Jump to content

Да ли сте посматрач или учесник, критичар или аналитичар,...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Како кад. Највише мрзим кад сам критичар. Хвала Богу, то није тако често.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

У задње вријеме, на жалост, критичар. И осјећам се веома лоше након изречене критике. Морам се поправљати. :)

Православна цркво наша драга, надо свију нас,

у теби је Црногорац нашао свој спас!

Подели на овим сајтовима

Најлепше ми је када посматрам, посебно када учествују неки од којих можеш доста да научиш.

Учествовање, а посебно ако се темељи на критици, исцрпљује, посебно у ситуацијама када преко пута себе имаш некога ко се од самог почетка поставља као твој противник, и тако доживи и тебе, а не као неко ко тежи истоме, што је најчешћи случај у животу.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Најлепше ми је када посматрам, посебно када учествују неки од којих можеш доста да научиш.

Слажем се...

А највише сам "разбибригичар"... ;)

• Волим 1

.

..

...

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Posmatrač, a po malo i učesnik :)

Ako već nemam (uvek) šta pametno da kažem, lepo je i nešto pametno da pročitam

"Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski

Подели на овим сајтовима

...и посматарач и смарач, и критичар и аналитичар, и учесник и болесник, могу бити ја...било шта!

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Aналитичар... напишем пар ставова, али ме највише занимају туђи, тако боље развијам своје... Нема мјеста искључивости, бар не у хришћанству :1403:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...