Jump to content

Интервју Епископа Крушевачког Господина Давида дат листу "Богољуб"

Оцени ову тему

Препоручена порука

Али зар се његове књиге не продају у црквеним продавницама,манастирима?

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

Али зар се његове књиге не продају у црквеним продавницама, манастирима?
Продају се и од протестантских секташа...

"He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche

Подели на овим сајтовима

• Гости

Оче, нема потребе да се оптерећујеш са страним плаћеницима и расколницима. Они имају своју службу (плаћену) да руше Цркву преко интернета јер знају да је интерент веома моћан медиј, АЛИ докле постоји наш сајт увек ћемо наћи начина да пласирамо праве и истините информације из Цркве са благословом наших Светих Архејереја.

За највише месец дана постављамо нови сервис на Поукама који ће тек бити извор тачних и проверених црквених информација јер ће сарађивати са свим званичним сајтовима наше Цркве.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Продају се и од протестантских секташа...

Стварно? sokiran

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

Хвала оче Иване,повући ћу своју жестину,није хришћански.Пишем јер сам пре пар минута прочитао низ увреда на рачун Владике Давида ,на " Борби".Да заиста психопатологија,дубока.

Подели на овим сајтовима

Оче, нема потребе да се оптерећујеш са страним плаћеницима и расколницима. Они имају своју службу (плаћену) да руше Цркву преко интернета јер знају да је интерент веома моћан медиј, АЛИ докле постоји наш сајт увек ћемо наћи начина да пласирамо праве и истините информације из Цркве са благословом наших Светих Архејереја.

За највише месец дана постављамо нови сервис на Поукама који ће тек бити извор тачних и проверених црквених информација јер ће сарађивати са свим званичним сајтовима наше Цркве.

Да ли ту спада и Владимир Димитријевић?

Подели на овим сајтовима

претпостављам да је владика чуо реакцију ових са борбе за вечеру на његову беседу па је ово његово обраћање оштрије и отвореније, мада је беседа била довољно отворена, јасна и оштра

едит. у ствари, сигурно је чуо, с обзиром да их помиње

Подели на овим сајтовима

• Гости

Хвала оче Иване,повући ћу своју жестину,није хришћански.Пишем јер сам пре пар минута прочитао низ увреда на рачун Владике Давида ,на " Борби".Да заиста психопатологија,дубока.

Знам Оче, ја сам још гори... мене то толико нервира то испирање мозга да ми се подигне притисак на триста.А онда се сетим да то и нису људи Цркве, па се охладим. Уосталом, безимени "бранитељи вере", као и безимени финансијери ме и не занимају. Мене су прогласили personom non grata али се ни мало не секирам због тога. Имају право да раде шта желе, могу и да убију, али неће убити Дух Божији. Нека их...

Мислим да им се даје више повода него што заслужују, а не заслужују ни мало места.

Подели на овим сајтовима

Да, не треба им давати повода.Манијака,хистерика и демонијака(изрази Еп.Давида) ће увек бити.Ви сте афирмативан портал и овде треба да буду нормалне и поучне теме,укључујући чак и дијалог са атеистима,у границама нормале.Поздрав.

Подели на овим сајтовима

o vladiki ste sve rekli,ne bih da dodajem-sidu leči... ali bih da pohvalim sveštenika koji je postavljao pitanja... s obzirom da ga poznajem,radost mi je duplo veća

bravo oče Ivane

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Мислим да им се даје више повода него што заслужују, а не заслужују ни мало места.

Aмин!!!

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...