RYLAH Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Mozes da ga ukljukas lekovima i da ga smestis u asylum sto je lisavanje slobode - i to protiv pravno. А мера безбедности обавезног лечења у установи отвореног/затвореног типа за лечење алкохоличара или наркомана, правниче? И противправност је једна реч. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 '' Ne osudjuj nikoga dok bar tri nedelje ne provedeš u njegovim cipelama'' . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Možeš da ga pošalješ kod oca Branislava. Mozes ali kaznavanje batinjanjem lopatom ukoliko pobegnes je krivichno delo. Dodje mu kao protivpravno lisavanje slobode. Druga stvar pored onih koji su izleceni, koliko njih nije izleceno? To nikog ne zanima a da bi se procenila realna situacija moramo da imamo spisak takvih. А мера безбедности обавезног лечења у установи отвореног/затвореног типа за лечење алкохоличара или наркомана, правниче? Ne razumem pitanje? Ja ne znam koji deo ne shvatate, obavezno lecenje je apsurd. Znaci ne mozes nikog obavezno da lecis, svako lecenje mora da bude u skladu sa voljom osobe koja se leci u suprotnom je neuspesno. Ja ako mogu da te zatvorim da te ne pustam da odes a ukoliko pokusas da odes da te bijem lopatom ispred svih i ponizavam kao zadnjeg kretena - tako i ja mogu da lecim ljude, to nije duhovna terpija to je terapija straha i maltretiranja. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Velika je ljubav o.Branislava prema tim nesrecnim dusama,tu ljubav koja na sve nacine pokusava da iscupa od krvolocnih kandzi zla,mogu da shvate i da dopre samo do srca koja su otvorena za ljubav. Vi koji osudjujete,nemojte tako,pokusajte da njihovim ocima sagledate problem. NinaD and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Velika je ljubav o.Branislava prema tim nesrecnim dusama,tu ljubav koja na sve nacine pokusava da iscupa od krvolocnih kandzi zla,mogu da shvate i da dopre samo do srca koja su otvorena za ljubav. Vi koji osudjujete,nemojte tako,pokusajte da njihovim ocima sagledate problem. Дивно си ово рекла сестро. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Дивно си ово рекла сестро. Slava Bogu. Vremenom ce valjda shvatiti podvig i mucenistvo o.Branislava. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Slava Bogu. Vremenom ce valjda shvatiti podvig i mucenistvo o.Branislava. Batinjanje bolesnog coveka vi nazivate mucenistvom onoga ko batina? Cudan kriterijum za mucenistvo. Ako je mucenistvo zasto je to osudila i Crkva i zasto je centar sa takvim metodama "lecenja" zatvoren. Gle ,to je podvig i mucenistvo. JESSY, ВИЛМА and Дијана. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Velika je ljubav o.Branislava prema tim nesrecnim dusama,tu ljubav koja na sve nacine pokusava da iscupa od krvolocnih kandzi zla,mogu da shvate i da dopre samo do srca koja su otvorena za ljubav. Vi koji osudjujete,nemojte tako,pokusajte da njihovim ocima sagledate problem. Ko se bije taj se voli veca ljubav ne postoji. Batinjanje bolesnog coveka vi nazivate mucenistvom onoga ko batina? Cudan kriterijum za mucenistvo. Ako je mucenistvo zasto je to osudila i Crkva i zasto je centar sa takvim metodama "lecenja" zatvoren. Gle ,to je podvig i mucenistvo. Ja da sam na mestu Nine i Piannisimo ja bih se stideo da izjavim tako bolesnu izjavu. Posebno da je ono gore ljubav. To nije ljubav to je sadizam i mucenje. Svako ko MOZE t.j ima SRCA da onako udari coveka, da ga komotnu sutne u glavu taj nema ljubavi niti empatije. A onaj ko to naziva ljubavlju nema srca da sagleda stvari realno. Vidi ono sto zeli da vidi. Na stranu sto JE LAGAO da nije znao za batine. Sramota velika, ljubav kroz maltretiranje koja mora da se laze kroz javnost i vas dve to pravdate. Samo zato sto ste Hriscane a on je crkveno lice - samo zato zmurite pred realnoscu. Ja kada slusham vase teologe o hristu i vidim ovog tipa ja se zapitam kako mozete da zivite sa takvim apsolutnim dualizmom? Jel ovo predstavnog tog vaseg hrista? I onda se cudite sto neki ateisti iz dna duse mrze vas, vasu crkvu i vasu religiju? Kako da ne mrze kad zmurite pred zlom koje potice iz vasih redova samo zato sto su u vasim redovima? normalno vise komada motora od 5-6 hiljade evra: http://www.youtube.com/watch?v=PpVUZKmEEmY&feature=related ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Ateisti kako kazete ''mrze iz dna duse'' jer su umom pomraceni,za ljubav paralisani,zatrovani su tom mrznjom pa tako i sude, ne vide Istinu. No necu sa vama da ulazim u raspravu. Svako dobro. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Ne razumem ja tu mržnju vas ateista prema hriišćanima. Pa niko vas ne tera da budete hrišćani ili da mislite i osećate iisto što i mi. Živite i pustite druge da žive. Ne znam baš da ste toliko čedni pa da ste pozvani da držite bukvice i bajagi se borite za ljudska prava zbog silne brige za ljude. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Ateisti kako kazete ''mrze iz dna duse'' jer su umom pomraceni,za ljubav paralisani,zatrovani su tom mrznjom pa tako i sude, ne vide Istinu. No necu sa vama da ulazim u raspravu. Svako dobro. Izjavi mi da pop koji vozi motore i glumi andjela pakla ( bajkera sa harli dejvisonom ) bije ljud lopatom po guzici i slobodno dozvoljava da ih tuku pesnicama i nogama sutiraju u glavu, uz to slobodno laze da nema pojma o cemu se radi, pa posle priznaje - tebi je ljubav a ateisti koji se gade toga i mrze iz dna duse takvo licimerje su pomraceni? Ne razumem ja tu mržnju vas ateista prema hriišćanima. Pa niko vas ne tera da budete hrišćani ili da mislite i osećate iisto što i mi. za pocetak niko me ne tera ni da budem Fasista i Nacista, pa mi se gade. Isto tak ose ateistima gade hriscani, (ne meni ) jer zmurite prema zlodelima koja se cine iz vasih redova i josh ih pravdate. Eto ti meni zameras manir konverzaciji a srce puno ljubavi darujes coveku koji je lagao na televiziji javnost, sadisticki maltretirao sticenike i pored zaveta skromnosti koji ne sevi 2 % jer vozi motore kakve ja naprimer mogu samo da sanjam. I kazi sad ti meni kako da ja ne osetim negativnu emociju prema tebi? Ili ovoj drugoj gospi? kako? Kada stavljate ruzicaste nocare pored problema. Ne znam baš da ste toliko čedni pa da ste pozvani da držite bukvice i bajagi se borite za ljudska prava zbog silne brige za ljude. Meni nije do drugih ljudi meni je samo sto ako cutim i gledam kako radite i sta radite sutra dan ako opet uzmete moc - moracu sebe da krivim zbog neradjenja niceg. Kada su hriscani oblikovali pravo svi smo obrali bostane. Inkvizicija je mozda najpoznatiji primer hricanskog ponasnja gde je bilo ubijanaj ali bilo je teske diskriminacije prema raznoraznim clanovima ne/hriscanskih zajednica u pravu koje je hriscanstvo krojilo. A problem i pravi hriscani tipa Meda, Aleksandar, Nishizawa, Alexandria, Anastazija i sami uocavaju - zato sto su mnogi u vasim redovima vise ideoloski hriscano-srbi ( oko 90 % ) a jako malo njih su ljudi koji sledbuju Hristov put. Drugi problem je sto oni koji prate taj Hristov put su mirni i neratorobrni ljudi koji ne zele da se suprostavljaju ovima koji ga