Евгений Родионов Написано Јануар 2, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2010 Хвала вам оче Браниславе за све,знам неке момке који су били код вас и данас су хвала Богу многи од њих залечени.Иначе мој брат је бивши наркоман,али је без ичије помоћи оставио хероин.Користио је 3-4 године и не знам како је оставио,вероватно уз Божију помоћ,пошто је мајка ишла по манастирима и молила монахе да се моле за њега.Слава Господу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
misionar Написано Јануар 2, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2010 Хвала свима на речима подршке и на добронамерности. Трудићу се да редовно читам и одговарам на поруке. Ових дана (коначно) и ја добијам брзи интернет, те ће све бити много лакше. Конкретно: Центар је једва опстао, од 210 остало је 85 штићеника. Од 4 некада врло јака кампа у оквиру центра (у 3 никада није било никаквих скандала) који су после хајке постали слаби,, напрвили смо 2 врло јака. Сам камп Црна Река је био подложан инцидентима јер је био пријемни. Тамо су кризирали, остајали краће време, потом пребацивани у неки од 3 напредна кампа. Капацитет је смањен због гашења 2 оделења, за која смо плаћали кирију. Градили смо велики камп на Церу, капацитета 130 кревета. то је прекинуто на пола посла, али се лако може наставити ако буде потребе. Планирали смо и камп за жене, што се одавно наметало као потреба. Благослов за мој рад у кампу никада није ни одузет. Због свега сам смењен (објаснио сам) са места управника, постао сам саветник, и моје оангажовање у раду центра је свакодневно. Без мене о. Дејан не би ни прихватио да буде управник. ... Ваљда није неумесно да овде на ваш захтев напишем контакт тел. 015 852-494, тражити попадију Миланку радним даном од 9-14. Радни дани су сви осим црквених празника. Има смисла погледати наш сајт: www.sretenje.org , где има доста информација. ... Сасвим се слажем да не треба распламсавати полемику, већ се сконцентрисати на овај ужасни проблем ... Да се неко ратосиља дроге самостално, врло је ретко,и изузетно тешко. Честитам! Углавном је неопходна дуготрајна изолација, што је и разлог изузетно мале успешности редовних медицинских установа. Да не дужим... Поздрав и благослов од проте Б. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 2, 2010 ????????? ?? ??? ??? ? ????? ?????? ???? ?? ??????. ???? ????? ??? ?????? (???????? ???) ?? ????? ?????????, ?????? ??? ????????, ? ???? ??????????? ? ???? ?????? ?? ???????????. ??? ???? ?. ????? ?? ?? ?? ????????? ?? ???? ????????. ????... ?????? ???? ?? ?? ????? ?? ?? ?? ????????? ?? ?????? ??.???????? ???????? ?????? ????, ? ????????????? ??? ?? ?? ?? ? ????? ????, ??? ?? ?? ??????? ??? ????. ??????? ??????? ???, ????? ?????, ?????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Игор Написано Јануар 2, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2010 Помоз Бог. Поштовани оче Браниславе, замолио бих вас за одговор: Да ли начин извођења физичког кажњавања регулисан неким упутством или писаним актом? Да ли постоји прецизно и јасно упутство како и којим деловима дела се наносе ударци, и по којим деловима тела штићеника? Верујем Господе, и исповедам да си ти заиста Христос, Син Бога живога, који си дошао у свет да грешнике спасеш, од који сам први ја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 2, 2010 ????? ???. ????????? ??? ??????????, ??????? ??? ??? ?? ???????: ?? ?? ????? ???????? ???????? ????????? ????????? ????? ????????? ??? ??????? ?????? ?? ?? ??????? ???????? ? ????? ???????? ???? ? ????? ???????? ???? ?? ?????? ??????, ? ?? ????? ???????? ???? ?????????? ??? ??????? ? ????. ??? ? ?? ???? ??? ??????. ???? ?? ????? ????????? ???????? ?? ??????????? ????????? ? ?? ?? ?? ????? ????????? ?????? ??????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Игор Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ????? ???. ????????? ??? ??????????, ??????? ??? ??? ?? ???????: ?? ?? ????? ???????? ???????? ????????? ????????? ????? ????????? ??? ??????? ?????? ?? ?? ??????? ???????? ? ????? ???????? ???? ? ????? ???????? ???? ?? ?????? ??????, ? ?? ????? ???????? ???? ?????????? ??? ??????? ? ????. ??? ? ?? ???? ??? ??????. ???? ?? ????? ????????? ???????? ?? ??????????? ????????? ? ?? ?? ?? ????? ????????? ?????? ??????? ???, ?? ???? ???? ??? ?????? ??????? ?????????? ?? ???????????? ????????, ? ???? ??? ?? ???????? ?? ????????????? ???????? ????????? ?????????? ? ?????????, ?????????? ??????, ????????? ???????? ???. ??????? ?? ?????????? ?????? ??????? ? ?????, ????, ???? ? ? ????? ???? ?? ?? ?? ???? ?????????? ??? ???????????. ???? ????????? ?? ?? ?? ?????? ??????? ??????????. Верујем Господе, и исповедам да си ти заиста Христос, Син Бога живога, који си дошао у свет да грешнике спасеш, од који сам први ја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Врло корисно контрапитање и не знам што га избјегавате? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Игор Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ???? ??????? ???????????? ? ?? ???? ??? ?? ???????????? ?? ?????? ????????????. ??? ????? ??????? ??????? ??? ??? ?????????? ?? ???? ?? ???? ????????? ?? ??????. Верујем Господе, и исповедам да си ти заиста Христос, Син Бога живога, који си дошао у свет да грешнике спасеш, од који сам први ја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Па нисте ви поставили питање о избављању наркомана оцу Браниславу него је то питање постављено вама и ви ако желите одговорите на њега а отац Бранислав ће одговорити на своје. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Игор Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ?? ????? ?? ????????? ?????? ? ????????? ????????? ??? ?????????? ???? ?? ?? ?????? ?????????? ???? ? ?? ??? ?????? ?????????? ?? ???? ? ???? ????????? ?? ?????????? ?? ?????. ???? ?? ?? ???? ?? ?? ????????? ????, ??? ?? ????? ?? ?? ???? ?????? ????? ?? ????????? ??????, ?? ?? ???? ????????? ???? ?????????. Верујем Господе, и исповедам да си ти заиста Христос, Син Бога живога, који си дошао у свет да грешнике спасеш, од који сам први ја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Не бој се,оговориће ти отац Бранислав,само не знам зашто избјегаваш да одговориш Алефшину? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Ptanje za sveshtenika Branislava? СИЛОВАЊЕ СЕ НИЈЕ ДОГОДИЛО, чак и када би врховни суд потврдио пресуду ја бих исто тврдио, јер то знам. Ја Немању исповедам! Чавез каже: можда је силовани и лагао. Тотално је лагао! Vi kazete da Nemanju ispovjedate,da li znachi ako bi vam na ispovesti kazo drugchije da je kriv,shta bi onda bilo? Mislila sam da se ispovjedanje izmedju sveshtenika i vjernika,za javnost ostaje tajna, ne spominje se.Pozdrav 0442_feel. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 А како сте ви закључили да је отац рекао шта му је речено на исповијести? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ?? ????? ?? ????????? ?????? ? ????????? ????????? ??? ?????????? ???? ?? ?? ?????? ?????????? ???? ? ?? ??? ?????? ?????????? ?? ???? ? ???? ????????? ?? ?????????? ?? ?????. ???? ?? ?? ???? ?? ?? ????????? ????, ??? ?? ????? ?? ?? ???? ?????? ????? ?? ????????? ??????, ?? ?? ???? ????????? ???? ?????????. ???? ???????, ?? ???? ?????????????? ??? ????????, ???? ?? ?? ???? ???????. ?? ???????? ?????? ????? ? ?? ???????? ?? ???, ??? ??. ?????, ?.????????? ?? ?????????? ?? ????? ??????, ? ?? ???????? ?? ????. ??????. ???????, ??? ?? ??????? ?????????, ????????? ? ??????. ????? ?? ?? ?.????????? ????? ?????, ?? ?? ?????????? ????????? ?? ?? ???? ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ? ???? ??? ?? ????????? ?? ?? ???? ????? ??? ?? ?? ?????? ?? ????????????Ja sam pitala sveshtenika Branislava,a ako pitanje nije na mijesto,svakako obrishite,nijesam znala daprvo treba moderator,da mi postavi pitanja? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука