Batman Написано Јануар 26, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2012 Ako takva izjava prilici Milicevicu, sigurno da ovakav odgovor ne prilici bili kome iz SPC. Smesno, odgovarati na svaki komentar bilo koga bilo gde napisan. Katastrofa. A tek te moralne diskvalifikacije oponenta, jezim se. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 26, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 26, 2012 Колико сам приметио да бачка епархија је веома ажурна са одговорима. kirios1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 26, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2012 Ни ја не разумем шта су се толико "примили", посебно у овом препуцавању са Чанковим пуленима. (Кога ли Чанак представља, питам се? Које гласачко тело? Вирусе или бактерије?) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јануар 26, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2012 А ти мислиш да сам ја убеђен да међу православцима нема говора мржње? Да смо ми савршени, безгрешни, беспрекорни? Ma jok... znam da nisi, samo ne znam sto na ono moje reagujes sa nismo to mi... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 26, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2012 Ma jok... znam da nisi, samo ne znam sto na ono moje reagujes sa nismo to mi... Зато што је безвезе коментар, ако региструјемо говор мржње (са чим си се и сам сложио), да онда говоримо: то раде и ови и ови. Говор мржње не треба држати ни у каквој равнотежи са другим говором мржње (то што, на пример, муслимани прете паклом свима који нису муслимани, не чини мање ружним овај Милићевићев говор мржње, нити га оправдава). Треба га осудити (говор мржње), јасно и гласно, ма од кога долазио. Значи, не правити никакве ваге и пропорције, већ јасно рећи: НЕ говору мржње. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јануар 26, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2012 Зато што је безвезе коментар, ако региструјемо говор мржње (са чим си се и сам сложио), да онда говоримо: то раде и ови и ови. Говор мржње не треба држати ни у каквој равнотежи са другим говором мржње (то што, на пример, муслимани прете паклом свима који нису муслимани, не чини мање ружним овај Милићевићев говор мржње, нити га оправдава). Треба га осудити (говор мржње), јасно и гласно, ма од кога долазио. Значи, не правити никакве ваге и пропорције, већ јасно рећи: НЕ говору мржње. Pa moj komentar i jeste bio usmeren na "Треба га осудити (говор мржње), јасно и гласно, ма од кога долазио"... a ne na pravdanje Milicevicevog govora mrznje... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јануар 26, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2012 Колико сам приметио да бачка епархија је веома ажурна са одговорима. Наравно то јесте између осталог посао Цркве, да реагује благовремено. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 26, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2012 Pa moj komentar i jeste bio usmeren na "Треба га осудити (говор мржње), јасно и гласно, ма од кога долазио"... a ne na pravdanje Milicevicevog govora mrznje... Онда у реду. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука