marko_13 Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Било би лепо да сте прочитали или послушали образложење пре него што почнете да хејтујете... Конузун је добио највише црквено одликовања јер је обезбедио вишемилионску помоћ за Косово, учествовао у преговорима око завршетка храма светог Саве, организивао широку акцију лечења наших сународника у Русији, без бирократских компликација и великог плаћања, организовао да наши уметници, студенти и др. путују у Русију и не плаћају визе итд, итд... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 6, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Било би лепо да сте прочитали или послушали образложење пре него што почнете да хејтујете... Конузун је добио највише црквено одликовања јер је обезбедио вишемилионску помоћ за Косово, учествовао у преговорима око завршетка храма светог Саве, организивао широку акцију лечења наших сународника у Русији, без бирократских компликација и великог плаћања, организовао да наши уметници, студенти и др. путују у Русију и не плаћају визе итд, итд... Uzeo si mi reč iz usta inače hteo sam ovo isto da napišem makar zasigurno znam za ove dve stvari , zašto ga je SPC odlikovala! marko_13 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Па викао мало на нас ономад... Наш народ воли такве што вичу и машу песницама. Cuj nas narod voli... A jesi li i ti od nasih? Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Ај мало искулирајте... ееее да се ја питам , ја би овуда протеро ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ристо Подвожњак Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Најмање орден увлачи СПЦ у политику.Постоје други много јачи примери где је СПЦ "загазила" у политику...Додуше, зависи како схватамо политику,шта под тим подразумевамо. Наравно да увлачи. Појединац као хришћанин треба да има пуну слободу, од система поготово. Проблем је што Црква постаје дио система. Јер ако владика орденом или ријечју истакне некога, ко је неки бзв политичар или бизнисмен са сумњивим поријеклом имовине, онда се она утапа у систем. Нема везе са Конузином, али орден је што се мене тиче, толико смијешан као и избор кума цркве, звона, литије, и не знам већ чега. Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 Шта фали Цркви ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 Па викао мало на нас ономад... Наш народ воли такве што вичу и машу песницама. После силне расправе да се коначно сложимо на сасвим трећој теми. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 7, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2012 Шта фали Цркви ? pa mislim fali joj.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука