мирођија Написано Јануар 22, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2012 Од свега по мало...али највише УЧЕСНИК...овде на форуму, али и у животу... animal-smiley-075 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 22, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 22, 2012 Сад баш и не знам да ли ће се неки сложити ... али ... то му је то. 0205_whistling Анастасија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јануар 22, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2012 учесник 0102_laugh мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 Како кад. Највише мрзим кад сам критичар. Хвала Богу, то није тако често. мирођија је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pravnik Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 У задње вријеме, на жалост, критичар. И осјећам се веома лоше након изречене критике. Морам се поправљати. мирођија је реаговао/ла на ово 1 Православна цркво наша драга, надо свију нас, у теби је Црногорац нашао свој спас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 posmatrac i analiticar koji na osnovu toga djeluje, tj. ucestvuje ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 Најлепше ми је када посматрам, посебно када учествују неки од којих можеш доста да научиш. Учествовање, а посебно ако се темељи на критици, исцрпљује, посебно у ситуацијама када преко пута себе имаш некога ко се од самог почетка поставља као твој противник, и тако доживи и тебе, а не као неко ко тежи истоме, што је најчешћи случај у животу. katja and anajrim је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 Најлепше ми је када посматрам, посебно када учествују неки од којих можеш доста да научиш. Слажем се... А највише сам "разбибригичар"... Anette је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 Најлепше ми је када посматрам, посебно када учествују неки од којих можеш доста да научиш. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Posmatrač, a po malo i učesnik Ako već nemam (uvek) šta pametno da kažem, lepo je i nešto pametno da pročitam "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 ја слабо нешта пишем у задње време Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 Aktivan smarac Sinergija је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 ...и посматарач и смарач, и критичар и аналитичар, и учесник и болесник, могу бити ја...било шта! Sinergija and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Фебруар 9, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2012 U poslednje vreme najcesce posmatrac koji planira i sprema se da ucestvuje... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gresni Написано Фебруар 10, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2012 Aналитичар... напишем пар ставова, али ме највише занимају туђи, тако боље развијам своје... Нема мјеста искључивости, бар не у хришћанству :1403: Аљонка је реаговао/ла на ово 1 http://dodjigospode.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука