Небојша Јовановић Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 Цео ТВ дуела у једном делу Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
исидорица Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 Не знам које је националности, мислим да то не пресуђује његовим речима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 Чеда, брате, што би у нашем крају рекли, не зна "де тера... Чак посумњам понекад да је на нашем форуму под једним интересантним надимком... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 Не знам које је националности, мислим да то не пресуђује његовим речима. И ја мислим да је лажно претстављање некад било кривично гоњено. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 мислим да то не пресуђује његовим речима. једино што његовим речима пресуђује да "копира" покојног Др Зорана Ђинђића а његова дела говоре да је био пријатељ и "политичка рука" свих из земунског клана. Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
исидорица Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 једино што његовим речима пресуђује да "копира" покојног Др Зорана Ђинђића а његова дела говоре да је био пријатељ и "политичка рука" свих из земунског клана. За копирање се слажем, о другоме не могу говорити, јер је цео случај "земунски клан" једна лажна творевина и то говорим са добрим леђима. У суштини, то сви знамо, хајде да чујемо нешто што не знамо. Мислим да је један од задатака овог форума да кристалише ставове и усмерава могућа мишљења хришћана. На пример, мене изјава о "геноцидној творевини" смета и сматрам је нетачном, пре свега провокацијом, која није Чедина лично (пошто нам је ваљда јасно да смо политички сви плаћеници). Уколико се одреагује бесом или ма којом другом сувише меотивном реакцијом, продубљује се братоубилачка завада. Тровању никад краја. Уколико се пређе преко овога ћутке, опет смо нигде. Треба чинити онако да се непријатељ (онај највећи ипак и једини) посрами. А како? Grizzly Adams and Sophrosyne је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
исидорица Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 То значи, баш како слушамо задивљено свих ових дана: мирити браћу. Чиме или Киме? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 За копирање се слажем, о другоме не могу говорити, јер је цео случај "земунски клан" једна лажна творевина и то говорим са добрим леђима. У суштини, то сви знамо, хајде да чујемо нешто што не знамо. Мислим да је један од задатака овог форума да кристалише ставове и усмерава могућа мишљења хришћана. На пример, мене изјава о "геноцидној творевини" смета и сматрам је нетачном, пре свега провокацијом, која није Чедина лично (пошто нам је ваљда јасно да смо политички сви плаћеници). Уколико се одреагује бесом или ма којом другом сувише меотивном реакцијом, продубљује се братоубилачка завада. Тровању никад краја. Уколико се пређе преко овога ћутке, опет смо нигде. Треба чинити онако да се непријатељ (онај највећи ипак и једини) посрами. А како? Смирено и аргументовано. исидорица је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 . Мислим да је један од задатака овог форума да кристалише ставове и усмерава могућа мишљења хришћана. на овом форуму има бар 35% атеиста и људи друге вероисповести. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
исидорица Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 Слажем се. 0705_read И можда чекати "охлађење" глава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 Преседник Додик није требао да се спушта на ниво једног наркомана који нема везе са политиком...и слуша шта му речу из амбасаде САД-а Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 Čeda nema pojma da smo mi na balkanu, on priča ko da smo u Holandiji. Kosovo nije genocidna tvorevina a RS jeste???????, odnosno ima tamo neka zemlja u kojoj su neki zli proterali neke dobre e sad ovi dobri su za suživot al ne vredi ovi zli im sad ne daju da se vrate pa da žive u miru i ljubavi. Ajde Čedo, pokrali ste sopstveni narod, tvoja čuka košta 30000€vrića, možda bi sad da malo "kraduckate" i okolne narode? Inače deda mu iz sela Senaje, zvali ga Čeda ciganče. Čeda je dobio ime po dedi. Al Čeda nije ciganin ako ste mislili na to. Cigani su patriote i vole Srbiju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 Ја не видим апсолутно никакву логику у овоме што Чеда прича, ако уопште постоји био бих воеома захвалан да ми неки објасни... Шта он у ствари хоће? исидорица, игорсима, Anti Palma Crew and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
исидорица Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 Молим вас, хајде да се издигнемо изнад нивоа коштања нечије "чуке"! aman Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 Kako šta hoće? Pa da pokaže da je još živ, a posle emisije mu mentori daju punu "doznu", što mu Dodik nije dao "doznu" pa bi pričao da je FBIH genocidna tvorevina, njemu sve jedno on ne bi ni primetio o čemu priča samo "dozna". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука