Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 1, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 1, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 1, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 Ако имате времена погледајте, па да прокоментаришемо. Можете постављати и линкове ка другим изворима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 За почетак, веома је добро да се води цивилизована и аргументована дискусија. Поздрављам. исидорица је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 Чедомир Јовановић: Чиме мерите моје српство? Милорад Додик: Глупостима које изговараш. feeble, Јефимија Крунић, DYNABLASTER and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 Јовановић је политички из***т! Crveni Baron and Желе Зека је реаговао/ла на ово 2 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
исидорица Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 Овој теми не морамо приступити као локални наши пљувач - политичари. Зато ми није јасно како нема никаквих коментара. Можда смо засићени од политике, а можда и апатични. Као хришћани, требало би да поводом свега имамо став, па и поводом овога. Став не мора завршити ни почети на увредама. Тачније, то и није став. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 Овој теми не морамо приступити као локални наши пљувач - политичари. Зато ми није јасно како нема никаквих коментара. Можда смо засићени од политике, а можда и апатични. Као хришћани, требало би да поводом свега имамо став, па и поводом овога. Став не мора завршити ни почети на увредама. Тачније, то и није став. Какав став,став је јасан сваком нормалном човеку у вези Чедомира Јовановића без обзира да ли је тај човек Србин,хришћанин или није или је Србин,атеиста или је нешто треће то за Јовановића је чињеница није никаква увреда. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 "Ви ће те моје србство да мерите како !?" ( 2:16, Чедомир Јовановић ) Да ли је lider LDP и даље ромске националности? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
исидорица Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 Ја сам се обраћала онима који ћуте, а не онима који су већ дали коментар ^_^ Хтела сам да крене ДИСКУСИЈА. Мени су у вези са сваким политичарем ствари увек мање више јасне. У овом случају такође. Међутим, требало би прозборити о ономе што они рекоше у овом дуелу. Можда разбистрити неке позиције. Опет кажем,н е као политичари већ као људи хришћани којих ће се тицати овако или онако судбина људи у РС који ће трпети због овакве изјаве. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
исидорица Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 Да ли је lider LDP и даље ромске националности? Управо у овом кокетирању на нашој политичкој сцени са "српством" види се сва слабост политике, која јеи наче слаба, по себи, да ишта измени истински. Ако је дошло до тога да се и Чеда позива на своје српство, замислите онда колики све облици српства постоје, непознати, па то је право богатство!!! хахахахах :lol: :lol: :lol: Заиста, ово је вавилонска пометња!! zlata је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука