Jump to content

Ко стоји иза Двери?

Оцени ову тему

Deni72

Препоручена порука

Ако узмемо да је популација људи који теже Истинском животу у Цркви .. око 3% ! Реално...

А ти сматраш да Двери томе теже...

Подели на овим сајтовима

Двери Покрет За Живот Србије није хришћанска организација - већ политичка опција

они сами тврде да нису то већ "све народни покрет" ма шта то значило...

Подели на овим сајтовима

Шта је аутосугестија ?

Видећеш , кад узмеш у обзир оно што сам набројио ..(а ти назвао то ''параноја'')... као суштинску негацију свега оног' што ти доживљаваш као једини спас и једини прави избор за Србију данас...

А део ћеш видети и 6. Маја у касним вечерњим сатима...

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

А ти сматраш да Двери томе теже...

Апсолутно и одречно ..једно громадно.. НЕ !

Али више него сигурно да желе да оставе такав утисак ..!

Е то је ЗЛО...

Подели на овим сајтовима

Видећеш , кад узмеш у обзир оно што сам набројио ..(а ти назвао то ''параноја'')... као суштинску негацију свега оног' што ти доживљаваш као једини спас и једини прави избор у Србији данас...

А део ћеш видети и 6. Маја у касним вечерњим сатима...

Валтере, теби као аполитичној личности је више стало да Двери не пређу цензус - него мени да уђу у парламент.

Ту је проблем.

Подели на овим сајтовима

e pa onda je moguce da ce da se desi scenario o kojem je otac Tadej pricao i to bi bilo to, nek se desi vise, jer ovako dalje ne ide...

ne zna se ko je gori u Srbiji, takmicenje za prvo mesto, a konkurencija je jaka

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Валтере, теби као аполитичној личности је више стало да Двери не пређу цензус - него мени да уђу у парламент.

Ту је проблем.

Не ..

Проблем је што ни на једну моју опаску ..тврдњу и прозивку која је пре свега тачна! Коју поткрепљујем и фактима и личним познавањем..

Ти имаш да ми кажеш као контрааргумент, да ја ''прижељкујем нечији политички неуспех'' ... ?!

То - ем није истина, ем је погрешно, а може се окарактерисати и као злонамерно...

Кажем ''може''..ја то нећу тако окарактерисати.. ни због тебе.. али пре свега због себе самог.. ;)

Видиш како се лепо може разговарати иако иаммо потпуно различит став о истој ствари...

Ту је СПАС..

Подели на овим сајтовима

a moze i taj raskolnik da se izbaci iz Dveri i onda ne bi bilo neke ozbiljnije zamerke?

teoretski nam je potreban samo novi start, i onda bi se u hodu odvajao kukolj od zita...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

e pa onda je moguce da ce da se desi scenario o kojem je otac Tadej pricao i to bi bilo to, nek se desi vise, jer ovako dalje ne ide...

ne zna se ko je gori u Srbiji, takmicenje za prvo mesto, a konkurencija je jaka

;)

Ко што рече једна духовна мати...

''Христијанство је, за разлику од других сфера живота, напредовање из пораза у пораз из којих устајемо све јачи Божијом руком усправљани и вођени ка Њему као Циљу...''

Али .. , да ли је овде уопште умесно помињати то.. ''неко'' ће и то злоупотребити...

:)

Подели на овим сајтовима

Не ..

Проблем је што ни на једну моју опаску ..тврдњу и прозивку која је пре свега тачна! Коју поткрепљујем и фактима и личним познавањем..

Ти имаш да ми кажеш као контрааргумент, да ја ''прижељкујем нечији политички неуспех'' ... ?!

То - ем није истина, ем је погрешно, а може се окарактерисати и као злонамерно...

Кажем ''може''..ја то нећу тако окарактерисати.. ни због тебе.. али пре свега због себе самог.. ;)

Видиш како се лепо може разговарати иако иаммо потпуно различит став о истој ствари...

Ту је СПАС..

Па добро - не видим ништа страшно у томе ако прижељкујеш нечији политички неуспех.

Ево, ја прижељкујем политички неуспех ДС - а, СНС - а, СПС - а, .......

Није контрааргумент - него једноставно не мислим да је смак света ако Двери неуђу у парламент. Иако сам за тај Покрет, иако ћу гласати за њега ( обезбедио са и понешто сигурних гласова )..........

И тако даље.

Подели на овим сајтовима

Idoli na sve strane

ispadosmo i najlepsa nacija na planeti, jer uglavnom nosimo glavu radi ukrasa- nije li to divno, bar nismo zombirani debeljci...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Па добро - не видим ништа страшно у томе ако прижељкујеш нечији политички неуспех.

Ево, ја прижељкујем политички неуспех ДС - а, СНС - а, СПС - а, .......

Није контрааргумент - него једноставно не мислим да је смак света ако Двери неуђу у парламент. Иако сам за тај Покрет, иако ћу гласати за њега ( обезбедио са и понешто сигурних гласова )..........

И тако даље.

Хришћанин никад није ''против''.. у начелу..

Ми љубимо и непријатеље своје...

Он је увек и увек, ПРВО ''ЗА'' ..

..А пошто си овде, макар и виртуелно, на Хришћанском тлу..онда знај да жеља за нечијим неуспехом рађа гнев, злобу , мржњу..а шта све то има са Христом .. ?

баш ништа... баш као и твоја ''оп-ЦИЈА''...

Додуше и они то сами кажу.. али што се онда ''шепуре'' са подршком из Хиландара.. и то ЈЕДНОГ од Отаца... зашто.. ?

Ајд' мало размишљај...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...