Дуња Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Да грдан проблем, Божић па слава ова ,слава она, а не можеш да не одеш,... мученице. Јесте. Те сармице са сланином, па ћевапи роловани у сланини, пилеће пљескавице у сланини, па сланина на снижењима у маркетима и пропагандним каталозима, сирова сланина, димљена сланина, чипс са укусом сланине... Jош када неко употреби деминутив - сланиница... Мука је то. Лако је нама да правимо пошалице. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Jel istina da svinjsko meso, probudjuje seksualnu zelju? ovo sam cuo od par ljudi, narocito devojaka sto idu u crkvu kazu da svinjsko crveno meso treba izbegavati, a takodje im se na sam pogled slanine stvara seksalne zelje ...? Fildzo, najbolje sam da probas.Nakrkas se lepo slanine i belog luka a zacinis sa cvarcima. Pa vidi rekciju. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 a takodje im se na sam pogled slanine stvara seksalne zelje ...? То се, бато, прост(ачк)им српским језиком зове загорелост. Гадљивима не препоручујем да читају даље ову поруку. Тачно је да свињско месо може да побуђује сексуалну жељу, и то је због присуства у њему мушких односно женских полних хормона. Уколико је животиња кастрирана илити уштројена у младости (што значи да је наменски одгајана за храну), онда у месу тих хормона нема, и оно може утицати на сексуалну жељу код човека који га конзумира само на начин на који утиче и било која друга калорична храна. Уколико се животиња кастрира непосредно пред клање, то је компромисна варијанта. Тј. то су животиње које су коришћене као расплодне, али су већ одрадиле свој век, па се онда прекољу. У том случају у месу има полних хормона, али не тако много. Најгора варијанта је ако касапина мрзи да уштроји животињу. Онда се у тренутку клања из тестиса односно јајника у организам излучује одређена количина полних хормона. Такво неспремљено (а понекад и спремљено) месо смрди, и оно заиста делује као афродизијак. У том смислу, најсигурнија је млада прасетина, јер се прасићи који се кољу обично наменски узгајају за клање, па се према томе убрзо по рођењу штроје. Етеее, да не буууде пос' да говооору људи да сам џабеее одрааас'о на сееелу и да не з'ам ништа Драшко, Владан and Natasa. је реаговао/ла на ово 3 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 То се, бато, прост(ачк)им српским језиком зове загорелост Jes vala greengrin greengrin greengrin http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Fildzo, najbolje sam da probas.Nakrkas se lepo slanine i belog luka a zacinis sa cvarcima. Pa vidi rekciju. није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 ovo sam cuo od par ljudi, narocito devojaka... Филке, све је овде јасно. Цуре ти се пожалиле (тактички јадно, додуше) а ти презнајаш мозак око утицаја убијених свиња на хормонски систем човека. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Fildzo, najbolje sam da probas.Nakrkas se lepo slanine i belog luka a zacinis sa cvarcima. Pa vidi rekciju. ...или дукс са апликацијом сланине преко попрсја... "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 У том смислу, најсигурнија је млада прасетина, obrni okreni, sve sto je mlado je dobro, sto svinjetina,sto jagnjetina, a piletinu da ne pominjem Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 А тек јаребице, препелице и остале тице...мислим прасице... animal-smiley-075 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Ignjatije and Pantera је реаговао/ла на ово 2 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Ako je već tako dajte onda da se ljudima, koji se bave uzgojem i prodajom svinja, odobre neke subvencije od države. Ili da ih oslobode nekih poreza. Msm, država stalno kuka na pojavu bijele kuge a ovamo.... :10500: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Истини за вољу, испод површине, постоји извјесни ниво истине. Наиме, животиње су нафиловане стероидима и антибиотицима, али не вјерујем да свиње ту имају нешто повлаштен положај. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Znači ko pije kravlje mlijeko ima velike šanse da postane tele??! Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Znači ko pije kravlje mlijeko ima velike šanse da postane tele??! i to ono milka ljubicasto http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 @Oglo zavisi koliko si mator :rolleyes: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука