angst Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 TO SE UCILO NA PBF :229229229: :229229229: :229229229: ???Училе су се разне протестантске и тринденто-римокатоличке схоластичке глупости док га нису „новотарци” запосели и реформисали и сада је то добар факултет... и што је најважније православан... "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Е видиш Акви, зашто је добро што су протерали ову гнусну аполгетику са ПБФ! То није борба против природних наука, против ТЕ или теорије Великог Праска... то је силовање разума и здраве памети... Upravo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Училе су се разне протестантске и тринденто-римокатоличке схоластичке глупости док га нису „новотарци” реформисали и сада је то добар факултет... A ja mislila ontologija se odvajkada ucila osamucen http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 A ja mislila ontologija se odvajkada ucila osamucenПа ваљда си чула за „вавилонско ропство Православне Цркве”, за фалсиковање, псевдо-морфозу православља итд. робовање тридентизму и протестантизму? И друге сличне термине. Страшан период којег тек сада почињемо да се ослобађамо... Безмало су ти „старотарци” претворили Православну Црку у пост-тридентску Римокатоличку Цркву без папе, филиоквеа и азимеа... "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Па ваљда си чула за „вавилонско ропство Православне Цркве”, за фалсиковање, псевдо-морфозу православља итд. робовање тридентизму и протестантизму? И друге сличне термине. Страшан период којег тек сада почињемо да се ослобађамо... Nikad cula... .mislise. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Aquilius Cratus Адам је био обдарен идеалном генетичком структуром (а имао је и непосредни додир, пољубац са Богом, што је лепо описано кроз причу на првим страницама Библије). Супериорна генетичка структура пренета је на потомке, а због "рајске климе" на земљи и услова за живот, било је омогућено несметано усавршавање. У време после-потопске Земље, долази до грешака у преписивању генетичких информација. Људски век се смањује релативно брзо. Неблаготворно на људско тело утицало је смањење парцијалног притиска ваздуха, због престанка ефекта стаклене баште, када је водени омотача око земље пао. Исхрана човека је такође смањила људски век. Многе биљке којима су се хранили, а утицале су на дужи животни век, нестале су (шмрц! ) . Ma sta mi naprica. Mozes li da mi opises ukratko taj superiorni genom po cemu je to bio superioran u odnosu na ovaj sada nama svima poznat i dosptuan i gde je pronadjen dokumentovan???? Kod boldovanog si ponovio besmisleno praznu i nicim podrzanu tvrdju za koju sam te u proslom postu jasno pitao da mi demonstriras KAKO to pritisak, biljka ubrzavaju ostecenja na mitohondrijalno DNKu?? Dakle jako jasno i konkretno pitanje koje sledi iz tvoje tvrdnje i ti treba da predlozis mehanizam kako to pritisak deluje direktno na ostecenaj na mtDNA a onda da demonstriras neki empirijski podatak koji to podrzava. Ti NISTA od toga nisi uradio nego si samo ponovio tvoju tvrdju iz prethodnog posta. Strasno!!! Sta je sa tobom covece? Tiranije nisi pisao ovakve kojestarije?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Па ваљда си чула за „вавилонско ропство Православне Цркве”, за фалсиковање, псевдо-морфозу православља итд. робовање тридентизму и протестантизму? И друге сличне термине. Страшан период којег тек сада почињемо да се ослобађамо... Безмало су ти „старотарци” претворили Православну Црку у пост-тридентску Римокатоличку Цркву без папе, филиоквеа и азимеа... Bolje bi ti bilo da malo mislis sta pricas i da se suzdrzis od vredjanja i omalovazavanja. Ne pocinje teologija od tebe... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Bolje bi ti bilo da malo mislis sta pricas i da se suzdrzis od vredjanja i omalovazavanja. Ne pocinje teologija od tebe... Је'л ти то причаш у својсту модератора или у својству самог себе. Пази то нисам ја измислио. Највећи православни теолози 20. и 21. века су писали о томе, и молим те не вуци ме за тастатуру да не почнем да се разрачунавам са тобом - неће бити фер, ти имаш The Force (модераторске моћи :P )... шалу у страну озбиљно мислим... "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Е видиш Акви, зашто је добро што су протерали ову гнусну аполгетику са ПБФ! То није борба против природних наука, против ТЕ или теорије Великог Праска... то је силовање разума и здраве памети... Из Апологетике се по плану и програму нису училе апологетске одбране свеопштег потопа. И зашто би ми било дозвољено да оспоравам Потоп и сл. а рећи нешто у прилог тачности догађаја потопа описаног у Библији, забрањено - одмах пацке по руци? Исто као и када винукс, и још неколико појединаца данас, бране креационистички поглед на стварање, ви ГОСПОДО сручите на њих тоне ниподаштавајућих речи, израза и епитета! А колико јуче СВИ сте исто тако хировито и здушно борили против Т.Е. коју сада исто тако хировито заступате - исмевајући ове неједномислеће по том питању са вама, као да су они глупљи од вас. Пре пар година међу првима сам прихватио Т.Е. (тачније, прихватио могућност да се Т.Е. у ставри не противи хришћанској вери), и о томе сам писао на неким форумима, и на форуму верујем.орг. Нападан сам био као да сам се, не дај Боже, одрекао православља. Сада исто то радите када су винукс и други у чијим постовима нема еволуциономислећег (као и у вашим, раније! sic). feeble, jermel and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Из Апологетике се по плану и програму нису училе апологетске одбране свеопштег потопа.И зашто би ми било дозвољено да оспоравам Потоп и сл. а рећи нешто у прилог тачности догађаја потпа описаног у Библији, одмах пацке по руци? Сад је то постало тренд? Исто као и када винукс, и још неколико овде бране креационистички поглед на стварање ви ГОСПОДО сручите на њих тоне ниподаштавајућих речи, израза и епитета. А колико јуче, СВИ сте исто тако хировито и здушно борили против Т.Е. коју сада исто тако хировито заступате исмевајући овде као да су Пре пар година међу првима сам прихватио Т.Е. (тачније, прихватио као нешто што се не противи хришћанској вери), и о томе сам писао на неким форумима, и на форуму верујем.орг. нападан сам био као да сам се, не дај Боже, одрекао православља. Сада исто то радите када су винукс и други у питању, у чијим постовима нема еволуциономислећег (као што ни увашим није било раније!). Није то ништа против тебе лично (штавише баш си ми драг), зато молим те немој то да схваташ као увреду, већ као добронамерну (али оштру) критику оног што је написано, а признаћеш да то захтева баш велико силовање разума. И није фора у доказивању потопа већ у том начину размишљања. Шмеман је рекао да наш „новотарски” „повратак Оцима”, не сме бити пуки „повратак отачким текстовима”, већ целокупан повратак не само отачком менталитету, вери, пракси, животу итд. већ и много више од тога - „да и сами постанемо оци”... "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Može li se znati angst zašto se koristi ovaj izraz "novotarci" "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Može li se znati angst zašto se koristi ovaj izraz "novotarci"Увек стоји под наводницима... "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Је'л ти то причаш у својсту модератора или у својству самог себе. Пази то нисам ја измислио. Највећи православни теолози 20. и 21. века су писали о томе, и молим те не вуци ме за тастатуру да не почнем да се разрачунавам са тобом - неће бити фер, ти имаш The Force (модераторске моћи :P )... шалу у страну озбиљно мислим... Pogledaj samo kakve si reci koristio i to na racun cele SPC... ispade kao da do skoro tu nista bas nije valjalo. A ne treba da pisem kol`ko takva tvrdnja veze nema sa mozgom. Samo bezveze sablazanjavas ljude koji citaju... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Увек стоји под наводницима... Pitam koja mu je terminologija,ne napadam "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Pitam koja mu je terminologija,ne napadam Pa kao novi izraz za aktuelno svestenstvo ccvige pravopop http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука