Гости Guest JelenaLela Написано Август 23, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 23, 2012 'Kako su veličanstvena dela Tvoja, Gospode! ... Sve si premudrošću stvorio.' Moj cover JESSY, Срђан Шијакињић, Милан Меденица :) and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PowerCat Написано Август 26, 2012 Пријави Подели Написано Август 26, 2012 black one w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 26, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 26, 2012 lepo izgleda ova crno-bela varijanta Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PowerCat Написано Август 26, 2012 Пријави Подели Написано Август 26, 2012 nije bitno koja je boja, samo nek je crna... .smesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PowerCat Написано Август 26, 2012 Пријави Подели Написано Август 26, 2012 omiljeni... Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PowerCat Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 ;-) Andre Williams, Oglo, Милан Меденица :) and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 My cover, trenutno! Срђан Шијакињић, Ignjatije, Млађони and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 A ovo moja Млађони, Срђан Шијакињић and PowerCat је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PowerCat Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 . Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PowerCat Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 . w.a.mozart and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 29, 2012 YOKA, Биљана, Ignjatije and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 29, 2012 Пријави Подели Написано Август 29, 2012 Ево мојих. PowerCat, Бојан Сарачевић, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 11, 2012 Биљана, Николa, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 11, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2012 Тренутно је овај... Ignjatije, Срђан Шијакињић and Биљана је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Октобар 12, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2012 Лепи кавери, другари... А мој кавер је јако озбиљан и зрео. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука