Randy Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Не може. Вињак пиво и ракија. Хм. Не знам. Ракија ако је мека шљива до 42 града. Дефитивно ћете ви морати доћи до мене (на мој шанк). www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 E deco, deco ... djavolja vam je to rabota. Evo jedna lepa poucna pesma od cika Arsena Хелена Вујовић and Анастасија је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Мислите ли да би могао да се упали стари пламен ? Поготово ако и контактирате са тим бившим љубавима, а не само да вам служе у листи пријатеља као подсетници ? Mislim da je to stvar karaktera. Ako si jednom rekao ne- onda ne i tacka. A i od vremena mnogo zavisi. Zaboravlja se sve. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Кириос, не могу сад да се сетим ко кад и где ми је то рекао, или сам негде читала, да кумство мора бити "чисто" и да између кумова не сме бити никаквих "репова" тог типа. Ал сад да ме убијеш,не могу да се сетим одакле ми тај податак. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 mozda bi prvi decko postao muz, da sam se udala sa 18 godina, ali eto, u to vreme nisam smatrala da treba da se udam, fakultet i te stvari, mada sad imam drugacije misljenje-o ranijem stupanju u brak, i zbog dece i dr, tako da to sad podrzavam. I dalje ne razumem sta je gresno u situaciji gde su 2 bivsih svedoci na vencanju?? То је перверзија. Сведок брачног завета је жена којој си некада обећавао брачни завет па изневерио (или мушкарац у обрнутом случају). .... лудило ... Најбоље је и да не присуствује венчању јер што рече Магдалена стара ватра може увек да се упали ... а не ваља се на свом веначању .... није лепо према младој www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 дупли пост Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 дупли пост Постиш дупло, или шта? Млађони and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Хм. Не знам. Ракија ако је мека шљива до 42 града. Дефитивно ћете ви морати доћи до мене (на мој шанк). Може. Шанк не сме пасти. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Постиш дупло, или шта? Не,него сам два пута поставила исти пост ))))))) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 moze da bude siguran za sebe koliko hoce, ali neka, lepo kaze pianisimo, zavrsene price je dobro drzati dalje od sebe; to sto ispade da za mene to ne vazi, mi smo ipak i kumovi, tj.svedoci na vencanju nekim zajednickim prijateljima, tako da je taj bivsi zapravo kum U zivotu moras imati jedan arsin za sve, i sebe i druge, sebe mozda jos i da zakidas po malo. Ovo sa kumstvima ti ne razumem, ali ako je ono sto pretpostavljam - apsolutno mi je neprihvatljivo. ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Не,него сам два пута поставила исти пост ))))))) Хм, па где је други? www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Па, обрисала сам идентични садржај, и написала уместо њега "дупли пост" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Чекај, зар овде нема опција брисања поста ..... сад морам да пазим шта пишем јер кад једном нешто напишем онда нема назад Него да се вратимо на тему бивших и будућих на ФБ. Да ли ти имаш неке будуће на ФБ? www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Чекај, зар овде нема опција брисања поста ..... сад морам да пазим шта пишем јер кад једном нешто напишем онда нема назад Него да се вратимо на тему бивших и будућих на ФБ. Да ли ти имаш неке будуће на ФБ? Има опција, која траје неких 15-20 минута и то само за едитовање. Брисање постова не може. Ако у том року не исправиш пост, не можеш га ни едитовати, осим ако не замолиш модераторе. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Како то да знам ? Ти си уствари хтео да питаш да ли флертујем са неким пријатељем на ФБ ? А ? А ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука