Jump to content

Интервју Епископа Крушевачког Господина Давида дат листу "Богољуб"

Оцени ову тему

Препоручена порука

Владика је дефинитивно кренуо у процес оздрављења и одстрањивања болести у нашој Цркви. као прави Архипастир кренуо је од своје Епархије и тиме показао како треба поступати са "зурлотима2. Педагогија Љубави је његов метод. Воли, саветује, надгледа, просуђује али и сече као бритка сабља.

Подели на овим сајтовима

Владика је дефинитивно кренуо у процес оздрављења и одстрањивања болести у нашој Цркви. као прави Архипастир кренуо је од своје Епархије и тиме показао како треба поступати са "зурлотима2. Педагогија Љубави је његов метод. Воли, саветује, надгледа, просуђује али и сече као бритка сабља.

А ето Бог је изволео да нам га да у ово време, где се информације шире брзином светлости, па и у другим епархијама клија семе које владика баца... slavabogu

edit

Да не испадне сад да остали пастири не раде свој посао, али владика Давид је некако најразложније и најпрецизније изложио истину.

Подели на овим сајтовима

Upravo... kamo sreće da svaki vladika u svojoj eparhiji objašnjava konkretne probleme konkretnim rečima-ne bi bilo ovoliko podela... ovako se čini da ponekad i nemaju potpunu sliku problema u eparhiji

O internet misionarenju da i ne govorim... neke vladike još uvek ne daju blagoslov za komunikaciju preko interneta...recimo preko skajpa i slično

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Мудрости почетак страх је Господњи. Зар се може очекивати нешто друго од онога који живи Јеванђелски? Од онога који је све прво применио на себи, па онда почео поучавати друге/нас? Слава Богу, и да сече када треба, али првенствено да лечи Љубављу, коју је, на нашу радост, више пута показао...

Владико, са свом благодарношћу целивам Вам десницу!

Наше учење је сагласно са Евхаристијом, а Евхаристија потврђује учење.

Св. Иринеј Лионски

Подели на овим сајтовима

iako sam iz krusevacke eparhije,necete mi verovati koliko mi se srce uzburka kada citam vladikine tekstove i kada ga uzivo slusam.

ma,dovoljno je da ga vidim i odmah sam orna za molitvu i za rad uopste :)

Mnogaja ljeta vladiko!

Подели на овим сајтовима

Upravo... kamo sreće da svaki vladika u svojoj eparhiji objašnjava konkretne probleme konkretnim rečima-ne bi bilo ovoliko podela... ovako se čini da ponekad i nemaju potpunu sliku problema u eparhiji

O internet misionarenju da i ne govorim... neke vladike još uvek ne daju blagoslov za komunikaciju preko interneta...recimo preko skajpa i slično

онда када не говоре и не поучавају владике тада њихов посао преузимају "духовници " илити гуруи и народ се смућује...

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...