Jump to content

Конузин добио орден Светог Саве (видео)

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Било би лепо да сте прочитали или послушали образложење пре него што почнете да хејтујете... Конузун је добио највише црквено одликовања јер је обезбедио вишемилионску помоћ за Косово, учествовао у преговорима око завршетка храма светог Саве, организивао широку акцију лечења наших сународника у Русији, без бирократских компликација и великог плаћања, организовао да наши уметници, студенти и др. путују у Русију и не плаћају визе итд, итд...

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

• Одговори 37
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

• Гости

Било би лепо да сте прочитали или послушали образложење пре него што почнете да хејтујете... Конузун је добио највише црквено одликовања јер је обезбедио вишемилионску помоћ за Косово, учествовао у преговорима око завршетка храма светог Саве, организивао широку акцију лечења наших сународника у Русији, без бирократских компликација и великог плаћања, организовао да наши уметници, студенти и др. путују у Русију и не плаћају визе итд, итд...

Uzeo si mi reč iz usta :D

inače hteo sam ovo isto da napišem makar zasigurno znam za ove dve stvari ,

zašto ga je SPC odlikovala!

Подели на овим сајтовима

Па викао мало на нас ономад... Наш народ воли такве што вичу и машу песницама.

Cuj nas narod voli... A jesi li i ti od nasih? :)

Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема.

Подели на овим сајтовима

Најмање орден увлачи СПЦ у политику.Постоје други много јачи примери где је СПЦ "загазила" у политику...Додуше, зависи како схватамо политику,шта под тим подразумевамо.

Наравно да увлачи. Појединац као хришћанин треба да има пуну слободу, од система поготово. Проблем је што Црква постаје дио система. Јер ако владика орденом или ријечју истакне некога, ко је неки бзв политичар или бизнисмен са сумњивим поријеклом имовине, онда се она утапа у систем. Нема везе са Конузином, али орден је што се мене тиче, толико смијешан као и избор кума цркве, звона, литије, и не знам већ чега.

Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином

Подели на овим сајтовима

Па викао мало на нас ономад... Наш народ воли такве што вичу и машу песницама.

После силне расправе да се коначно сложимо на сасвим трећој теми.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...