ВИЛМА Написано Фебруар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 А да чујемо још оних који су у браку ? Ми слободни можемо овде комотно да коментаришемо, али, ови брачници ... animal-smiley-075 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 sad sam poslusala onu pesmu sto stavi(jurisp...)-uzzzas. A zasto bi te satrla savest, jel' to neki greh? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 То и ја кажем, него да додам једно питање, Ко овде има БУДУЋЕ љубави на фб ))))) а а ајде сад да вас видим Ја сам мислио да имам будућу љубав за пријатеља на ФБ па сам послао захтев за пријателљство Christini Hendricks, али га је одбила тако да ја немам. www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Ја сам мислио да имам будућу љубав за пријатеља на ФБ па сам послао захтев за пријателљство Christini Hendricks, али га је одбила тако да ја немам. Чекамо те на шанку! ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 sad sam poslusala onu pesmu sto stavi(jurisp...)-uzzzas. A zasto bi te satrla savest, jel' to neki greh? Ти као хришћанка треба да знаш да ли је грех или није. Почев од тога да ти муж није први и једини партнер икада, па онда на даље... ако гледамо строго како би требало да буде у животу правих хришћана. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Чекамо те на шанку! Не разумем?!? www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Право да кажем све моје бивше љубави сам оставио иза себе дааааавно дааааааавно , а о томе нисам ни размишљао да их потражим на фејсу . Срећем неке често али све су се некако , ваљда сгодинама то долази , подгојиле неке имају као и ја унуке а неке су чак и разведене , тако да нема интересената више а богами су све бивше у годинама 50-ак и више тако .... Ратко :( је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Не разумем?!? Па, шанк, кафана итд . Ординација за нас што смо одбијени. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 :lol: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Има једна песма на ову тему! http://www.youtube.com/watch?v=4cBzZpI5XQQ www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Па, шанк, кафана итд . Ординација за нас што смо одбијени. Ко каже да сам ја одбијен. Ја сам будућу муж, највећа љубав и уздах Кристине Хендрикс. Успут, шта се пије на том шанку? Може један Лонг Ајленд? :-) www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Јес па да ме нервира )) Имам једну додуше али јако одавну. Али то је зато што нервирам и ја њу. Ma daj, kako ce da te nervira? Ne lupaj, Mladeneeeeee! Kako moze da te nervira ako si je ostavo? Znaci zavrsena prica i nista sto bi tebe trebalo da dotakne. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Успут, шта се пије на том шанку? Може један Лонг Ајленд? :-) Не може. Вињак пиво и ракија. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Мислите ли да би могао да се упали стари пламен ? Поготово ако и контактирате са тим бившим љубавима, а не само да вам служе у листи пријатеља као подсетници ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 mozda bi prvi decko postao muz, da sam se udala sa 18 godina, ali eto, u to vreme nisam smatrala da treba da se udam, fakultet i te stvari, mada sad imam drugacije misljenje-o ranijem stupanju u brak, i zbog dece i dr, tako da to sad podrzavam. I dalje ne razumem sta je gresno u situaciji gde su 2 bivsih svedoci na vencanju?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука