Милан Меденица :) Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 Milane, moguće. Malko si me iznervirao. Izvini za oštrinu, umem ja da se ljutnem. Dakle odgovarala sam na pojavu: "predsednik države se pričešćuje". Mislim da si i ti branio pre svega predsednika države a ne čoveka Borisa Tadića. Istine radi. Ja sam se, potom, ogradila da je moguće i čudo, i dodala da je skoro bio sa vladikom Grigorijem, a u primisli mi je da je vladika mogao da učini i veliki utisak, pa i neki prevrat. Ali, sam dodala da ćemo videti. Ti si zapeo da treba da mu, kao što hrišćanima priliči, pre svega čestitam na zdravlje i spasenje. I insistirao na takav tok postova, na šta sam se ja, potom, pobunila jer neću da mi neko diriguje tok postova. Mislim da sam jasna. I da sad ti i ja treba lepo da se rukujemo i prestanemo svadja опуштено, оће ме данас туђа нервоза као што већ написах, неважно ми је ко је он по служби, већ га гледам као грешног човека испред путира. а нисам ни гласао за њега, нити гајим симпатије према било ком политичару или било чијој политичкој идеологији па нема разлога ни да га браним. нисам страначки опредељен, укратко. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 i zar moze nekako drugacije ,vec licno? on je pred Putirom samo jedan obican razbojnik,kao i svi...i cemu onda takva pomama oko ovoga... Зато што је све око БТ политички маркетинг. Маркетиншки стручњаци и пројекти, па се ето питамо није ли и Црква у том пројекту. Можда немам право, али ето врзма ми се по глави. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 Има ли личног нивоа независно од социјалног?.. То и кажем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 i zar moze nekako drugacije ,vec licno? on je pred Putirom samo jedan obican razbojnik,kao i svi...i cemu onda takva pomama oko ovoga... слажем се, а већ трећи пут гледамо како се расправља на форуму о вери конкретне личности која је приде широко позната ... anajrim је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1327330861' post='566557] слажем се ma je li moguce poljupcic -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 ma je li moguce poljupcic кад се слажем, слажем се, кад не - не. не правим разлику у разлучивању због одређене личности, трудим се да не контрирам ради контрирања anajrim је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 Јој, нека му буде на здравље и спасење. Само, тако је чини ми се и покојни Ђинђић пред смрт...Никад нећу препустити Косово, Библија на столу, причешћивање...Крст Председника Србије је један од "најраспетљивијих"...Да се не понови... Овај пост ми не личи на мене, али некако не могу а да не кажем... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 23, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 i zar moze nekako drugacije ,vec licno? on je pred Putirom samo jedan obican razbojnik,kao i svi...i cemu onda takva pomama oko ovoga... Као што ти је и име наопако, тако су ти и сва писања на форуму... anajrim је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 sad se ubacujem gde mi nije mesto,jace je od mene, ali mislim da je anajrim mislila razbojnik, kao i savko od nas sto je pred Putirom. Bez neke veze sa funkcijom koju obavlja. anajrim је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 тако сам и ја разумео шта је хтела рећи. покајани разбојник Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 dobro, svima nam nekad padne koncentracija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 Осим ако није мислила на ово Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 Као што ти је и име наопако, тако су ти и сва писања на форуму... ne znam cemu ovo,ali o.k...i ipak,drago mi je da me pratis ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 тако сам и ја разумео шта је хтела рећи. покајани разбојник htjela sam reci bas to-razbojnik(svi smo razbojnici,pa tako i on,titula prezident ne znaci nista),bez da ulazim u to pokajani razbojnik ili ne jer to samo Gospod zna... ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 Само је покајани разбојник "пришао" Христу. Онај други разбојник није хтео "причешће" већ се подсмевао... зато сам тако разумео. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука