misionar Написано Јануар 6, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2010 Хвала на овако емотивним речима подршке. Страшно је да треба да се браним од неупућених, да нас нападају злонамерни, да се правдам онима који се не баве овом мучном темом... Увек имам порив да се оставим форума, полемика, пресипања из празног у шупље... Имао бих ја доста доказа о успешности, али је непријатно, и за хришћанина ненормаллно хвалити се... Неколико бивших штићеника је у манастирима, 1 чека монашење. Неки чекају мој благослов да оду у манастир, многе сам крстио, и њихови децу, венчао, као и други моји сарадници свештеници... Како хоћете, али постаје бесмислено и дегутантно. У задњих 5 дана примили смо 4 нова штићеника. Да можда неко од вас није примио више? Да можда неки други центар није примио више? Занима ли вас мишљење родитеља, или самих штићеника? Побогу, докле више...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јануар 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 6, 2010 Пуна подршка...немам шта да додам речима оца Ивана и Покајника83 . То је борба са страстима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Јануар 6, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2010 Puna podrska ,oce Branislave!!! Da vam kazem,braco,eto,kod oca Brane radi asov po potrebi,ne iz obesti,a znate li da je moja sestra 4 puta potpisivala prijem implanta u telo,potpise i zna da ako uzme drogu moze da umre,ne samo drogu nego i neki lek (analgetik,antipiretik ili ko zna sta,nesto bezazleno),a ti isti lekari nju istu gledaju kako po 4. put potpiseuje da joj je jasno da moze da umre,po 4. put placa se po 1000 i vise evra nedeljno za tu privatnu bolnicu,po 4. put je gledaju kako nema volju i umesto da kazu da ne sme to da primi jer nema jaku volju,jer krsi i uzima drogu preko implanta,oni ne,nego elegantno uzmu pare,daju implant i cekaju da opet dodje...Vise nece...Pa,to je kao da date nekom pistolj da se ubije!!!Nije isto fizicka i psihicka zavisnost!!!Lekari isperu krv od toga,ali ne isperu mozak,dusu,duh,volju...Ja bih je radije gledala u kolicima,prebijenu i obogaljenu ,nego mrtvu sa nepune 33...Ali,tako to ide kad neko ima podrsku B92 i drugih medija...Ja imam ranu od noza od moje sestre,to mi je uspomena,3 kopce na nozi,majka ima polomljenu nogu od nje...Mi smo joj oprostili,ali ko ne zna sta je to kad narkoman upadne u krizu i bije sve po kuci,a mi ne smemo da je pipnemo iz straha,nego trpimo da mi budemo bijeni i polomljeni i izbodeni,neka ne kritikuje oca Branislava.Ne zelim nikom da zna sta je to imati narkomana u porodici...Lako za rane telesne,ali za dusevne...Boli,braco i sestre,boli... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
misionar Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 Мир Божији, Христос се роди! Оцима, браћи и сестрама свако добро од Богомладенца Христа, а пре свега да тих и миран живот поживимо у свакој побожности и чистоти! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 Ваистину се роди! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 Ваистину се роди оче! Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 Ваистину се роди! :smiley: Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 ??? ??????, ??????? ?? ????! ?????, ????? ? ???????? ????? ????? ?? ???????????? ??????, ? ??? ????? ?? ??? ? ????? ????? ???????? ? ?????? ?????????? ? ???????! ???????? ?? ????. ????? ?? ?????????? ? ??????????, ? ????? ?????! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 Ваистину се роди!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предање Написано Јануар 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 ??? ??????, ??????? ?? ????! ???????? ?? ??????? ???? ???. ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 ваистину се роди Христос оче и свако ти добро од Господа 0202_238 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 ?????????? ??? ??????? ?? ???? ???? ?????? ?? ??????? ? ????? ???? ???? ?????? ???? ???? ? ?? ???? ?????????? ????????, ? ????? ?? ??? ?? ???????? ?? ????????. ???? ???? ????? ? ???????? ?? ??????? ? ?????????? Srbija_smesko???????? ???? ? ???? ?? ???????? ???? ?????, ?? ? ??? ???????, ???????? ?? ?????? ???????? ??? ?? ???? ???? ?? ????? ?????, ??? ?? ?? ???????? ?? ???????? ?? ????????? ?? ?????????? ???????. ?? ??? ?? ?? ??????, ??? ?? ?? ?????, ???????????? ?? ?????? ? ?????????? ?? ????? ???? ????? ????? ??? ????????? ?? ??? ??? ?? ?????? ??? ????. ???, ?? ?? ??????????. ?????????? ?? ? ???????, ?????????? ???? ???? ?? ????? ???????, ??? ? ???????? ?? ?? ?????? ?????? ?????, ??????? ?????????, ? ????? ?? ????? ???? - ?? ?????? ??? ????? ??? ????. ?? ???? ????? ?? ????? ????, ??? ??? ''????????'' ???? ?? ?????, ?? ?? ????? ?? ????? ??? ????, ???? ?? ???? ??? ?????. ? ?????????? ?? ????? ???, ?? ??? ???, ? ??????? ?? ??? ???? ????? ? ????? ??????? ? ???? ????? ?? ???? ?????. ??? ?????? ????????, ????? ??? ???? ?? ?????? ?? ????? ? ??????? ?? ????? ?? ?????? ????? ? ????? ?????, ????? ???? ???????? ???????????? ?? ?????? ? ???????. ? ??? ???? ?? ????????? ?? ????? ??????? ? ???? ????????. ? ?? ??? ?? ?????? ??????? ?????????, ??? ??? ????????? ???????????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 ?. ??????, ????? ?????? ??? ?? ?? ?????????? ??????? ??? ?????: ???? ??? ??? ??????? ??? ??? ??????? ???? ?????? ???? ???? ????? ??????? ??????, ????????, ???????? ?? ?????, ???? ????? ?? ??????? ???????, ?????? ??? ?? ???????? ??????????, ??????? ??? ?? ????? ?????? ?? ?? ?????????? ??? ? ??? ??????? ???????? ??????. ?? ?? ??? ??? ???? ??????? ?? ?????? ?? ?????? ????? ?????, ??? ?? ??? ???? ??????? ????????? ?????????? ????? ????? ??? ????? ????????, ???? ???? ????? ???? ?? ???????????? ???????????. ?? ??? ?? ???? ?????????? ??? ?? ?????? ??????? ???????? ????????? ??????????? ???????.?? ?? ???? ???? ?? ???????? ???? ?????? ?? ???? ????????, ???? ????, ??? ?? ?????? ?????? ?????? ??? ?????????? ??????? ?????? ????? ????? ?? ??????. ????? ?? ?? ???????? ?????? ??? ??? ??????: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2229.msg48582.html#msg48582 https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2229.msg48583.html#msg48583 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 8, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 ??? ?????? ????????, ????? ??? ???? ?? ?????? ?? ????? ? ??????? ?? ????? ?? ?????? ????? ? ????? ?????, ????? ???? ???????? ???????????? ?? ?????? ? ???????. ? ??? ???? ?? ????????? ?? ????? ??????? ? ???? ????????. ? ?? ??? ?? ?????? ??????? ?????????, ??? ??? ????????? ???????????. prstgore И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Игор Написано Јануар 8, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 ???????? ?? ????. ?? ??? ?? ???? ?????????? ??? ?? ?????? ??????? ???????? ????????? ??????????? ???????. ? ???? ?? ???? ?? ????? ????????? ?? ????? ?? ??????. ?????, ?? ?? ????? ??????, ? ??? ????????? ???????. ???? ?? ?????? ??? ???? ???? ???? ?? ???? ???????? ??????? ? ??????? ?????????? ? ????????? ???????. ????, ?? ?? ????????, ???? ???? ????? ?????? ???? ????, ???? ?????? ???????? ?????????. ???? ???? ??? ? ???? ?? ??? ?? ??????? ?????????, ???? ?????. ????? ???? ????????? ???????? ?? ?? ???????, ???????? ??? ?? ???????? ?? ???? ????????? ??????? ?????????, ??? ??? ?? ?????????, ?? ?? ??????????? ?????? ?????? ??????. ?????, ???????? ??????? ???? ???? ??????? ?? ??????? ?????. ???????, ??? ?????? - ????? ????? ??????? ???? ???? ?? ?? ???? ???????????? ???????? ????????? ? ???????? ? ????????? ???????????. ?? ?? ????? ?????. ???? ????????? ??, ??? ?? ????????????, ?????? ?? ????? ?????, ? ?????? ?? ????????? ?????? ???? ?? ?? ??????????? ? ?????????????? ?????? ??????. ? ??? ???? ????????????, ?? ???? ???? ? ???? ?? ????? - ??????, ????, ??????, ????. Верујем Господе, и исповедам да си ти заиста Христос, Син Бога живога, који си дошао у свет да грешнике спасеш, од који сам први ја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука