Grizzly Adams Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Он њих није "физички нападао". Ти су људи знали како функционише капм (укључујући и "санкције" за одређене преступе) и потписали су да ће поштовати правила. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Он њих није "физички нападао". Ти су људи знали како функционише капм (укључујући и "санкције" за одређене преступе) и потписали су да ће поштовати правила. Zvonko e sad me stvarno zabrinjava da ti kao klasicni libelar podrzavas ovo. 1.Jel znash za sta su kaznjavani? Zato sto su bezali. Ajde odgovori mi ako su znali sto su bezali? 2.Otkud znash da su znali da li igde postoji ugovor koji su oni potpisali gde pise MOZEMO DA VAS BIJEMO DA NAM NE UZVRATITE? U takav odnos stupas samo u zatvoru pred organom koji je ovlasceno lice za to. 3. Zakonski je neosnovano da IJEDNO lice ima pravo da FIZICKI napada drugo lice. Ti kao LIBELAR bi trebalo da znash da je ovaj narkoman rekao STOP oni bi morali da stanu, da li bi stali sta mislis? Koliko je njih reko stop? 4. Ako su znal izasto su snimali? Ja smem da se kladim da je vecina njih tamo protivpravno odvedena ne svojom voljom vec da su ih roditelji odveli, sto nemaju prava da urade, i da oni nisu mogli da beze jer su im ovi uterival istrah u kosti. 5. Nigde ne postoji detaljni izvestaj i pregled sluchajeva interviju sa osobama koje su bile tamo. Zato sto to neko ocigledno gura pod tepih da se ne procuje prava istina. Kako su zapravo ti mladi ljudi dospeli tamo? Da li su svojom voljom? DA li su znal ista ih tamo ceka? Koliko je njih uspesno izleceno? Nigde toga nema. 6. Da ti ja sada kazem ZVONKO PREBIJ ME - ti to ne smes da uradis! 7.Ako je taj branimir znao, i ako je to radio i ako su to sticenici znali, sto to odmah u stanu nacije nije rekao nego je BEZ DA TREPNE slagao da on to NIJE ODOBRIO? A ne sam osto je odobrio nego je i sam radio. Ono brate, razumem ja da iams potrebu da pravdas SVOJU RELIGIJU ali msm skini te ruzicaste nocare? Stvarno postaje sramota. Realnost je da nisu znali, da postoj imogucnost da su mnogi tamo drzani protiv svoje volje, da nemaju psihologa da procenjuje psihicko stanje korisnika, time da garnatuje da terapija uspeva, niti da imaju objavljene podatke o lecenju. Da za to dobijaju pare, od kojih ocigledno kupuju SKUPE CHOPERE od po 5-6 pa mozda i vise hiljede evra. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Не лупај. Не правдам "своју религију" него покушавам да ти објасним нешто. Знам зато што имам пријатеља који се тамо излечио. Они су сви дошли добровољно, знали у потпуности каква су правила у кампу и сви до једног су потписали да их прихватају - зато што су сами свесни да немају избора. Ко не зна каква је мука наркоманија не треба уопште да се јавља на овој теми јер може само да лупа напамет. Ти очигледно појма немаш о томе када ме питаш "ако су знали зашто су бежали". Батице, када наркомана ухвати криза, он ће скочити у ужарену пећ само да добије иглу. Нема тога шта не би урадио без обзира на санцкије. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Не лупај. Не правдам "своју религију" него покушавам да ти објасним нешто. Da pravdas, sadistu lazova, branis svoju religiju kao i tvoj drugar kome su batinama isprali mozak. Zvonko uz dobru batinu, coveka mozes da "ocistis" od cega oces. Strah je jako opasno motivaciono oruzije. Знам зато што имам пријатеља који се тамо излечио. . Dobro i? Sta to gradi sluchaj da je sve to ok? tvoj jedan prijatelj, cija tvrdnja mi je pod znakom pitanja "izlecio se" jako kvalitetna "istraga". Они су сви дошли добровољно, знали у потпуности каква су правила у кампу и сви до једног су потписали да их прихватају - зато што су сами свесни да немају избора. Ко не зна каква је мука наркоманија не треба уопште да се јавља на овој теми јер може само да лупа напамет. Gde u ugovoru pise da ce nek oda te bije? I sta rekli su mu ima da te bijemo lopatom po dupetu? AJde bre neka tvoj drugar laze nekog drugog a i ti preko njega. Ти очигледно појма немаш о томе када ме питаш "ако су знали зашто су бежали". Батице, када наркомана ухвати криза, он ће скочити у ужарену пећ само да добије иглу. Нема тога шта не би урадио без обзира на санцкије. Mora da im je ZELJA za iglom dovela do stanja da snimaju sta PREZIVLJAVAJU tamo. Jako jadno pravdanje. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 p.s. ako bi uradio sve bez obzira na sakcije, cemu batinjnja? I dalje pitanje sto ih samo ne zakljucaju? Posto se zna koliko treba da telo pocne da ne reaguje tako na zavisnos da mu dodje do igle? Jednostavno zakljucas coveka dok ga kriza prodje? Cemu batinjanje? Ajde objasni mi molim te, pitaj i tvog prijatelja cemu batinanje? Sem da mu uteraju strah u kosti i da ga lece terapijom STRAHA. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Ма ти си докон и немаш појма о каквом се злу ради. Искрено ти желим да никада и не сазнаш. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Zvonko nema potrebe da podrzavas onog psiho kostolomca sto se onako ponizavajuce izivljava na sotonskoj bazi, lazes i sebe i nas, pa i kostolomca... lopata u redu, ali ono posle sto smo videli na klipu, e to vec nije u redu. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Ма ти си докон и немаш појма о каквом се злу ради. Искрено ти желим да никада и не сазнаш. Ne znam sto ovde mora da se prica o lichnim iskustvima. Bivsa devojka mi je bila na heroinu a imam drugara koji je umalo umro od kancera mozga zbog konzumacije narkotika. Devojka je na svu srecu danas u valjda srecnom braku, a ortak se i dalje drogira i odavno vise nije ortak. Imam i malo dalje primere ali ne previse daleke. srecan? Posto to ocigledno trazis. Ja konstatno i u svakoj konverzaciji izbegavam lichni primer jer hocu da zadrzim objektivnost - a tebi izgleda objektivnost smeta. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Не знам о чему причаш. Нисам погледао свих десет милијарди видео клипова на YouTube... Подржавам о. Бранислава и његов труд да те несрећнике некако спаси. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Подржавам о. Бранислава и његов труд да те несрећнике некако спаси. Jel podrzavas da neko tamo bude doveden ne svojom voljom i uz pomoc batina zadrzan tamo ne svojom voljom? Tj da punoletno lice roditelji sami uhvate odvedu ga tamo i on ne moze da ode jer je u zabiti gde ako ga uhvati izbatinaju ga posle? Da li to podrzavas? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Не знам о чему причаш. Нисам погледао свих десет милијарди видео клипова на YouTube... Koji deset milijardi? Sta se vadis sada u pitanju je samo jedan ja sam ga postavio. Pogledaj kako ga pesnicha punim pesnicama i sutira u glavu covek. Kog branislav kog podrzavas za to josh u placa. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Ма да ли си ти нормалан човече... Зашто пишеш такве глупости? Да ниси и ти на неким дрогама? Људи су тамо долазили својом вољом. Родитељи тих момака су бранили о. Бранислава, било је и то у вестима. Шта ли ти треба да пишеш о стварима које не знаш... obi-wan and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Ма да ли си ти нормалан човече... Зашто пишеш такве глупости? Да ниси и ти на неким дрогама? Људи су тамо долазили својом вољом. Родитељи тих момака су бранили о. Бранислава, било је и то у вестима. Ja sam siguran da 100 % postoji broj nekih koji tamo NISU odlazil isvojom voljom. Ako bi neko od njih VAN KRize hteo da oDE odatle da li biga pustili? To sto je 2-3 roditelja reklo ili branilo oca branislava to mene savrsheno ne interesuje. mene interesuje zasto neko dobija ovakve batine: I niko ne sprovede istragu. I sto ti Zvonko to branis i josh pricas kako nisi pogledoa neke klipove. Pogledaj na 00:47 Roditelj moze da prica sta hoce. Jel im je neko reko da ce da ih SUTIRAJU u glavu UDARAJU KOLENOM U GLAVU? Zadaju udarce koji mogu da ostave trajne posledice? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 sad citam neki "intervju" najzanimjiviji deo intervjua od narkomana koji se "ispoveda" "Batine dobijaju samo oni koji prekrše pravilo da u Centar ne sme da se unosi droga! " DAKLE DOBIJAJU SE BATINE AKO UNESES DROGU? Nije dovoljno da se droga ZAPLENI vec se DOBIJAJU BATINE u vidu pesnicanja i udaranja u glavu nogama i rukama? Punom pesnicom? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Тебе и нема шта да интересује, није твој проблем. Само немаш шта да радиш па смараш по форуму. Благовесник је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука