Jump to content

Чедомир Јовановић vs Милорад Додик (ТВ дуел, видео снимак)

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Чедомир Јовановић: Чиме мерите моје српство?

Милорад Додик: Глупостима које изговараш.

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Јовановић је политички из***т!

Подели на овим сајтовима

Овој теми не морамо приступити као локални наши пљувач - политичари. Зато ми није јасно како нема никаквих коментара. Можда смо засићени од политике, а можда и апатични.

Као хришћани, требало би да поводом свега имамо став, па и поводом овога. Став не мора завршити ни почети на увредама. Тачније, то и није став.

Подели на овим сајтовима

Овој теми не морамо приступити као локални наши пљувач - политичари. Зато ми није јасно како нема никаквих коментара. Можда смо засићени од политике, а можда и апатични.

Као хришћани, требало би да поводом свега имамо став, па и поводом овога. Став не мора завршити ни почети на увредама. Тачније, то и није став.

Какав став,став је јасан сваком нормалном човеку у вези Чедомира Јовановића без обзира да ли је тај човек Србин,хришћанин или није или је Србин,атеиста или је нешто треће то за Јовановића је чињеница није никаква увреда.

Подели на овим сајтовима

Ја сам се обраћала онима који ћуте, а не онима који су већ дали коментар ^_^

Хтела сам да крене ДИСКУСИЈА. Мени су у вези са сваким политичарем ствари увек мање више јасне. У овом случају такође. Међутим, требало би прозборити о ономе што они рекоше у овом дуелу. Можда разбистрити неке позиције. Опет кажем,н е као политичари већ као људи хришћани којих ће се тицати овако или онако судбина људи у РС који ће трпети због овакве изјаве.

Подели на овим сајтовима

Да ли је lider LDP и даље ромске националности?

sovica.gifsovica.gifsovica.gif

Управо у овом кокетирању на нашој политичкој сцени са "српством" види се сва слабост политике, која јеи наче слаба, по себи, да ишта измени истински.

Ако је дошло до тога да се и Чеда позива на своје српство, замислите онда колики све облици српства постоје, непознати, па то је право богатство!!! хахахахах :lol: :lol: :lol:

Заиста, ово је вавилонска пометња!!

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...