Небојша Јовановић Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 @ jovan zilot не речеми јеси код Акакија? а и чудиме да ти је корисничко име написано на латинском писму Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jovan zilot Написано Фебруар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Вукмане, ти си у прелести. Srdjane, nisam u prelesti, nego sam ispunjen Duhom Svetim, ali vi to ne mozete da vidite, jer je izmedju nas i vas ogromna provalija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Sto se tice misionarenja, suguran sam kada bih misionario Zizjulasa, da me vi na takav naci´n ne bi kritikovali. Smatram Vasu pouku licimernom. Molim da se ne ljutite, iskreno pisem. Uostalom Sveto Oci su naredili da je svaki vjernik DUZAN da se bori za vjeru, kada je ona u opasnosti. Danas je pravoslavlje u ogromnoj opasnosti, pa sam i ja, kakav god da sam, duzan da se za vjeru borim, rukama, nogama, zubima i cim god stignem. Duzan sam da revnujem i da se borim, to je Gospod naredio a ne ja. A kome se svidja svidja a kome ne, bas me briga. Jedan je zivot zemaljski i kad odem sa ovog svijeta pitace me Gospod, zasto nisi branio moju Crkvu. U vezi gospodina Radovica, ja sam Hristov sluga a ne idolopoklonik, pogotovo ne idolopoklonik nekome ko je zasluzan sto je srpska Crkva i srpski narod organski clan satanske organizacije SSC, koja je ne samo satanska, nego satanska par exelens. Tamo su im drugovi satanisti, masoni, svi svjetski jeretici i Hristoborci. Neka im je sa srecom takva duhovnost, ali mi cemo biti veoma daleko jedni od drugih, dok god oni budu tamo. Toliko od mene i pozdrav. Подвлачење прво: О, ти безобразни човече поганог језика! О, ти - над којим певају и ликују демони! О, изроде комунистичке општенародне одбране и друштвене самозаштите! Па јеси ли ТИ мера која ће премерити опасност у којој је Црква? Параноични политички комесару! Господ се заклео да Његову Невесту ни врата паклена неће надвладати, и ми Господу верујемо, а ти се и надаље уздај у гласове у глави. Подвлачење друго: О, да су те године које си беспутно Богу украо научиле било чему! О, да ти је нечему послужило време које си на земљи провео... О, да су те на факултету научили како се размишља, уместо како се робује култу личности и стаљинистичкој опсесији унутрашњим непријатељем! Подвлачење треће: Јудо, поздравом шаљеш отровне стреле клевете и лажи! А што ниси човек, оћерало те ћерање, па да отворено кажеш оно што мислиш, лицемеру незапамћени! Владан је реаговао/ла на ово 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jovan zilot Написано Фебруар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Подвлачење прво: О, ти безобразни човече поганог језика! О, ти - над којим певају и ликују демони! О, изроде комунистичке општенародне одбране и друштвене самозаштите! Па јеси ли ТИ мера која ће премерити опасност у којој је Црква? Параноични политички комесару! Господ се заклео да Његову Невесту ни врата паклена неће надвладати, и ми Господу верујемо, а ти се и надаље уздај у гласове у глави. Подвлачење друго: О, да су те године које си беспутно Богу украо научиле било чему! О, да ти је нечему послужило време које си на земљи провео... О, да су те на факултету научили како се размишља, уместо како се робује култу личности и стаљинистичкој опсесији унутрашњим непријатељем! Подвлачење треће: Јудо, поздравом шаљеш отровне стреле клевете и лажи! А што ниси човек, оћерало те ћерање, па да отворено кажеш оно што мислиш, лицемеру незапамћени! Ooooo ti epski covece, idi u Crnu goru i napravi karijeru lelekaca. Bez zezanja, mozes napraviti firmu za lelekanje po sahranama. U reklami mozes staviti: Antic-lelekac i proklinjac epskoga stila, uz to, popravljam kisobrane, ostrim makaze i nozeve, razoblicavam zilote. Nema te babe crnogorske koja ti moze opopeljiti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Srdjane, nisam u prelesti, nego sam ispunjen Duhom Svetim, ali vi to ne mozete da vidite, jer je izmedju nas i vas ogromna provalija. hajde razmisli malo,je li to sto si rekao od Duha Svetoga...'ja sam u istini,a vi niste,i izmedju nas je ogromna provalija,ja sam ispunjen Duhom svetim,a vi niste,ja cu se spasti,a vi necete'...kapiras? tako nesto ne moze biti od Duha Svetoga...inace,svako dobro ti zelim,i nimalo mi se ne dopadaju ovi napadi na tebe,ali brate moj dragi to ne mijenja nista ono glavno,a to je da si u zabludi...da te Gospod dragi pomiluje i da se vratis na pravi put! Evgenik and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jovan zilot Написано Фебруар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 hajde razmisli malo,je li to sto si rekao od Duha Svetoga...'ja sam u istini,a vi niste,i izmedju nas je ogromna provalija,ja sam ispunjen Duhom svetim,a vi niste,ja cu se spasti,a vi necete'...kapiras? tako nesto ne moze biti od Duha Svetoga...inace,svako dobro ti zelim,i nimalo mi se ne dopadaju ovi napadi na tebe,ali brate moj dragi to ne mijenja nista ono glavno,a to je da si u zabludi...da te Gospod dragi pomiluje i da se vratis na pravi put! Slusaj sestro. Od toga u kavim cete biti odnosima sa mnom, zavisi donekle i vase licno spasenje. Ako se ja budem molio za vas, vasi izgledi za spasenje ce biti veci. Kapiras? Ali, odacu ti tajnu, od prvog momenta si mi bila simpaticna, tako da su tvoje sanse za spasenje vece od, recimo ovog Antica, koji samo kao baba proklinje. Ljubim te svojim usnama precistim u tvoje celo dobronamjerno. Vule legenda. Ратко :( је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Ево ја се не смијем но плачем. Плачем због нашега заједничког претка Дрекала чије сам ја 16-то кољено. Плачем што је наша фамилија од Куча и онај несретни Мирољуб Петровић, адвентистички месијанско-јеврејски "православац". Што ће рећи и Ђурађ-Скендер и Марко Миљанов кад дођемо Богу на истину? Знам да вас двојица (ти и Мирољуб) мислите да Богу службу чините, али у нас Куча има та црта паметовања и егоизма која нас ћера да мислимо да смо много паметни и Богом дани да бранимо Истину. То се, мој Чејо, мој роде, у православљу просто зове месијански комплекс. Црква се не брани-она нас брани. Најчешће и највише од нас самих. Немој бранити Христа од других, не треба му то, може он то сам...Но брани га од себе, то ти је оно чојство. Пушти јунаштво тамо ђе нема битке и рата :"Јер не ратујемо против крви и тијела, него против поглаварства, и власти, и господара таме овога свијета, против духова злобе у поднебесју." Еф 6.12. Свако ти добро заиста, заиста желим од Бога. Natasa., Evgenik and Дијана. је реаговао/ла на ово 3 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 ... и моји су од Куча. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 ... и моји су од Куча. Тамо где Акакије има ону кућу коју назива манастиром. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 jer je izmedju nas i vas ogromna provalija. Ово, без уводног дијела, ти је жива истина! Anette је реаговао/ла на ово 1 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Нек сам ја баба лелекача. Али ти ћеш остати испред врата Новог Јерусалима ридајући и плачући на сав глас, несрећниче! Ти ћеш бити у паклу, где су један другоме леђима окренути, вечно прогоњен својим страховима. Моли се Богу да си болестан, не би ли ти било опроштено. Ја сам човек макар толико да ти кажем истину, коју ти, лицемеру, тако вешто прикриваш. Али, мржња ти се не да сакрити. Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jovan zilot Написано Фебруар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Нек сам ја баба лелекача. Али ти ћеш остати испред врата Новог Јерусалима ридајући и плачући на сав глас, несрећниче! Ти ћеш бити у паклу, где су један другоме леђима окренути, вечно прогоњен својим страховима. Моли се Богу да си болестан, не би ли ти било опроштено. Ја сам човек макар толико да ти кажем истину, коју ти, лицемеру, тако вешто прикриваш. Али, мржња ти се не да сакрити. Ti zivota mi imas prorockog dara. Sto se ne zamonasis brate? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Slusaj sestro. Od toga u kavim cete biti odnosima sa mnom, zavisi donekle i vase licno spasenje. Ako se ja budem molio za vas, vasi izgledi za spasenje ce biti veci. Kapiras? Ali, odacu ti tajnu, od prvog momenta si mi bila simpaticna, tako da su tvoje sanse za spasenje vece Ljubim te svojim usnama precistim u tvoje celo dobronamjerno. Vule legenda. Ma, ти си, бре, човек болестан. Да л' ти жена зна шта радиш, док тако неписмен седиш изнад те тастатуре... Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jovan zilot Написано Фебруар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Ma, ти си, бре, човек болестан. Да л' ти жена зна шта радиш, док тако неписмен седиш изнад те тастатуре... Anticu, ne znam zasto, ali imam osjecaj da si ti jedna umjetnicka dusa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Ево ја се не смијем но плачем. Плачем због нашега заједничког претка Дрекала чије сам ја 16-то кољено. Плачем што је наша фамилија од Куча и онај несретни Мирољуб Петровић, адвентистички месијанско-јеврејски "православац". Што ће рећи и Ђурађ-Скендер и Марко Миљанов кад дођемо Богу на истину? Знам да вас двојица (ти и Мирољуб) мислите да Богу службу чините, али у нас Куча има та црта паметовања и егоизма која нас ћера да мислимо да смо много паметни и Богом дани да бранимо Истину. То се, мој Чејо, мој роде, у православљу просто зове месијански комплекс. Црква се не брани-она нас брани. Најчешће и највише од нас самих. Немој бранити Христа од других, не треба му то, може он то сам...Но брани га од себе, то ти је оно чојство. Пушти јунаштво тамо ђе нема битке и рата :"Јер не ратујемо против крви и тијела, него против поглаварства, и власти, и господара таме овога свијета, против духова злобе у поднебесју." Еф 6.12. Свако ти добро заиста, заиста желим од Бога. dada http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука