

:drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

• Гости

??????? ??? ?? ???? ???? ??????????? ?? ???? ????? ? ???????, ??? ??? ?? ???? ???????? ?????????? ???????? ? ???????? ??????, ??? ???? ???? ?? ?? ??????? ?????.

???? ?? ???? ?? ???????? ?? ??????? ? ???????? ??? ??? ??? ?? ??????? ?? ?????? ??? ??? ???? ????? ?? ???? ??????? 50% ???? ??????. ? ??? ?? ???? ?????? ??????????? ? ?????? ?????????, ?????????????, ?? ???????? ??? ?? ???? ??????????? ????????, ??? ??.

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог!

Ево о.Алефшине, ја сам један од тих који успева да прочита све поруке.... https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/icon_blushing.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/joooj.gif

link=topic=1750.msg43303#msg43303 date=1254730491]

Само Лазарица и Меда читају постове. calabrc

Ја пратим одређене теме, а ако нешто желим да напишем, прочитам још једном претходнике.

Сигуран сам да клир међу уредништвом не чита форум у целости, јер сам ја имао неколико догматских лупетања и неколико питања, али нико није на то обратио пажњу.

Претпостављам да се читају само међусобно.  crvenilo

У реду је то - не смета ми...

klapklap

Немој брате мој бити сигуран у то ово што си навео.....Не постоје лупетања, а обзиром да као рекох читам све, бићу конкретнији:сигуран сам да код тебе не постоје лупетања....

"Ћутање" се може дефинисати, као одобравање, као "баш ме брига", али код свих модератора на овом форуму, најчешће је подстицај да се још више, апре свега још прецизније "јавиш".....

Мислим, то је мој закључак, пратећи на шта и у ком временском интервалу, крећу одговори и дијалог...

:drugarstvo: 0110_hahaha 0110_hahaha dada

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

• Гости

Uglavnom citam sve.....pa je to mozda razlog zasto se nerviram. 0104_cheesy

Ali Moderacija bi mogla vise da vodi racuna sta ko pise i kakve slike se stavljaju na forum.

Da tok diskusije ima smisla.

p.s. Mocarte imas smisla za humor. Kada procitam neki tvoj komentar cesto se od srca nasmejem.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...