ocigledno gaze. Mislim tesko da lice koje se zaklelo na zavet skromnosti vozi audi ili motor od 4-5 hiljade evra moze da se deklarise kao ispravan hriscanin. Kazu da je jednom patriar Pavle vas kada je dosao na neki sabor i video sve dzipove, mercedes, audije i skupocena kola rekao " sta li bi tek vozili da nisu dali zavet skromnosti" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Ne razumem ja tu mržnju vas ateista prema hriišćanima. Pa niko vas ne tera da budete hrišćani ili da mislite i osećate iisto što i mi. Živite i pustite druge da žive. Ne znam baš da ste toliko čedni pa da ste pozvani da držite bukvice i bajagi se borite za ljudska prava zbog silne brige za ljude. Nesto ste ,verovatno ne namerno, prevideli.Nisam bajagi za ljudska prava vec sam protiv sadistickog batinjanja.Pojednostavljeno, gledajte svoja posla mi drugi mozemo da batinamo jer smo hriscani. Prvi put se susrecem sa objasnjenjem da su misli i osecanja hriscana na strani zlostavljanja. Da li i dalje mislite da je to podvig i mucenistvo.?Laicki govoreci mislio sam da su podvig i mucenistvo za vas nesto uzviseno, sto ne vidim u konkretnom slucaju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Nesto ste ,verovatno ne namerno, prevideli.Nisam bajagi za ljudska prava vec sam protiv sadistickog batinjanja.Pojednostavljeno, gledajte svoja posla mi drugi mozemo da batinamo jer smo hriscani. Prvi put se susrecem sa objasnjenjem da su misli i osecanja hriscana na strani zlostavljanja. Da li i dalje mislite da je to podvig i mucenistvo.?Laicki govoreci mislio sam da su podvig i mucenistvo za vas nesto uzviseno, sto ne vidim u konkretnom slucaju. Meni recimo uopste ne smeta sadisticko batinjanje vise mi smeta to sto neko to naziva ljubavlju, a ljude koj iga cine - mucenicima. Druga stvar koja me brine, jeste to sto ta terapija "leci" samo zato jer je terapija straha. Podjednako kao sto zatvor drzi kriminalce na uzici. Nisu oni mirni jer zatvor pravi bolje ljude od njih, vec zato sto se plase da ce da prodju gadno ukoliko u trenutku pokazu odredjeno ponasanje. Oni se tog ponasanja ne odricu, samo ga blokiraju u odredjenim momentima. Isto vazi i za crnu reku. Ali covek je vec jednom lagao da ne zna za batine ko zna koliko je njih "uspesno" izleceno. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Podjednako kao sto zatvor drzi kriminalce na uzici. Nisu oni mirni jer zatvor pravi bolje ljude od njih, vec zato sto se plase da ce da prodju gadno ukoliko u trenutku pokazu odredjeno ponasanje. Oni se tog ponasanja ne odricu, samo ga blokiraju u odredjenim momentima. Isto vazi i za crnu reku. Pravnice, zatvor i sluzi za prevaspitavanje. To je cilj kazne. A ta robija o kojoj pricas je srednjevekovni kazamat... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Pravnice, zatvor i sluzi za prevaspitavanje. To je cilj kazne. A ta robija o kojoj pricas je srednjevekovni kazamat... kvazi-srbine, zatvor ima 2 funkcije resocijalizaciju (vaspitnu) i kazennu (odvajanje od drustva). Time se bavi jedna nauka zove se penologija. U realnosti zatvor sluzi uglavnom u kaznene svrhe, posebno u Srbiji. Ozbiljnu resocijalizaciju vidimo u naprimer Norveskim zatvorima. Ta robija o kojoj pricam je realnost u zatvorima. I stvarno je patetichno kada nemas sta da kazes na temu, pa tu juris meni neke zamerke a ni ne nalazish ih nesto kvalttetno. Bolje budi malo musko, sagledaj stvari kriticki pa kazi da je strasno ovo sto ovaj tip radi. Sem ako ne mislis suprotno ( sto me za tebe ne bi zacudilo) oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука