Jump to content

Rusija odobrila kastraciju pedofila

Оцени ову тему

Таша

Препоручена порука

• Одговори 157
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Управо то што сам хтео да кажем, та жеља је већ постојала, само је отказала група неурона која је спречавала остварење тих жеља. Што рече владика Николај ,"змија је отровна и кад не уједа јер носи отров у себи".

Svako od nas,apsolutno svako,duboko u sebi ima neku izopacenost hteo to da prizna ili ne.Neko je toga svestan a neko to tako negira da prosto te izopacenosti nije ni svestan.Ali kod normalnog coveka,da ne ulazim sada u to kako se no od toga brani i kako se bori i kako to u njegovom mozgu funkcionise, te izopacenosti nemaju uticaj i covek naravno ni ne pomislja da cini takve stvari.

Kada je u pitanju pedofilija,potpuno pozdravljam ovu odluku jer treba zastiti decu od odraslih,fizicki jacih koji uz to cine svojim (ne) delom lose stvari fizicki slabijima od sebe.Sirota deca.Pozdravljam,jos jednom.

Подели на овим сајтовима

мало шире гледано, испада да блуднике треба лечити духовном или телесном кастрацијом ...

болес'.

фала ти Боже што си подиго Цркву да се спашавамо од самих себе :)

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1329543111' post='586104]

а шта би ви радили са покајаним педофилом?

U koliko mu se omoguci da ponovo zivi u drustvu, na neki nacin,ne znam sada tacno kako ali bi neki mehanizam kontrole trebalo da se uspostavi,bio bi pod stalnom kontrolom.Mozda bih ih cipovala kao sto cipuju kucice pa da se uvek zna njegova lokacija i ako se prijavi napad na dete na odredjenom mestu da se zna da li je u tom trenutku bio bas tu.Znam da tu ima rupa u funkcionisanju ovog nacina ali opet,ovo je samo ideja koja bi se trebalo razraditi.U koliko bi,ne daj Boze,pokusao ponovo da ucini svoje (ne)delo ili bi ucinio onda vise ne bi bilo mogucnosti da zivi normalno u normalnom drustvu vec bi bio iskljucen iz drustva-zatvor ili neki prinudni rad,nesto vec.Pitanje je sada da li bi takvom coveku trebalo dozvoliti da ima porodicu i decu,to je vrlo osetljivo pitanje.Trenutno tu ne znam sta da kazem.Ali bi mu uvek trebalo omoguciti da ima pristup svesteniku i mogucnost odlaska u crkvu u koliko zeli.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1329543111' post='586104]

а шта би ви радили са покајаним педофилом?

Ne postoji lek za to, samo da se skloni dozivotno, eventualno sec sec, mada ni to nije resenje.

Подели на овим сајтовима

Мало је кастрација.Овде је потребна је смртна казна...наравно,ако су у питању вишеструки повратници.

"Зло чинити од зла бранећи се,ту гријеха нема никаквога" - Његош

Подели на овим сајтовима

Ne postoji lek za to, samo da se skloni dozivotno, eventualno sec sec, mada ni to nije resenje.

медицински лек очигледно не постоји.

сва срећа, Богу је могуће оно што човеку није :)

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1329570748' post='586230]

медицински лек очигледно не постоји.

сва срећа, Богу је могуће оно што човеку није :)

Necemo preterivati...samo ga lepo skloniti, pa nek se kaje van ociju javnosti kol'ko 'oce :D.

Miss u :).

Подели на овим сајтовима

Мало је кастрација.Овде је потребна је смртна казна...наравно,ако су у питању вишеструки повратници.

јел разумеш зашто је Христос спречио каменовање блуднице?

зар не мислиш да је тиме спречио те људе да почине и грех убиства, сем тога што је олакшао блудници муку блуда опростом због покајања уздигнувши је на ниво светитељке?

сви ти најгори грешници имају највећи потенцијал да постану најсветији међу светима.

Савле је рецимо био масовни убица пре него је постао Апостол Павле ...

не кажем да су сви способни за тако храба корак у животу, ал убиством им се ускраћује потенцијал, сем тога што се човек огреши "праведношћу" људског закона о већи - Божји ...

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1329570891' post='586232]

јел разумеш зашто је Христос спречио каменовање блуднице?

зар не мислиш да је тиме спречио те људе да почине и грех убиства, сем тога што је олакшао блудници муку блуда опростом због покајања уздигнувши је на ниво светитељке?

сви ти најгори грешници имају највећи потенцијал да постану најсветији међу светима.

Савле је рецимо био масовни убица пре него је постао Апостол Павле ...

не кажем да су сви способни за тако храба корак у животу, ал убиством им се ускраћује потенцијал, сем тога што се човек огреши "праведношћу" људског закона о већи - Божји ...

Bludnica nikog nije ostetila.

Razumem ja sta ti hoces da kazes, al svet tako ne funkcionise.

Подели на овим сајтовима

Necemo preterivati...samo ga lepo skloniti, pa nek se kaje van ociju javnosti kol'ko 'oce :D.

Miss u :).

па сви се ми кајемо у клети своје ћелије ...

сви смо ми направили неки свој затвор а задобијамо само истиниту слободу кроз Цркву, поготово од самих себе и смртне природе, самог греха који нас ломи.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1329571041' post='586236]

па сви се ми кајемо у клети своје ћелије ...

сви смо ми направили неки свој затвор а задобијамо само истиниту слободу кроз Цркву, поготово од самих себе и смртне природе, самог греха који нас ломи.

Znam :(, ali pedofil treba da se skloni. Uostalo, ja sam teta malog decacica, sama pomisao da ga neko pipka mi je...ZGAZICU TE!!!

Подели на овим сајтовима

Bludnica nikog nije ostetila.

Razumem ja sta ti hoces da kazes, al svet tako ne funkcionise.

како није?

а што је ускратила свима онима с којима је легла исто оно што је и себи ускратила - право на љубав и остварење, већ им понудила сурогат, плату у смрти?

блуд никад није једноставна а прилично је убитачна ...

иначе, сад сам баш причао са једном женом која се бави психологијом понашања (behavioral psychology) и рече ми да су сви повратници у затвор само они којима никад није пружена никаква помоћ или рехабилитација у затвору.

то у шта ми верујемо а шта је реално, то су сасвим две различите ствари ...

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1329571352' post='586241]

како није?

а што је ускратила свима онима с којима је легла исто оно што је и себи ускратила - право на љубав и остварење, већ им понудила сурогат, плату у смрти?

блуд никад није једноставна а прилично је убитачна ...

иначе, сад сам баш причао са једном женом која се бави психологијом понашања (behavioral psychology) и рече ми да су сви повратници у затвор само они којима никад није пружена никаква помоћ или рехабилитација у затвору.

то у шта ми верујемо а шта је реално, то су сасвим две различите ствари ...

Ne preteruj, nije isto.

Neka se rehabilituje, nemam nista protiv, al samo da se ne vraca.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...